YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

ilk defa bir botlu sistem almayı düşünüyorum ve sizin vdsli botlu ve yeni temalı sisteminizi almak istiyorum garanti varsa banka bilgilerinizi verirseniz ödemenizi çıkartıyım.

ve temiz kanal nereden alabilirim

Bol kazançlar dilerim.

Arkadaşlar piyasada birçok laf dolanıyor. 15 Mayıs güncellemesi yüzünden kanal kapanmalar vs. vs. vs. vs. zırvalıktan ibarettir itibar etmeyiniz.

YTKazanda Toplu olarak kanal kapanması yaşayan insan sayısı tek elle sayılacak kadar azdır. onların ise nedeni ytkazan değildir. onlar kendileride neden kapatıldığını biliyorlar...

öncelikle söyledigine katılıyorum,böyle bi olay olsa hepimizin haberi olurdu.geçen ay benim yüzlerce kanalım kapandı,sadece içlerinden 1 tanesi senin bota baglıydı.üstelik 3-4 tanesi haricindeki kanalların içinde video dahi yoktu,giriş yapmadıgım kanallar vardı aralarında.ben manuel upload işini bırakalı 1 yıl oldu heralde,bu süre içinde senin sistemle yapıyorum işimi ve senin bot yüzünden 1 kanalım dahi kapanmadı bu güne kadar.

ilk defa bir botlu sistem almayı düşünüyorum ve sizin vdsli botlu ve yeni temalı sisteminizi almak istiyorum garanti varsa banka bilgilerinizi verirseniz ödemenizi çıkartıyım.

ve temiz kanal nereden alabilirim
Kanal Alımı için öneri yapamam maalesef. ileride ytkazan üzerinden satışına başlatacağım.

vdsli halde almak için yarını beklemeniz gerekecek ne yazıkki. işlemler henüz tamamlanmadı devam ediyoruz.
öncelikle söyledigine katılıyorum,böyle bi olay olsa hepimizin haberi olurdu.geçen ay benim yüzlerce kanalım kapandı,sadece içlerinden 1 tanesi senin bota baglıydı.üstelik 3-4 tanesi haricindeki kanalların içinde video dahi yoktu,giriş yapmadıgım kanallar vardı aralarında.ben manuel upload işini bırakalı 1 yıl oldu heralde,bu süre içinde senin sistemle yapıyorum işimi ve senin bot yüzünden 1 kanalım dahi kapanmadı bu güne kadar.
aynen öyle hocam birde sizde özel vdsli paketimiz var. Toplu kapatılmaların yaşandığında dahi sistemimizdeki kanallar zarar görmemiştir.

arkadaşlar merhabalar :

son 1 saattir ünlem geç yaparken şu hatayı alıyorum sizdede durum aynımı :

Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..
Hata var == Yayınlamaya izin verilmiyor

arkadaşlar merhabalar :

hocam o hatayı 50 videoyu işleme soktuysan alırsın 1 saat sonra düzelir 50 limiti var youtube un düzenleme.

arkadaşlar merhabalar :

Beyto hocam o hatanin sebebi youtube 40tan fazla video edite iin vermiyor ondan dolayi olabilir veya gecici bir sorun vardir.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] üstad halletti 5 dk içinde.hızlı işlem ve kaliteli iş teşekkürler

hocam bu mükerrer video yükleme sorunu bende hala devam ediyor..

Arkadaşlar bu hatayı alan var mı botta : İsimli videonuzun Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..

Arkadaşlar bu hatayı alan var mı botta : İsimli videonuzun Düzenlenerek kopyası oluşturulamadı..

sen sanırım ünlemi geçme yapıyosun

youtubda 50 video sınırı var kardeşim

bir kereliğine 50 videodan fazlasına izin vermiyor ünlemi geç yapmayı

aradan 2 3 saat geçince anca tekrar izin veriyor bi 50 video daha için

Vdsli sistemin fiyatı düşerse değerlendirebilirim hocam mantıklı bir sisteme benziyor

yok hocam vds ücretinde indirim gibi birşey söz konusu değildir. sınırsız yükleme ile özel vdste daha fazla yükleme yapabileceğinize emin olabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri