YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

para kazanma ve ünlem-telif-eşleşen silmeyi de otomatik hale getirme işini halledince olay biter aynen

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

BOTU TEST ETMEK İSTEYEN HERKESE 1 GÜNLÜK DENEME HESABI VERİLMEKTEDİR. TEST ETMEDEN ALMAYIN!

*Sistemde Geniş Çaplı Düzenlemeler Yapılmıştır.

*KANAL EKLEME SAYISI 20 YE YÜKSELTİLMİŞİR.

*TAM 93 SİTEDEN TOPLU VİDEO ÇEKEBİLİR, TOPLU ŞEKİLDE SINIRSIZCA YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.

*Özgünleştirme Sistemimizi Geliştirdik Böylece Çok daha fazla izlenme oranlarına Sahip olacaktır.

*Ünlem Geçme sistemi aktiftir. Videolarınızı ünlemden geçirebilirsiniz. (Başarı oranı %90'dır. Sürekli ünleme düşen kanalda başarı oranı daha da düşüktür.)

sistemdeki botların Tamamının Onarımı yapılmış olup 95 Tane bot mevcuttur.
ilerleyen günlerde isteklere göre 20 tane daha TOPLU ÇEKİM yapabilecek şekilde bot eklenecektir

*Logo Ekleme işlemi videoya boyutu ile değişken hale getirilmiş olup MB SINIRI BULUNMAMAKTADIR

*Video ortası Reklam Eklemede Video Sınırı belirtme özelliği eklendi ( İsterseniz tek seferde bütün videolarınıza ekler, isterseniz sadece son 50 Videoya ekler gibi)

*BİLGİSAYAR KARŞISINDA BEKLEMEDEN 2000 videoya kadar "BEN YOKKEN YÜKLE" Seçeneği ile Yükleme talimatı vererek çok daha hızlı yükleme yapabilme imkanı sunuyoruz. EK SUNUCULAR İLE BU HIZ DAHA DA ARTMIŞ BULUNMAKTADIR.

Hocam bu 1 günlük deneme süresini kullanabilir miyim, yardımcı olabilir misiniz denemek istiyorum

Gönderilmiştir.

Kanal sayısının artması çok iyi olmuş hocam elinize saglık

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] kardeşim. Deneme alabilir miyim? Eski kanalda ünlemi aşarsak programa talibim.

deneme hesabı almak istiyorum

videoyap kullanıyorum kıyaslama yapmak için istiyorum

deneme hesbı gönderiyorum o 3. satırı silerseniz sevinirim

1 aylık hesap alınmıştır. Hayırlı olsun diyorum kendi adıma.

ünlem olayı için bi' deneme hesabı rica ediyorum.

kurtarırsa patlar zaten bu bot.

YTkazan'lada kazanamayan bıraksın bu işi limit tanımayan bot 2000 videoyu 75 siteden otomatik yükleyen bot varmı piyasada başka 25 lira bu bot için hiçbirşey sadece onu söylüyorum size.

[MENTION=4519]multiman[/MENTION] gönderildi deneme hesabınız gönderildi.

Bi deneme hesabıda ben alabilirmiyim hocam.
Teşekkür ederim..

Ben yokken otomatik yükle, video ortası reklam, sitelerden otomatik çekim konularında yardımcı olabilecek bilgi verebilecek deneyimli bir kullanıcı arkadaş varsa lütfen mesaj atsın.

Çünkü sayfa kapatmadan bir türlü yükleme yapamıyorum video ortası reklamları da bir türlü aktif olmuyor sürekli hata veriyor. Bot sahibi arkadaş yoğun anlıyorum ona lafım yok onun için boşta birisi varsa bir yardım istiyorum.

Bu şekliyle resmen kullanamaz durumdayım.

[MENTION=807]walow[/MENTION] skypede beklemedeyim hocam. geldiğinizde yazarsanız bakarız sorunlarınıza

Dün deneme sürümünü kullandım çok beğendim. Bu ünlem furyasında, video yükleme sayı sınırı olmaması gerçekten çok iyi. İlk alışverişimi yaptım. Yasin arkadaşımıza ilgisinden ötürü teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Hayırlı olsun hocam.

bir aksilik çıkma ise 2 gün içerisinde otomatik para kazanma ve telif silme işlemi işinide otomatik olarak yaptıracağız.

Youtube botlarında bir ilki daha ytkazan ile sizlerle buluşturacağız
Resimlerden Video oluşturma ve Yazıları Okutarak ses oluşturarak Ziyaretçileri sıkmadan Youtube a özgün ve izlenilebilir bir video yükletme işlemide bitmek üzeredir. Şimdiden üyelerime Hayırlı olsun diyorm.

YTKazan ile Birlikte;

-Video Yükleme Sınırına ,
-YT to YT spamına (105 Site botu Mevcuttur),
-Yüksek fiyat ödemelerine SON

Facebook, Dailymotion, Youtube ve 73 siteden daha otomatik video yükletebilirsiniz.

cok guzel haberler yasin, video birleştirme bolumunu de istiyoruz :)

Merhaba deneme sürümünden bir adet kullanabilmem mümkün mü acaba?

deneme hesabınız gönderildi hocam.

*Youtube video arama sonuçları daha sadeleştirilmiştir.

*YT to YT yapan Müşterilerilerimiz için ünlem konusunda daha az takılmaları için, youtube un videoya tanımlamış olduğu ID yi silmekte. böylelikle Sınırsız video yükleyerek çok daha faza kazanabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri