Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gönderildi hocam skypedanskype dan hesap bilgilerini istedim sanırım bilgisayar başında değilsiniz alabilirmiyim hesap bilgilerini işbankası değilse eft yapıcam
Özgün video üretme var. Şuanda Müzik seçimi yok. ancak Yazıyı sese çevirerek daha kaliteli özgün videolar üretebilirsiniz.Hocam sizde özgün video üretme var mı? (resimlerden slide + telifsiz müzik)
Bu özellik varsa eğer bilgisayardan resim ve müzik yükleme seçeneği de var mı?
Gönderildi hocamHesap bilgilerini pm atar misiniz.bir ay uzatacagim.mumkunse ziraat
tavsiye ederim arkadaşlar, kullanışlı bir bot
botu aldığımdan beri kullandığım kanallarımdan biri giriş bilgilerinde sorun var hatası veriyor bot, diğer kanallarımda sorun yok ama bu kanala video atmaya çalışınca hesap aktif değil diyor. Bottan kanalı silip yeniden ekledim olmadı. Şifresini falan doğru girdim ama yine de giriş bilgilerinde sorun var diyor.
Anasayfada ki hata: [email protected] adresindeki Kanalınızın giriş bilgilerinde sorun vardır.
Not: Diğer kanallara video atabiliyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.