YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

web üzerinden çalışıyor yani ? vds ye kendimiz kurmuyoruz anladım şuanlık tüm botları deniyorum birinde karar kıldımda bunu da denicem inş

evet Web Üzerinden çalışıyor.

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Tabi hocam. 1 gün olarak deneme süresi vermekteyiz. dilediğin zaman yazabilirsin

şuan deneme alabilirmiyim hocam

[MENTION=4709]menzilli[/MENTION] hocam süreni 1 ay olarak uzattım. Forumdaki çelişte sana çıktı :)

bende hediyemi rica edebilirmiyim acaba :)

[MENTION=4709]menzilli[/MENTION] hocam süreni 1 ay olarak uzattım. Forumdaki çelişte sana çıktı :)

şansa bak emi :)

---------- Mesaj saat 06:10:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:38:51 civarında gönderildi. ----------

hocam sistemde uzamadı görünüoda bi bakarsın :) menzilli biliosun hesabı

Hallettim hocam

galiba ay da 3 yerine yanlışlıkla 2 yazdınız :) saolun deneyeyim dedim sistemi kalbim temizmiş 1 ay gibi bir süre geldi inşAllah memnun kalırsam videoyap+ytkazan bot olarak çalışacam

---------- Mesaj saat 15:03:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:41:51 civarında gönderildi. ----------

http://ytkazan.com/charisma/index.php?usermodul=video_upload bölümünde ekranın açık kalmasımı gerekiyor hocam videoların yüklenmesi için

evet hocam toplu yüklemelerde açık kalması gerekmekte

anladım hocam saolun

Fevkaladenin Fevkinde Bir Bot:)

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] Ustadım. Bota Bıraktıydım dün akşam Şuan Kanalıma giremiyorum..
Bu Çıkıyor
sorun.png

https://www.youtube.com/channel/UCooP3GpQHjNTMe0hYCYBY-A
Ne yapmam gerekiyor ?

o kanalın banlanmış hocam. yeni kanal açman gerek

YTKazan 1 Yaşında!!

* Sınırsız Kanal Eklemeli masaüstü telif silme ve para kazanma açma uygulaması Bedava

* Kanal Takip Sistemi her üyemize hediyemizdir.

* 70 Siteden otomatik olarak kanallarınıza video yükleme imkanı.

* 10 Mart a Kadar Üyelik Alacak Her müşterimize ilk ay Otomatik Sistem Bedava (Paket 2 alanlar için)

* Üstelik henüz Kazanç Sağlayamamış bir çok arkadaşımızı düşünerek 10 TL'lik Paket açmış bulunmaktayız.

* Partner olmayan kanallar için görüntü eşleşen geçme.

* Ses Kısma / Ses Silme Özellikleri.

10 Mart 2014 günü yapılacak bir çekiliş ile üyelerimizden;
- 1 kişiye Pinli Adsense Hesabı.
- 1 Kişiye Partnerli Kanal Verilecektir.

ytkazan-Banner.gif

YTKazan 1 Yaşında!!

* Sınırsız Kanal Eklemeli masaüstü telif silme ve para kazanma açma uygulaması Bedava

* Kanal Takip Sistemi her üyemize hediyemizdir.

* 70 Siteden otomatik olarak kanallarınıza video yükleme imkanı.

* 10 Mart a Kadar Üyelik Alacak Her müşterimize ilk ay Otomatik Sistem Bedava (Paket 2 alanlar için)

* Üstelik henüz Kazanç Sağlayamamış bir çok arkadaşımızı düşünerek 10 TL'lik Paket açmış bulunmaktayız.

* Partner olmayan kanallar için görüntü eşleşen geçme.

* Ses Kısma / Ses Silme Özellikleri.

10 Mart 2014 günü yapılacak bir çekiliş ile üyelerimizden;
- 1 kişiye Pinli Adsense Hesabı.
- 1 Kişiye Partnerli Kanal Verilecektir.

ytkazan-Banner.gif

güzel hediyeler var :)

Bu arada burdan sorsam mahsuru olmaz sanırım :)

Toplu video yüklerken sectiğimiz videoların tümünü tek bir butonla özgünleştiremiyoruz değil mi ? Yada ben bulamıyorum :)

Toplu işlemlerde Tümünü özgünleştirme seçeneği mevcuttur.

10 TL lik paket
Tek Link Manuel Yükleme 10 Kanal Ekleme
Logo ve Intro Ekleme YOK
Görüntü Düzenleme(kesme, renk değiştirme var)
Tek Link manuel yükleme var
YTKazan Masaüstü Uygulaması (Telif silme ve Para kazanma açmakta)
Kanal Takip Uygulaması yok

Ben ytkazan gibi bir botu bugüne kadar ne gürdüm ne duydum
Allah kendisine uzun ömür versin

ben bugüne kadar 6 dan fazla bot kullandım, ytkazan kullandıklarımın içinde böyle en iyisi çıktı
ben vallahide hayatta tahmin etmezdim günlük 50 TL lere çıkacağım aklımın ucundan bile geçmezdi
galiba başardım sanırım, ytkazana nekadar çok tşk etsem azdır

malüm şuanda piyasada iki çeşit bot türü var
1 masaüstü botlar, 2 site şeklindeki botlar
masaüstü botlar tek başına birşey ifade etmezler vds ile birlikte kullanılacaksa ancak verim alınabilir ve masaüstü bot+ vds 50 60 TL yi bulabiliyor
ytkazanın bu botlardan avantajı fiyatının çok uygun olması ve artı ben mesela kimi zaman evde olmuyorum, ytkazan bu açıdanda çok iyi
cep telefonundan yükleme yapıyorum yani internet kotasını da çok çok az götürüyor
malüm cep telefonumun interneti kotalı

2 site şeklindeki botlar
ytkazan yine bu site şeklindeki botlara göre özelikleri çok çok daha iyi bana göre
diğer site şeklindeki botlarda yok toplu yükleme sınırı varmışda, falanda filan
yani günlük sınırsız toplu yükleme yapamıyorsunuz
bana göre bu çok zaman kaybettiriyor
ytkazanda herhangi en ufak toplu yükleme limiti yok
günlük sınırsız toplu yükleme yapabiliyorsunuz
ben günde 2k video yüklüyorum ytkazanla ve gerçkten çok memnunum kendisinden
Allah yokluğunu hissettirmesin

ytkazanın inanılmaz bir özelliği de
bir kereliğine bir ayar var onu yapıyorsunuz, yüklediğiniz bütün videolara bu ayarı uyguluyor
ayar şu;
ben diyorum ki yükleyeceğim bütün videoların başlıklarının sonuna yen HD 2014, yada yeni HD 720p bunu eklesin diyorum
yükleyeceğim bütün videolara bunu ekliyor
bu sayede videoların başlıkları da özgünleşiyor, bu arada yeni kelimesini videonun diline göre yapıyorum atıyorum ingilizce içerik yüklüyosam new HD 720p yada new HD 2014 bunu ayarlıyorum, bütün videoların başlıklarının sonuna bunu ekliyor
ve aynı zamandada açıklama ve etiketlerinin başına yada sonuna istediğimiz kelimeleri ayarlayabiliyoruz
bu kısımada yani ben diyorum ki yükleyeceğim bütün videoların açıklamalarının sonuna ve etiketlerinin sonuna seçtiğim niche kelimeler eklensin
bunu ayarlıyorum, yükleyeceğim bütün videoların açıklama ve etiketlerinin sonuna seçmiş olduğum niche kelimeleri ekliyor
bu sayede tbm oranım çok iyi
söyleyeceklerim bunlar ytkazanı alanlar kesinlikle pişman olmayacaklardır

Hocam reklamda denemesi bedava yazıyor diye konuya girdimde test edebiliyormuyuz bir kaç saat için?

Teşekkürler...

Hocam reklamda denemesi bedava yazıyor diye konuya girdimde test edebiliyormuyuz bir kaç saat için?

Teşekkürler...

Bilgiler gönderildi hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri