Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Botumuzdaki Menülere ve çalışma şeklini anlamak gerekiyor. Tema değişikliğine gittiğimiz için daha kullanılabilir vaziyete getirmekteyiz.
Evet hocam henüz aktif etmedik az kaldı. Biraz daha anlaşılır, kolay arayüze sahip bir hale getirmeye çalışıyorumBotta yeni tasarım mı yaptınız hocam ?
Evet hocam henüz aktif etmedik az kaldı. Biraz daha anlaşılır, kolay arayüze sahip bir hale getirmeye çalışıyorum
Evet hocam henüz aktif etmedik az kaldı. Biraz daha anlaşılır, kolay arayüze sahip bir hale getirmeye çalışıyorum
Yakın vakitte yeni temayı aktif hale getireceğiz arkadaşlar
Şuanda video yüklenebilmekte hocam. Ben deneme yapıyorum Hatalar en aza indirgenmiş şekilde video upload sayfamızda.Hocam peki ne zaman video yükleyebilicez![]()
C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bekleyin hocam az kaldı.İşte bu güzel haber, bekliyoruz.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuanda video yüklenebilmekte hocam. Ben deneme yapıyorum Hatalar en aza indirgenmiş şekilde video upload sayfamızda.
bekleyin hocam az kaldı.
-
ARKADAŞLAR BAZI KİŞİLER NE YAZIKKİ KANDIRILMAKTA, DÜNYA GENELİ AŞMA GİBİ SAÇMA ŞEYLERDE, İNANMAYIN ONLARA!
KULLANANAN ARKADAŞLARDA BİLİR ABARTISIZ/YALANSIZ ŞEKİLDE %100 ŞEKİLDE ÜNLEM GEÇEBİLİRSİNİZ, KANAL KAPANMALARINA FAZLA DENK GELMEZSİNİZ.
-
* PcAdvisor botu düzeltildi
* Abcnews botu düzeltildi.
Bu sitelerden TEK LİNK, TOPLU ÇEKİM ve OTOMATİK ÇEKİM yaptırabilirsiniz.
eklenecek hocam o özellik.Arkadaşlar ben yüklemeleri 3 -4 dk aralıkarla yapma şansım varmı ytkazan ile . Ayarlarda bir türlü bulamadım. Anında yükleme yapmasını istemiyorum da .
Hocam o çok önemli bence . Fazla yüklenmelerde direk dikkat çekiyoruz youutbe tarafından .eklenecek hocam o özellik.
hocam bu api v3 yüzünden mükerrer yüklemeler tek tük olmakta. en aza indirgemeyi yaptık ama ortadan kaldıramadık, bazı arkadaşlarda hiç olmuyor bazı arkadaşlarda arada sırada oluyor. çalışmalarımız yok etme, tamamen ortadan kaldırma yönünde ama bu birazda youtube ile ilgili bir hata olduğundan elden gelenlerde kısıtlı maalesef. youtube güncelleme çıkartarak bunda düzeltme yapacaktır.ya arkadaş botun süresi geldi geçti..
hala şu mükerrer yükleme sorunu düzelmedi ya
doğrudur hocam.Hocam o çok önemli bence . Fazla yüklenmelerde direk dikkat çekiyoruz youutbe tarafından .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.