Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
deneme Süreniz gönderilmiştir.
İşte budur Ya İnsanlara Her türlü işi suna bilen bir sistem Tebrik ederim bunu senden beklerdim hocam.. Gerçekten bu bot ile işimiz çok kolaylaştı aşırı derecede memnunum şimdi her gün yeni bir özellik ekliyorsun Artık eklenen özelliklere yetişemiyoruz Maşallah.YTKazan'a herkesi yakından ilgilendiren özellikler gelmiştir!
KULLANIM VİDEOLARI EKLENECEKTİR.
![]()
- Bir ilk !! Youtube Kanalınızdaki Yüklü videolarınıza Ek Açıklama Ekleyebilirsiniz!
![]()
Tüm Videlarınıza tek seferde uygulatabilirsiniz.
Süre Belirtebilirsiniz
Video Linki ( Bağlantı ) Ekleyebilirsiniz.
![]()
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Youtube Kanalınızdaki Yüklü TÜM VİDEOLARA TEK SEFERDE ya da TEK TEK Video Ortası Reklam verebilirsiniz.
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Kanalınızdaki Videolara Başlık,Açıklama ve Etikete Ek Kelimeler ekletebilirsiniz
![]()
- Yüklü Olan Videolarınızı TEK TEK ya da TÜM VİDEOLARINIZI Tek Seferde Açıklama ve Etiketini Özgünleştirebilirsiniz.( Başlıklar Alakasız olmaması için başlıklarda özgünleştirmeyi önermiyorum ve eklemiyorum ).
![]()
- Yüklü Videoların Resimlerini Değiştirme.
Youtubedaki gibi sizin Uğraştırmayacak şekilde hazırlanmış Resim değiştirme aracımızı ile videlarnızı daha ilgi çekici hale getirebilirsiniz.
BOMBA PATLADI. ÜNLEM GEÇME %90 BAŞARI
Herşeyden önce @masterthone ve @slsrcn Nickli arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Buldukları bu formulü forumda konu açarak bizlere sundukları için.
Sisteme Entegre etme işlemini bitirdim.
+Video Düzenleyicisine gelir,
+Renk ayarlarını en aza indirir,
+Mozik Kaplar,
+2x Slowmotion yapar,
+Farklı kaydeder.
![]()
Gördüğünüz Gibi Gri ve mozaik şekilde kayıt eder videoları, Bundan sonra Youtube'un videları işlemesini bekleyeceğiz,
Ondan sonra Para kazanmayı aktif ederek, Videoları Eski haline döndüreceğiz.
ÜSTELİK BUNU TEK TEK YAPMA EZİYETİNDEN KURTARIYORUZ SİZİ.
+ İsteyen müşterilerimiz ID tablosuna ! olan videoların ID lerini aralarında virgül(,) şekilde ekleyebilir. Hepsini bir anda düzenlemelerini yaptırtabilirsiniz.
+ İsteyen müşterilerimiz ise Kanaldaki tüm açık videolara tek seferde uygulatabilir.
500 hatası bildiğimiz gibi youtubenin bize verdiği bir hatadır. maalesef bizim isteğimize youtube karşılık veremiyor / vermiyor. hata tamamiyle youtube ile alakalı maalesef.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.