YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

eyvallah yakın zamanda ekleyeceğim onuda

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

yasin adamın dibisin ya uzun bir aradan sonra başlıyoruz

Sistemdeki hız sorunu içinde çalışma yaptım aradaki farkı görmüşsünüzdür, ytkazan şimdi yüklemelerde ve site içi dolaşmalarda çok daha hızlı şekilde kullanabileceksiniz.

botun hızı süper olmuş, eline sağlık yasin

Yasin bizi diskoya götür :D

deneme süresi almak istiyorum pm attım

deneme Süreniz gönderilmiştir.

Daha ayın 25ine kadar sürem vardı ama 1ay daha uzattım. Bu botun en güzel özelliği müşteri desteği. Skype dan ne zaman yazsam sorunum çözülüyor.

Eyvallah üstadım istediklerinide gün içerisinde tamamlayacağım inşallah.

deneme Süreniz gönderilmiştir.

hocam merhaba öncelikle bu projeyi geliştirip uygulamaya insanların kullanımına sundugunuz için çok teşekkürler ve bende deneme süresi almak istiyorum tabi böyle bir imkan tanıyorsanız memnuniyetle incelerim.

Merhaba

Teşekkür ederim hocam.

Deneme hesabıız gönderilmiştir. güle güle kullanın sorun olursa bana dönüş yaparsınız

YTKazan'a herkesi yakından ilgilendiren özellikler gelmiştir!

KULLANIM VİDEOLARI EKLENECEKTİR.

yuklu-video-islemleri.jpg

- Bir ilk !! Youtube Kanalınızdaki Yüklü videolarınıza Ek Açıklama Ekleyebilirsiniz!
ytkazan-annotinons.jpg

Tüm Videlarınıza tek seferde uygulatabilirsiniz.
Süre Belirtebilirsiniz
Video Linki ( Bağlantı ) Ekleyebilirsiniz.

yuklu-video-ek-aciklama.jpg

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

- Youtube Kanalınızdaki Yüklü TÜM VİDEOLARA TEK SEFERDE ya da TEK TEK Video Ortası Reklam verebilirsiniz.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

- Kanalınızdaki Videolara Başlık,Açıklama ve Etikete Ek Kelimeler ekletebilirsiniz

yuklu-video-baslik-aciklama.jpg

- Yüklü Olan Videolarınızı TEK TEK ya da TÜM VİDEOLARINIZI Tek Seferde Açıklama ve Etiketini Özgünleştirebilirsiniz.( Başlıklar Alakasız olmaması için başlıklarda özgünleştirmeyi önermiyorum ve eklemiyorum ).
yuklu-video-ozgunlestirme.jpg

- Yüklü Videoların Resimlerini Değiştirme.

Youtubedaki gibi sizin Uğraştırmayacak şekilde hazırlanmış Resim değiştirme aracımızı ile videlarnızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

BOMBA PATLADI. ÜNLEM GEÇME %90 BAŞARI

Herşeyden önce @masterthone ve @slsrcn Nickli arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Buldukları bu formulü forumda konu açarak bizlere sundukları için.

Sisteme Entegre etme işlemini bitirdim.

+Video Düzenleyicisine gelir,
+Renk ayarlarını en aza indirir,
+Mozik Kaplar,
+2x Slowmotion yapar,
+Farklı kaydeder.

unlemgecme.png

Gördüğünüz Gibi Gri ve mozaik şekilde kayıt eder videoları, Bundan sonra Youtube'un videları işlemesini bekleyeceğiz,
Ondan sonra Para kazanmayı aktif ederek, Videoları Eski haline döndüreceğiz.

ÜSTELİK BUNU TEK TEK YAPMA EZİYETİNDEN KURTARIYORUZ SİZİ.

+ İsteyen müşterilerimiz ID tablosuna ! olan videoların ID lerini aralarında virgül(,) şekilde ekleyebilir. Hepsini bir anda düzenlemelerini yaptırtabilirsiniz.
+ İsteyen müşterilerimiz ise Kanaldaki tüm açık videolara tek seferde uygulatabilir.

İşte budur Ya İnsanlara Her türlü işi suna bilen bir sistem Tebrik ederim bunu senden beklerdim hocam.. Gerçekten bu bot ile işimiz çok kolaylaştı aşırı derecede memnunum şimdi her gün yeni bir özellik ekliyorsun Artık eklenen özelliklere yetişemiyoruz Maşallah.

merhaba hocam deneme hesabı alabilir miyim?

Gönderildi hocam

teşekkurler.

# ABC News Botu onarılmıştır.
# Guardian Botu Onarılmıştır.
# Animecenter.tv Botu Onarılmıştır.

Dünyanın En büyük video sitesi olan Mail.ru sitesinin botu eklenmiştir.
Türkiye'de mail.ru genellikle, dizi ve film videolarını mail.ru ya yüklenerek kendi sitelerinde embed olarak eklenmektedir.

Gün içerisinde Otomatik video yükleme olarak DAILYMOTION.COM sitesinin botu eklenecektir.
Şuanda mevcut 71 Site üzerinden otomatik video yükletebilirsiniz.

çok güzel yenilikler gelmiş ünlem geçmeyi beceremedim ben kanalı seçip
kanaldaki tüm videoya uygulyla yı seçiyorum

isimli videonuzun Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..
Hata var ==[h=1]500 Internal Server Error[/h]Sorry, something went wrong.

A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation.

If you see them, show them this information:
AB38WEOrn0J1pWN61vq-7dX2D0vuhXRxtJvaNjaaPkFjQNSdI1EckUZ3PAcx -Ss9zbzhfNKIFdyfga3XQD8VofRmotggyQn2Uf18An76B8QO5Z36PfzV6U4G 9A7A0qqBGPQeIdnxOZFIM_rauB6bZuBk-kU98ZftdxU6FFSnA-LTOxcR6WIn DUiS12OC5XGSWw25T1plo-Lv5F2bOE40ELyDJDztzYmGjET51x2rrAR6w0YM ng8WuanW6KCKsEhPeeSRKIvWElgOCd3p6fbXIC7sbjIjEAzYYSax0u7aJPdK 0MN9tViwUJR8XTUiiKz6B0qB4vLVBfsoYMtU6Bm_FEHOo0GwZGUH3NQmXit6 MsJCKsArRfhcuMSr8jdrDCfF0i7GgUO6koWTy-qlhrmGBf4P6FvBGP3lLTtB oZeJ0VVKEM_eDqTzJ6Yf8-9N7p52F92qfoJx2dvKSFOEjUvZ7EzRJxy5_IQ- LycwMQ1qXIVnXPVi3h5TpcH6LHIfZ1uko2VzPF-G4iynPgw8hL0BDyQNJuTr EQcGKJCF-FE3H6LDEyNyGVo9dtNERGRU2scdXlpiahEG22KYOMf9Pes2OnOe EkWH_GncrLGh8RWkRpJHnKFnFKZyX47BBJdkTG8bFvTJBgqV4dZAXLKVof-F BfDb9OaEYkM3KnTJ5jPChbdJl3KqI3WLP9em_7M6GumnwBX22cOdM3H9-KbK SnWOHj3aDElC0lFz6Sh1bnrI2-1e9oJPCmuBCzzDpOO-Hf169oAgJ77ZkSpn oyP_ISHzt6Yviud16kqrtA_44dJLhmvR14crwkzH9DJ_4xeYC6uMtUi8BtxG 2wa9CqLT9In7HELYwVz-GptmZ2yTY-npLlJqDRzJ6BJQaxYtCgV4A7wgS_yt -661vkl8rzwFKUUrs_FHU0OtLQZH6U95goG-TsM_6kMlzn7ojq0sLHh_Ox93 QjVlVf3BqWMDfN14Lx_M5GqyiuO2iZtgrxzpe2JMrNF993RdQhX8qIMyu1YS 9L9lNvGoPMRNH1Ee6PHR82gKlNSeyKOzrd11chf-Ac2Lqlm7SZFtBG9tgxIO p6RzYbG0RtJjDEzrGMmTiUKDsd5YM5P9-9FVyGgvDshMs_Lgv137acipMjBm 0go6Jb43GjRzmC_za_bF_pOLX6q3OrrgrOMnZS7EuuYQdyC6uX-z2sKq5n4Y OzDWYn78bVkSyicfA_bbLMzwXJ7mEotJfcgw1Ewrwj6YGEd5Vz3RvU7XZYlU Z5sbsfYERAgdXD9Xt0_9IquBS_DdXxyGqUPgnFoYQcEJvrY5f6sKFcf-u-j5 dTRug7bUmR6LCu5GRYUZxM_gYS1AgxTlGfFlkdidBBovPdN0gsAlQqhK1HV3 6p6vvTix5uCqDulG_IEGxNCh174OqdxP19Qg1iVsvwsZbywNx-vWXGHaN8vo 7PS_Jw78y4PBcqQuNhCxGbFUrluysB274w2RrkukzL6BjfRUzXi1CCudwqfj uxMjd2qF3t-ed7IBABmGEldrL8fGeCAF6kMt1uYDj1E4kvCGSGXdq-Q7cJKJ Ar9SvEg86NZzCI6JFwAmoQXe2pl0l5DsLVB4gQXgDsZGRZswHiEuJK2NbJfA snu9HUL8mZqsPI-6Wctq0Ctch96O_naEdqaX1yJ3Ra6N1Q3OEhzKiH69RABI d54T-CTxdps3dzfglf68tZI2Fh6en1qUhHolhujp1YbVG6GyDqgm2605nEog 6bshrrdF_iZ4XHYZ1zFi7whatasını veriyor

500 hatası bildiğimiz gibi youtubenin bize verdiği bir hatadır. maalesef bizim isteğimize youtube karşılık veremiyor / vermiyor. hata tamamiyle youtube ile alakalı maalesef.

500 hatası bildiğimiz gibi youtubenin bize verdiği bir hatadır. maalesef bizim isteğimize youtube karşılık veremiyor / vermiyor. hata tamamiyle youtube ile alakalı maalesef.

hocam merhaba deneme süresi için teşekkür ederim lakin linte sınır olmadıgını belirtmişsiniz forumda ama bot saymadım ama 40 50 videodan başka video yüklemedi seçilenleri yükle dedigim yerde seçilenlerin oldugu yerin altında video bulunamadı gibi hatalar veriyordu daha dogrusu tamda inceleyemedim almayı düşündüm aslında ama sistem birde çok kasıyor tümünü seç kutucunu işaretliyorum en az 5-10 dk bekliyorum zar zor tık koyuyor bot kasıyor hocam neden öyle şuanda bile video yüklenmiyor denıyorum 40 veya hemen hemen 50 video zor yükledi ?

Not: pm atamadım 15 post sınırı var.

[email protected] skype adresime gelir misiniz hocam bir bakayım team ile

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri