YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Hocam botun altyapısı nedir daha önce belirtmediniz merak ettim (dedicated falan kaç tane) :rolleyes:
başka botlarda şu kadar var gibi kıyas yapmayın lütfen sonuçta tam sayıyı siz ya da biz bilemeyiz. Bizde 6 tane dedicated var hocam.
dün bir arkadaşımı daha YTKAZAN ile buluşturdum, bana yazdığı tek cümle "tüm attığım videoların hepsi dolar yanıyor 1 tane bile ünlem yok, süper bir şey"
Eyvallah hocam. yavaş yavaş toparlıyoruz işlemleri kendimizi.
hocam 1 aylık paket satın almak istiyorum . Skype üzerinde ekleme yaptım.
Skypeden ekleyenleri kabul ettim hocam.yazarsınız bana tam skype adresinizi bilemiyorum

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

otomatik telif sil ve ünlem sil diye iki ayrı parçaya bölünme olmuş

burda telif sil dünya engeli üçünçü eşlenek falan mı kapsamı nedir hocam

başka botlarda şu kadar var gibi kıyas yapmayın lütfen sonuçta tam sayıyı siz ya da biz bilemeyiz. Bizde 6 tane dedicated var hocam.
Yok hocam kıyas için değil merak ettiğim için .

bir ytkazan hesabı satın alınmıştır. Hayırlı olsun .

otomatik telif sil ve ünlem sil diye iki ayrı parçaya bölünme olmuş

burda telif sil dünya engeli üçünçü eşlenek falan mı kapsamı nedir hocam
Telif sil == Dünya Geneli, Bazı ülkelerde engelli ve 3. Taraf içerikler hocam
Yok hocam kıyas için değil merak ettiğim için .
anladım hocam. şuanda piyasadaki fiyat/performans açısından en iyi bottur.
bir ytkazan hesabı satın alınmıştır. Hayırlı olsun .
Hayırlı olsun hocam. Bol kazançlar dilerim

botu deneyebilir miyim ?

Arkadaşlar bgün Ev Taşıma işlemimiz var. Evde değiilim Maalesef. Herkese akşam yanıt vereceğim

kolay gelsin hocam.Dailymotion sitesinden otomatikolarak seçtiğimiz kanala yükleme nasıl yapacağız ?var mı yok mu ?

botu bir ay daha uzattık hayırlısıyla. ytkazanın en eski kullanıcılarından biri olarak herkese tavsiye ederim

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] skypeden ulaşamıyorum botu satın alcam eşleşeni geçme varsa.

Hocam şu otomatik kanal kontroller kaç dakikada bir ?

"Eşleşen aşma" bundaki tam olarak dediğin şey video düzenlemesi ise evet var oğuzhan.

yarım saate bir kontrol etmekte kanalları hocam.

"Eşleşen aşma" bundaki tam olarak dediğin şey video düzenlemesi ise evet var oğuzhan.

yarım saate bir kontrol etmekte kanalları hocam.
3.eşleşeni para kazanma yapabiliyorsak 3 tane 1 aylık alıcaz

hayır eşleseni para yapma yok ama alabilcgn en iyi bot suanda

Eğer böyle birşey mümkün ise yöntemi söylemen kafi hallederim sisteme eklerim kardeşim

Eğer böyle birşey mümkün ise yöntemi söylemen kafi hallederim sisteme eklerim kardeşim

sen yeterki yasine fikir ver biz veriyoz yapıyo :D Varsa senin fikrin uygulasın

YENİ, HIZLI, ÖZGÜN ETİKET GİREN, DETAYLI ARAMA İMKANI OLAN "Yeni Youtube Arama botumuz" tamamlanmasına az bir süre kaldı. Özgünleştirilmiş arama sonuçları ile Sorunsuz EN hızlı yüklemeyi sizler yapın.

YTKazanda Kazanmak çok daha kolay.Ticaretin helalini yapmak makbuldür. Yalan söylemek yoktur bizde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri