YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

otomatik video yüklemeye aldım 47 tane 6 tanesini yükledi diğerlerini yüklemedi ne zaman yükler ? ilk defa kullanıyorum

yüklü topluca atıp yarın bakman iyi olur.400 500 atıp telif ünlem engel sil seçip diğer gün bakabilirsin.
güncel çalışıyorsan hızlı yükleme var.

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

İnternet yarin baglatilacakmis
. mobil internet aldim ama kuplanamamaktayimllllll

Bir süredir kullanıyorum gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor ilgi ve alakanızdan dolayı ayrıca teşekkür ederim :) [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]
hayırlı satışlar

Arkadaşlar şuanda Taşıma işlemlerimiz şükür ki bitti. evimize internetimizide aldık.

SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR ŞUANDA BURADA KONU ALTINDA MESAJ YAZARLARSA HEPSİNE TEK TEK BAKARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURALIM

Unlem gecirmede video resmiyle ilgili sıkıntıyı ne zaman cozebilirsiniz

Arkadaşlar şuanda Taşıma işlemlerimiz şükür ki bitti. evimize internetimizide aldık.

SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR ŞUANDA BURADA KONU ALTINDA MESAJ YAZARLARSA HEPSİNE TEK TEK BAKARAK ÇÖZÜME KAVUŞTURALIM

yasin hocam skypeye geçebilirmisin rica etsem

Evet hocam skype gelebilme imkanınız varmı :)

ilgili kişiye ulaşamıyorum :(

Hocam skype bekledim ama meşguldünüz sanırım 2 saat önce 1 kere kanal çektim dahada çekemiyorum youtube kanal çek kısmından kanal çekince bot böyle bir hata veriyor düzeltebilirmisiniz

118b707.png

Teşekkürler...

bana özel ytkazanda giriş yapılmıyor
Fatal error: Out of memory (allocated 262144) (tried to allocate 24576 bytes) in C:\AppServ\www\charisma\includes\ez_sql_core.php on line 169
bu gibi hata veriyor
kaç gündür giremedim
http://109.73.70.146/charisma/

ayrıca video ara kısmıda çalışmıyor

Otomatik site takipte sorun var, sanırım siteyi yarım saatte bir kontrol ediyor ve yeni video yoksa yüklemiyor buraya kadar tamam ama yeni 1 video eklenince gidiyor bütün sayfada ki videoları yüklüyor bu sefer aynı videolar oluyor youtube'ta ayrıca video isimlerinde bi karakterde sorun var sanırım &20 gibi saçma yazılar ekliyor başlığa

Otomatik site takipte sorun var, sanırım siteyi yarım saatte bir kontrol ediyor ve yeni video yoksa yüklemiyor buraya kadar tamam ama yeni 1 video eklenince gidiyor bütün sayfada ki videoları yüklüyor bu sefer aynı videolar oluyor youtube'ta ayrıca video isimlerinde bi karakterde sorun var sanırım &20 gibi saçma yazılar ekliyor başlığa

şimdi diyelim A kanalınız var. Buraya eklenen videolar tekrar mı ekleniyor ? Kanalı silip,yeniden ekleme gibi birşey yapmıyorsunzu değil mi ?

kanal mail adresini yazabilir misinzi pm ile acaba hocam bakayım buna.

otomatik video yüklemeye aldım 47 tane 6 tanesini yükledi diğerlerini yüklemedi ne zaman yükler ? ilk defa kullanıyorum
Sistem o kısımları sıra ile alarak yüklediği için sıranın size gelmesi zaman alabilir. Arada tek tük yükleme yapabilir. ama sıra size geldiğinde 50 videoyu iki dakika da bile yükleyebilir. Yüklemeler son derece hızlı şekilde yapılmaktadır.

Bazı videolarda Yüklemediği halde otomatik listeden çıkartabilir, Güncelleme henüz tam olarak bitmediğinden dolayıdır.
az önce video yüklerken silinme olayı oldu yine.
video sayısı 30dan 8e düştü...
gelince ayar çekersin. @Rigobert
Kanalın Para kazanması kapalı ve sistemde Ünlem sil açık kalır ise silmekte.
skypte bir yakalayabilsek alacağız ama gelen giden yok
[email protected] internet problemim vardı hocam.
dünya engeli olan videoyu alırken uyarı verecek bi güncelleme getirebilir misiniz.
Evet hocam skypeden de bugün gördüm bayağı bir istek var. Tüm müşterilerimiz adına Yüklenmiş ve Dünya geneli / bazı ülkelerde engellenen videoların Asıllarını kaydederek başka kanallara yüklettirtmeyeceğiz. sistemi bu şekilde çalışacak bir yapıya sokacağım.
Bu google in guncellemesi ne zaman sona erer acaba
Yeni güncelleme çıkarttı. Sistemi buna göre düzeltmelerimiz devam ediyor.
Sitede Bir Sorun Var Sanırım Bende Yazdım Cevap Gelmedi Saatlerdir Uğraşıyorum Yeni Eklediğim Kanallar Sürekli Aynı Hatayı Veriyor Hesap Aktif Değil ve adresindeki Kanalınızın giriş bilgilerinde sorun vardır.
Google api güncellemesinden ötürü hocam

Unlem gecirmede video resmiyle ilgili sıkıntıyı ne zaman cozebilirsiniz
çok iyi bir duruma sokuyorum. şekillenmeler tam biltsede işlevler tam olarak oturmadı. yakında aktif edeceğim. ciddi anlamda dehşet-ül vahşet derler ya öyle birşey oldu.
yasin hocam skypeye geçebilirmisin rica etsem
halledildi. süre uzatıldı hayırlı olsun
Evet hocam skype gelebilme imkanınız varmı :)
yazdım skypeden hocam
bana özel ytkazanda giriş yapılmıyor
Fatal error: Out of memory (allocated 262144) (tried to allocate 24576 bytes) in C:\AppServ\www\charisma\includes\ez_sql_core.php on line 169
bu gibi hata veriyor
kaç gündür giremedim
http://109.73.70.146/charisma/

ayrıca video ara kısmıda çalışmıyor
sorun halledildi.

ARKADAŞLAR SKYE ve MAIL üzerinden CEVAP VEREMEDİĞİM ARKADAŞLAR OLDU. SAAT 3 oldu biraz da yorgunum yatmam gerek. Yarına tekrardan cevap vermeye devam edeceğim

SİSTEMDEKİ VİDEO DÜZENLEME SORUNLARI ORTADAN KALDIRILDI.

Error Loading object hatası alıyorum kardeşim. 236 video talimatı verdim otomatik yükleme yapmadan, yapmak istemiyorum çünkü rastgele ve çok ağır attığı için. Akşam sabah kalktım 2 tane atmış 236 videodan sadece. 20 dk üstü videolar bu hatadan dolayı yüklemeye yapamadım bir türlü

Şuna bi çözüm bul kardeşim rica ediyorum.

Bunu sorunu bir tek ben mi yaşıyorum ??????

Aynen Kardeş 300 Tane Video Koydum Sabah Bi Baktım 250 Tanesi Duruyor

Yaptım Yine AYNI

Yaptım Yine AYNI

anladım.

@Rigobert yasin konuya bekleniyorsun.

Hocam atmaya çalıştım yine 1 video attı yine aynı hatayı verdi. Error loading data.[object Object] ve yükleme yine durdu.

şimdi diyelim A kanalınız var. Buraya eklenen videolar tekrar mı ekleniyor ? Kanalı silip,yeniden ekleme gibi birşey yapmıyorsunzu değil mi ?

kanal mail adresini yazabilir misinzi pm ile acaba hocam bakayım buna.

Şöyle anlatayım ben cuma akşamı yeni çıkan fragmanları attım kanala kendim sonra cumartesi günü otomatik takip kullanayım dedim ayarladım işte neyse cumartesi akşamı site 1 tane video yüklemiş yeni, botta yeni olduğunu algılayıp yükleme yapmış ama hem yeni 1 videoyu hem de cuma günü kendim eklediklerimi de eklemiş

Otomatik yükleme yaptım 384 videodan 100 tane atmış 12 saatte bu soruna bir çözüm bulunmalı [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri