YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

misal olarak kanalda 50 tane video var tek tıklamada 50 videonun hepsinin ünlemini geçiyormu

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

gece 800 video çekip uyudum bir kanala..300 ünü atmış sonra da kanalın giriş bilgilerinde sorun var diyerek kesmiş.

@Rigobert deneme sürümü alabilirmiyim hocam

Gönderilmiştir arkadaşlar. Sorunlarla ilgileniliyor. mükerrer yüklemeleri tamamen bitireceğim

otomatik bot ile ilgileneceğim hocam.

sanırım hala bakmadın hocam benim soruna.8 gündür reklamları açmıyor sistem,kendim elle açıyorum mecburen.2 gündür mükerrer yüklemeler başladı yine,onlarıda daha önce gösterdigin şekilde siliyorum,youtubedan içerik çektigim bi kanala videolar günlük düzenli bi şekilde yüklendigi halde benim kanala en son 13 gün önce yüklenmiş.kısacası otomatik botla ilgili büyük sorunlar var hocam şuan.bi arkadaş için deneme hesabı rica ettim (benimkinden degil,bu konudaki sistemden :) ) ama o da gelmedi.eskiden sorun oldugunda sana ulaşmak kolaydı,sorunu kısa sürede çözerdin ama kusura bakma,artık pek öyle degil ne yazıkki.skypeda görebilsem sorucam,işler büyüdü yetişemiyormusun yoksa başka bi sorun mu var bilmiyorum ama umarım bian önce herşey tekrar rayına oturur...

sanırım hala bakmadın hocam benim soruna.8 gündür reklamları açmıyor sistem,kendim elle açıyorum mecburen.2 gündür mükerrer yüklemeler başladı yine,onlarıda daha önce gösterdigin şekilde siliyorum,youtubedan içerik çektigim bi kanala videolar günlük düzenli bi şekilde yüklendigi halde benim kanala en son 13 gün önce yüklenmiş.kısacası otomatik botla ilgili büyük sorunlar var hocam şuan.bi arkadaş için deneme hesabı rica ettim (benimkinden degil,bu konudaki sistemden :) ) ama o da gelmedi.eskiden sorun oldugunda sana ulaşmak kolaydı,sorunu kısa sürede çözerdin ama kusura bakma,artık pek öyle degil ne yazıkki.skypeda görebilsem sorucam,işler büyüdü yetişemiyormusun yoksa başka bi sorun mu var bilmiyorum ama umarım bian önce herşey tekrar rayına oturur...
sorunlar vardı hocam sistemsel onlara bakmaktan skype ı aksattım maalesef. şimdi şimdi sorunların köküne girdim düzeltiyorum artık. skype a da bakıyorum
misal olarak kanalda 50 tane video var tek tıklamada 50 videonun hepsinin ünlemini geçiyormu
evet geçer. videonun daha önce kaç defa atıldığına vs. göre oranı değişir. ama yüksek oranda geçer..
gece 800 video çekip uyudum bir kanala..300 ünü atmış sonra da kanalın giriş bilgilerinde sorun var diyerek kesmiş.
Tamamdır hocam Artık istersen 5bin tane çek, O sorun var uyarısını kaldırdım. Sadece Kanal kapatıldıysa uyarı verecek. zaten kapalıysada yükleme yapmaz.
Deneyip paylaşırsanız sevinirim.

Hocam pm attim bilgileri botu kontrol edermisin?

bilgilerinize bakıyorum şimdi hocam.

sorunlar vardı hocam sistemsel onlara bakmaktan skype ı aksattım maalesef. şimdi şimdi sorunların köküne girdim düzeltiyorum artık. skype a da bakıyorum

evet geçer. videonun daha önce kaç defa atıldığına vs. göre oranı değişir. ama yüksek oranda geçer..

Tamamdır hocam Artık istersen 5bin tane çek, O sorun var uyarısını kaldırdım. Sadece Kanal kapatıldıysa uyarı verecek. zaten kapalıysada yükleme yapmaz.
Deneyip paylaşırsanız sevinirim.

bilgilerinize bakıyorum şimdi hocam.

Gerek kalmadi hocam dun yuklemeyi iptal ettim 700de takildi 2 gun.

Gerek kalmadi hocam dun yuklemeyi iptal ettim 700de takildi 2 gun.

Tamamdır hocam artık takılmaz. 10 defa ve Üstü denenemeye rağmen Yüklenmeyen videoları iptal ettireceğim. Sizlerede Bunun için bir alan yapacağım. Yüklenmeyen videoları tekrar tekrar denediği için yüklemeler tıkanıyor.

Hocam mumkunse bi deneme sürümü alabilirmyiim

deneyip sonuçları yazarım akşam :)

merhaba satın almak istiyorum ama demo hesabı talep ettim pm den ilgilenirseniz sevinirim...

Tamamdır hocam artık takılmaz. 10 defa ve Üstü denenemeye rağmen Yüklenmeyen videoları iptal ettireceğim. Sizlerede Bunun için bir alan yapacağım. Yüklenmeyen videoları tekrar tekrar denediği için yüklemeler tıkanıyor.

Cok tesekkurler hocam birde ricam olucak dun kontrol ettim kanali mukerrer yukleme diyor ve kanalda ayni videoyu 30 kere atmis tek tek sildim bu sorunu cozerseniz cok iyi olur ve videolarda hizli yuklenirse sorun kalmaz ortada :)

Cok tesekkurler hocam birde ricam olucak dun kontrol ettim kanali mukerrer yukleme diyor ve kanalda ayni videoyu 30 kere atmis tek tek sildim bu sorunu cozerseniz cok iyi olur ve videolarda hizli yuklenirse sorun kalmaz ortada :)

Otomatik Site / Kanal takip için şuanda Çalışmalarımız devam etmekte.

Sonra Normal yüklemelerde mükerrer olayınıda çözdük. şuanda sistemden baktığımda mükerrer yükleme gözükmüyor.

Hocam sizin bottaki kanallarımda sorun yok, diğer botu neden aldıysam hepsi kapandı.

s.a botunuzu denemek istiyorum

YTKazan 1 Yaşında!!

Forumdaki Üye Arkadaşlarımıza 24 Saat Deneme süresi vermekteyiz. İletişime Geçmeniz yeterlidir.

Ücret iadesi gibi bir durum Kesinlikle söz konusu değildir.

Site üzerinden benimle irtibat kuramayan arkadaşlarımız yasin.deger[et]gmail.com adresine mail atarsanız sizinle irtibata geçeriz.

Allah Yüzümüzü kara çıkartmasın. Önerileriniz benim için çok önemlidir. kötü yorumları iyiye çevirecek bir sistem sunuyorum size.

İyi çalışmalar

Selamlar.
Tüm botları kullanıyorum ancak sizinkini deneme fırsatım olmadı.
Özellikle 1 hafta içerisinde ne kadar kanalım var ise %90'ını kaybettim.
Hala deneme süresi veriyorsanız lütfen bilgi alabilir miyim?

Birde büyük pakette +15 kanal ve manuel-oto kanal yükleme demişsiniz.
Zaten bu özellikler botun kendisinde yok mudur?

selam deneme hesabı alabilir miyim?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri