YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

İyi günler birşey sormak istiyorum günlük video yükleme sınırsızmı yoksa bir limit varmı?

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

hadi ya o zaman süper :) ben alacağım zaten de ödeme bekliyorum bi yerden..gün içinde kısmetse

her açıdan harika duruyor , kanalları takip etme vk mail ru falan gibi botlar toplu videonun sınırsız olması şu sesli okutma özelliği aklıma gelen önemli şeyler..
daha da geliştireceğinize şüphe yok
Beklerim her daim.
mail.ru eklenecek hocam. henüz yok sistemde.

İyi günler birşey sormak istiyorum günlük video yükleme sınırsızmı yoksa bir limit varmı?

Sınırsız hocam dediğin gibi, günük limit sizin yükleyeceğiniz kadardır.

ödeme yapıldı..

Bilgiler gönderilmiştir. hayırlı olsun hocam.

Deneme süresi alabilirmiyim ?

Gönderilmiştir hocam

Hocam deneme süresi isteyecektim ama kayıt olmak ve sisteme girmek için link bulamadım.

Bir paket satın alınmıştır.

Merhaba, hocam skyp var mi acaba?

Yasin geldiğinde skype den yazarsan sevinirim

Arkadaşlar kaynağı bilinmeyen güzel saldırılar yapılmakta. gece bende burada olmadığımdan dolayı site saldırıdan dolayı offline konuma geliyor bende müdahale edemedim.

bu saldırıyı yapanların Allah belasını versin, şerefsiz haysiyetsiz insanlar sizi.

Site tekrar aktif konuma getirilmiştir.

Tüm bot sahipleri saldırı alıyo hep bu dış güçlerin oyunu :D Şaka maka 2 bota birden saldırı geliyor yahu ...

Beklerim her daim.
mail.ru eklenecek hocam. henüz yok sistemde.

Sınırsız hocam dediğin gibi, günük limit sizin yükleyeceğiniz kadardır.

Son olarak birşey sormak istiyorum hocam.Peki 20 kanal limiti var ya şimdi diyelim 10 kanala yeteri kadar video attım daha fazla atmak istemiyorum o 10 kanalı sistemden silip yeni 10 kanal ekleyebiliyormuyuz?

Teşekkürler...

Son olarak birşey sormak istiyorum hocam.Peki 20 kanal limiti var ya şimdi diyelim 10 kanala yeteri kadar video attım daha fazla atmak istemiyorum o 10 kanalı sistemden silip yeni 10 kanal ekleyebiliyormuyuz?

Teşekkürler...

Rigobert hocamın affına sığınarak yazıyorum cevabını bildiğim soru görünce cevaplamak istiyorum :)
Evet hocam ekleniyor kanal silip ekleme var

Rigobert hocamın affına sığınarak yazıyorum cevabını bildiğim soru görünce cevaplamak istiyorum :)
Evet hocam ekleniyor kanal silip ekleme var

Çok iyi hocam o zaman sınırsız video yükleme günlük video yükleme limiti yok :cool: en kısa zamanda 1 aylık sipariş vericeğim hocam soruları yanıtladığınız için çok teşekkürler hocam :)

Çok iyi hocam o zaman sınırsız video yükleme günlük video yükleme limiti yok :cool: en kısa zamanda 1 aylık sipariş vericeğim hocam soruları yanıtladığınız için çok teşekkürler hocam :)

Rica ederim :) bol kazançlar

Hocam demo talebinde bulundum üç gün oldu dönüş olmadı malesef..

yine mi saldırı var.
kanal takip hariç normal botu ve telif download linki açılmıyor üstad.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri