YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] hocam yüklemeler çok yavaş 1 saat üstü 1 video için neredeyse 1 saat bekleme oluyo bi el atsan

dünki yavaşlığıda geride bırakarak hiç video yüklenmiyor hocam şuan da yeni eklediğiniz kanallara video yükleyebilen varmı bot ile ?

edit: şimdi düzelmiştir yükleme yapılıyor ama çok yavaş hocam bakım onarım çalışması yapsan süper olucak manuel video yüklemelerdeki yüklenme hızında

Son düzenleme:
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] 40 video seçiyorum 35ini anca otomatik yüklemedekii listeye ekliyor, yüklediği ise 20 tane anca bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum heralde.

@Rigobert 40 video seçiyorum 35ini anca otomatik yüklemedekii listeye ekliyor, yüklediği ise 20 tane anca bu sorunu bir tek ben yaşamıyorum heralde.
20 tanesini yüklemiyor mu hocam?
dünki yavaşlığıda geride bırakarak hiç video yüklenmiyor hocam şuan da yeni eklediğiniz kanallara video yükleyebilen varmı bot ile ?

@Rigobert hocam yüklemeler çok yavaş 1 saat üstü 1 video için neredeyse 1 saat bekleme oluyo bi el atsan
hocam team verirseniz bana gelip bakmak isterim sorunun tam olarak ne olduğuna

Yazdım oradan hocam.

bahsettiğiniz sorunu bende yaşıyorum. 30 video ekliyorum mesela 10-12 si yükleniyor. sonra duruyor. listeyi yenilemek gerekiyor. yenliyorum bir kaç tane daha atıyor yine duruyor.. kalan videolar nereye gidiyor anlam veremiyorum.

Yazdım oradan hocam.

bahsettiğiniz sorunu bende yaşıyorum. 30 video ekliyorum mesela 10-12 si yükleniyor. sonra duruyor. listeyi yenilemek gerekiyor. yenliyorum bir kaç tane daha atıyor yine duruyor.. kalan videolar nereye gidiyor anlam veremiyorum.
bu konudaki gözlemlemelerim devam etmekte ve gerekli çözümü uygulayacağım kısa sürede şüpheniz olmasın.

sistemdeki;
#Kemalistgazete
#ensonhaber
#haberturk

sitelerinin botları tekrardan düzeltilmiştir.

kanal kapanma durumlari nedir su aralar bu botta?

% vermek en büyük saçmalık olur, herkesin mail açma olayı farklıdır. sistem tarafından kapanma olayı yoktur. Toplu şekilde tüm müşterilerimizin kanallarının kapanması gibi birşey asla yaşanmamıştır.

Sistemde Arama botlarında iyileştirmeye gidilmiştir.

Daha önceden listeye aynı video 1 defa ekleyebiliyordunuz yani 1 videoyu diğer kanala yükletemiyordunuz.

artık o kısım güncellendi ve Aynı videoyu farklı kanallara otomatik yükletmek kaydı ile listeye ekletebilirsiniz.

Arkadaşlar ytkazan kullananlar bir video çok az şekilde renk değiştirmek istiyorum baktım ytkazan ayarlarına ama hangisi daha iyi

kanal takip bölümünü düzeltmeyi düsünüyormusunuz hocam? botunuzda tek kullandigim yer orasiydi orayi da kullanamiyorum.

% vermek en büyük saçmalık olur, herkesin mail açma olayı farklıdır. sistem tarafından kapanma olayı yoktur. Toplu şekilde tüm müşterilerimizin kanallarının kapanması gibi birşey asla yaşanmamıştır.

Sistemde Arama botlarında iyileştirmeye gidilmiştir.

Daha önceden listeye aynı video 1 defa ekleyebiliyordunuz yani 1 videoyu diğer kanala yükletemiyordunuz.

artık o kısım güncellendi ve Aynı videoyu farklı kanallara otomatik yükletmek kaydı ile listeye ekletebilirsiniz.

Bu olay hala sorunlu sanırım, bugün sildiğim bir kanala emir verdiğim videoyu başka kanala atamadım.

kanal takip bölümünü düzeltmeyi düsünüyormusunuz hocam? botunuzda tek kullandigim yer orasiydi orayi da kullanamiyorum.

+1

Bu olay hala sorunlu sanırım, bugün sildiğim bir kanala emir verdiğim videoyu başka kanala atamadım.

+1
o kısımı tekrardan deneyebilmeniz mümkün mü?
Evet gerekli düzenlemeyi gerçekleştireceğim hocam orada

Sistemde Tek link yükleme alanına MP4-MKV-AVİ yani tek link video yükleme özelliği eklenmiştir.
Sistemimizde olmayan tüm sitelerden* YTkazan aracılığı ile video çektirebilirsiniz.

*IP bazlı link üreten siteler hariç.

o kısımı tekrardan deneyebilmeniz mümkün mü?

Evet gerekli düzenlemeyi gerçekleştireceğim hocam orada

Sistemde Tek link yükleme alanına MP4-MKV-AVİ yani tek link video yükleme özelliği eklenmiştir.
Sistemimizde olmayan tüm sitelerden* YTkazan aracılığı ile video çektirebilirsiniz.

*IP bazlı link üreten siteler hariç.

Hocam bu yaptığın güncellemeri vdslerede anında yapıyorsun değil mi? Çünkü tek link kısmında halen bende mp4 yazıyorda?

yok hocam, vdslere hemen güncelleme yapmıyorum, şuanda güncelleme yaptığım 2-3 nokta daha var daha sonra güncelleyeceğim vdsleride.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri