YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

arkadaşlar en rahat en hızlı bot bence bu bot sayesinde çok paralar kaldırdım yöneticilerde çok güvenilir çok yardımcı oluyor çok uğraştılar benle ama en sonunda bende bu işin uzmanı oldum

Cevap: YTKazan.com V2/youtube Uploader/Video Yükleme Sınırlarına Takılma/Hediyeli/Yüksek Özellikli/All in One

Umarım çok Daha fazla kazanırsınız Kazanırız Hep berabar
Videolarınızın Küçük Resimini değiştirebilirsiniz
Artık YTKazan ile yüklenen videoların YTKazan ile "Küçük Resimlerini" Daha dikkat çekebilecek hale getirebilirsiniz.

Kardeşim bizim botu bi ay daha uzatalım sana zahmet. Ödemeyi gecerim ben sana. skype dan mstf_srts ben ;)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vds i mi uzatayım yoksa normal ytkazan üyeliğini mi?

Video Ortasına BELİRLEDİĞİNİZ SÜRE İçerisinde Reklam Girme Özelliği Eklenmiştir.
Bu işlem PARTNER ve ADSENSE Kanallar için desteklenmektedir. Partner Kanalları olanlar için BİR İLK
YTKazan ile 10 Dakikalık bir videoya 4 Tane Reklam yerleştirmek mi?

10dakika4reklam.jpg

Video yüklenecektir.

"Yüklemelerim" bölümü güncelleştirilmiş ve Video Ortası Reklam girme özelliğide aktif hale getirilmiştir.

http://youtu.be/-EWlY6LKwIU

Video Ortasına BELİRLEDİĞİNİZ SÜRE İçerisinde Reklam Girme Özelliği Eklenmiştir.
Bu işlem PARTNER ve ADSENSE Kanallar için desteklenmektedir. Partner Kanalları olanlar için BİR İLK
YTKazan ile 10 Dakikalık bir videoya 4 Tane Reklam yerleştirmek mi?

10dakika4reklam.jpg

Video yüklenecektir.

"Yüklemelerim" bölümü güncelleştirilmiş ve Video Ortası Reklam girme özelliğide aktif hale getirilmiştir.

Bu özelliği şuanda canlı canlı test edip ve hemen tüm kanallarımdaki videolara uygulayan ilk benim sanırım, Hocamızın botu ve yaptığı işleri her zaman taktir etmişimdir ama şimdi ayrı bir boyuta taşındı herşey bota her gün yeni bir özellik geliyor hele en son gelen özellik bir şahane 1000 tane vidoya tek tek video ortası eklemek mi! artık gereksiz bırakalım da bot yapsın yerimize :))),

ellerine sağlık hocam

Aynen öyle hocam. Yakında YTKazan v2ye Tüm videoları Yüklenildiğini SANİYE PARA KAZANMAYI Aktif etme işlemini gerçekleştireceğiz.

Yarın bir deneyip almayı planlıyorum kısmetse

deneme hesap gönderilmiştir. Herkesin istediği, herkesin beklentisi farklıdır. Test etmeden alma.

Artık YTKazan ile siz listeye ekleyeceğiniz videoları "Ben yokken otomatik yükle" özelliği ile siz yokken bile kanallarınıza yüklemeye devam eder.

Tek tek videoları seçmek YOK!
Toplu video yükleme sınırı seçmek YOK!
Listeyi 104 bot ile doldurmak VAR!

işte bu özellik çok güzel önümüzdeki ay ytkazan kullanalım :)

1. yılınız hayırlı olsun ( ilk ytkazan botu ile başladım bu işe benimde 1 yıl omuş :)

Bu Video ortasına reklam yerleştirme ile ilgili videomuzdur.
YTKazan v2 ile Video ortasına Reklam yerleştirerek Youtube Kazançlarınızı arttırmak - YouTube

birazdan yeni ve hiç bir botta olmayan özellik daha ekleyeceğim. İzlenmeleriniz için çok önemlidir.

---------- Mesaj saat 11:33:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:25:21 civarında gönderildi. ----------

YTKazan ile Videolardaki Küçük Resimleri Zahmetsizce nasıl Değiştirebilirim? Sadece YTKazanda
kucuk_resim_degistirme_etkisi.png

buda videomuzdur. kaç dakika sürecek işlemi ytkazan ile kaç saniyeye düşürdüğünüzü kendi gözleriniz ile görün.
YTKazan ile Videolardaki Küçük Resimleri Zahmetsizce nasıl Değiştirebilirim? - YouTube

tekrar bot alınışmıştır. şimdiye kadar 7-8 kez alındı bot.çok sağlam güzel işliyor.herkese tavsiye ediyorum.arkadaşta çok iyi ve cana yakındır.her zaman ek özellikte ekliyor zaten.

1 adet otomatik bot satın alınılmıştır bot sahibi çok anlayışlıdır bizlere çok güveniyor ödemeyi başka bir gün yapacağımı söyledim botu hemen açtı saşırdım ödeme yapmadan botu verdiği için hiç bir bot satıcısı ödeme almadan botu vermemişti botun öyle özellikleri varki günde 10 dk uğraşırım sadece kanallara bir şey olmuşmu diye kapanan kanal varsa silerim yenisini açarım adsenseye bağlarım bugun ne kazanmışım diye bakarım.

Botu yavaş yavaş kullanmaya başladım kanal çekme özelliği eklenmiş bota.Benim en çok sevdiğim kaynak ddizi ekleniş diziler otomatik olarak kanala yükleniyor etiket filan ayarlıyor bot 4x4.

2. uzatışım ,hediyeli ilgili ve kaliteli bot teşekkürler hocam.

hocam skype var mı? yeniden bot alıcam.

[email protected] skype adresimizdir hocam ekleyebilirsiniz.

"Ben Yokken yükle" Uygulamamız ile Listeye ekleyeceğiniz 2000 Tane videoyu kılınızı bile kıpırdatmanıza gerek kalmadan YTKazan ile yüklemeniz mümkün.!

Yasin dostum çok cana yakın , çok iyi birisi sözünün arkasında duran biri tavsiye ediyorum çok güzel yapıyor herşeyi

not : küçük resim ekleme süper olmuşş ;)

Sisteme Seevine.com ve Novamov.com botu Eklenmiştir.

- Novamov.com nedir?
Novamov.com bir video file hosting, bir nevi youtube gibidir. ancak kullanıcılar buraya genellikle Film yüklemektedirler. bu nedenle Film ve Dizi çalışan kişiler için son derece ideal sitedir.

YTKazan ile kolayca indirip kanalınıza yükletebilirsiniz.

DAha önceden deneme hesabı açmıştı arkadaş sağolsun çok beğendim sistemi şimdi aylık aldım hep beraber çalışacağız inş.

bu işe ytkazan botuyla başladım ve devam ediyorum,yasin arkadaşımızda çok ilgili sağolsun ))

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri