YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

Deneme hesabı almak istiyorum deneyeceğim :)

Cevap: YTKazan.com|Sınırsız Video Yükleme|Eşleşen Geçme|Logo&intro|75 Siteden Otomatik yükleme|Kota yemez!

videoları ytkazanla yüklediğimden kanal kıyımında çok büyük yara almadım.ytkazandan gitme ihtimali olan bir kanalım var.ona da manuel 6 video yüklemiştim ama 3 gün önce bütün videolara ek açıklama girmiştim.o kadar da olur:D

şimdi alt kanallar açıp denemeler yapıyorum.1 kanala 1k video atmışımdır ve 300ü dünya engeli,eşleşen,bazı ülkelerde engel gibi uyarılar olmasına rağmen kanal spamdan kapanmadı...bir kaç kanalda bu şekilde deneme yaptım ve sorun yok...

TÜM MÜŞTERİLERİM RAHAT OLSUNLAR

Ünlem Geç Sistemi Youtube Kanalını Tetiklememektedir. sistemimizde bulunan ünlem geçme işleminizi gönül rahatlığı ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Türkiyenin En Kaliteli, En Doğrucu, En sağlam Botu Komple kapanmalara sebebiyet vermez. Allaha Şükür 14 Ayımız oldu kanal kapanmalarda sorun yaşamadık. inşallah yaşamayacağız.

Ünlem Geç sistemini otomatik Hale getirmemi isteyen müşterilerimiz vardı onu yapmayacağım. Manuel olarak ünlem geçme sistemi devam edecektir.

/--------------------------------------/

BOTTAKİ MÜKERRER YÜKLEME DERDİ ORTADAN KALDIRILMIŞTIR

Birde Önemli bir Nokta daha var. Arkaplanda olduu için siz göremiyorsunuz. YTKazanı aklınızda kötüleyebilirsiniz.

Youtube da XXX videosu var. 2 saatlik video. Siz ytkazan a emir veriyorsunuz ama ytkazan videoyu YÜKLEYEMİYOR. Çünki youtube da sorun var, 2 saatlik videoyu 30-90 saniye arasında indirir sistem bunun yanlış olduğunu görür ve YÜKLEMEZ.!

Bazı arkadaşlar aynı videoyu gidip Y botunda deniyor. "Hocam orada yüklüyor ama sizde yüklemiyor,ytkazan kötü ya diyor" işte bu kısımda kişiler bu şekilde işlerini kontrol etmeyenlerdir. KANALINIZA GİRİP VİDEOYA BAKTIĞINIZDA ZATEN VİDEONUN UFAK KISIMININ YÜKLENDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.

Video Kısa olduğu için, Tam indiremediği için YTKAZAN YÜKLEMEZ, diğerleri yükler.

Özgünleştirme sistemi Hızlandırılmaktadır.

TÜM MÜŞTERİLERİM RAHAT OLSUNLAR

Ünlem Geç Sistemi Youtube Kanalını Tetiklememektedir. sistemimizde bulunan ünlem geçme işleminizi gönül rahatlığı ile kullanmaya devam edebilirsiniz.

Türkiyenin En Kaliteli, En Doğrucu, En sağlam Botu Komple kapanmalara sebebiyet vermez. Allaha Şükür 14 Ayımız oldu kanal kapanmalarda sorun yaşamadık. inşallah yaşamayacağız.

Ünlem Geç sistemini otomatik Hale getirmemi isteyen müşterilerimiz vardı onu yapmayacağım. Manuel olarak ünlem geçme sistemi devam edecektir.

BOTTAKİ MÜKERRER YÜKLEME DERDİ ORTADAN KALDIRILMIŞTIR

Birde Önemli bir Nokta daha var. Arkaplanda olduu için siz göremiyorsunuz. YTKazanı aklınızda kötüleyebilirsiniz.

Youtube da XXX videosu var. 2 saatlik video. Siz ytkazan a emir veriyorsunuz ama ytkazan videoyu YÜKLEYEMİYOR. Çünki youtube da sorun var, 2 saatlik videoyu 30-90 saniye arasında indirir sistem bunun yanlış olduğunu görür ve YÜKLEMEZ.!

Bazı arkadaşlar aynı videoyu gidip Y botunda deniyor. "Hocam orada yüklüyor ama sizde yüklemiyor,ytkazan kötü ya diyor" işte bu kısımda kişiler bu şekilde işlerini kontrol etmeyenlerdir. KANALINIZA GİRİP VİDEOYA BAKTIĞINIZDA ZATEN VİDEONUN UFAK KISIMININ YÜKLENDİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ.

Video Kısa olduğu için, Tam indiremediği için YTKAZAN YÜKLEMEZ, diğerleri yükler.

Özgünleştirme sistemi Hızlandırılmaktadır.

Üstad manuel derken tek tek videolarımı ünlemden kurtarıyorux 50 video atsak bile uzun sürebilir :)

Üstad manuel derken tek tek videolarımı ünlemden kurtarıyorux 50 video atsak bile uzun sürebilir :)

tek seferde 30 tanesini geçebilrisin.
2.sayfaya gelirsin 20 taneyi tek seferde geçririsin.

5 tık iş tamamq

3.cü ytkazan botumu almıs bulunmaktayım bir problem olsa 3.cü botu olmazdım bu kanal kapanma vs durumlarında.d

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam yeni ünlem geç e videolarımı işaretleyip ünlem geç dediğim zaman hepsinde Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..
Hata var == Doğrulama sırasında bir hata oluştu.

Hatalı Olan Videoların IDleri. Tekrar Deneyiniz hatası veriyo bikaç kere denedim bu hatayı verdi. akşamüstü tekrar deniyeceğim. sende bir kontrol edebilirmisin herhangi bir problem varmı yeni ünlem geç'de

şimdi tekrar denedim yarısını düzenleyebildim .

Ufak bir çalışma ypaıyorum. aktif edeceğim hemen

Ünlem Geçme tekrardan aktiftir. Diğer Yüklü Video İşlemlerini elden geçriyorum şimdi

Deneme hesabı alabilir miyim?

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] hocam ödemeyi geçtim garanti hesabınıza botu alabilir miyim ? Mesaj kutunuz dolu burdan yazdım.

Deneme hesabi alabilirmiyim

bir video 120 ( daha çok sayamadım ) kez mükerrer atılmış.6-7 saattir de işlenmede duruyor.demek ki tam atılmamış.yarım yamalak..
ben bu kanalı listeden çıkarmadıkça atmaya da devam edecek.

sorunu başka yaşayan var mı ?!

ben varım hocam arada atıyor bana da

oha.ben bu mesajı yazana kadar 120 oldu 200.maşallah mükerrer video atmada çok hızlı

neyse demek ki mükerrer yükleme sorunu çözülmemiştir.ilgili ilgilensin lütfen.

fazla video atmayın hocam hesabınız gümlencek yine :D

fazla video atmayın hocam hesabınız gümlencek yine :D

ben atmıyorum ki bot atıyor 100 150 mi ne çekmiştim.bir videoyu 150 kez atmış atmaya da devam ediyor.sildim listeden

Merhaba hocam deneme hesabi alabilir miyim

Sent from my LG-E970 using Tapatalk

he anladım hocam geçenlerde aynısı bana oldu video yüklemeyi tamamladı son video kaldı 2000 kere yüklemiş hesap kapandı sonra

Mukerrer yukleme bendede cikti bugun 2ser 3 er kere yuklemis 1 tanesi yuklenmis digerleri oyle kalmis yukleniyorda . Eve gwctigimde bu gecede video yuklicem ayni sey olursa mukerrer sorunu tamamen gecmemis demektir video yukleyince yazicam sonucu
Mukerrer sorunu

HTC Desire HD A9191 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri