fatihbaz
Süper Moderatör
yasin hocam,otomatik bota kanal ekleyemiyorum.skypedan yazdım dün ama buradanda yazayım dedim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok hocam. her kanala tek seferde 50 tane yüklerseniz veünlem geç yaparsanız sorun yaşamazsınız.
Arkadaşlar youtube sürekli kendi içerisinde ufak tefek kodsal düzenlemeler yapmakta. arkaplanda ben bunları takip ederek sürekli sisteme entegre etmekteyim ancak tatilde olduğumdan ötürü takip edemedim. sanırım görüntü iyileştirmede de değişiklikler yaptılar. Geldiğim gibi uyku - duş felan yapmadan hemen bu sorunları halledeceğim. geçici olarak kullanmayınız.
Tüm ödeme bildirimleri onaylandı hocam. eğer yanlış eksikbirşey olursa süre ile iligli ödeme bildirimini atar mısınız
Arkadaşlar youtube sürekli kendi içerisinde ufak tefek kodsal düzenlemeler yapmakta. arkaplanda ben bunları takip ederek sürekli sisteme entegre etmekteyim ancak tatilde olduğumdan ötürü takip edemedim. sanırım görüntü iyileştirmede de değişiklikler yaptılar. Geldiğim gibi uyku - duş felan yapmadan hemen bu sorunları halledeceğim. geçici olarak kullanmayınız.
yasin merakla bekliyoruz
birşey sorabilirmiyim.
Bazı videolar ses eşleşeni veriyor bunlardaki sesi kaldırmak için bottan nasıl bir yol izlememiz gerekli
İlk sayfada 11. Madde.öyle bi özellik yok botta sanırım, varsada ben bilmiyorum
Hocam Ünlem Geç çalışmıyor bu yüzden video atamıyorum,Video Ortası Reklam çalışmıyor istatislikler yerlerde.Nerelerdesin ne zaman bitecek tatilin,bu geçen zamanlarımızın telafisi olacak mı ?
10 TL olan pakette sadece tek link yükleme vardır, limit yoktur. ancak kanal çekme ya da toplu yükleme yapamazsınız, diğer özellikler yokturHocam 10 tl likde video yüklemede sınır var mı ? 10 TL lik alıp deneme yapacağım hocam. Beğenirsem 25 TL lik yada 70 TL lik olanı alacağım. Çalıştığım partnerle ilgili sıkıntı olur mu ? 10 TL lik ile deniyecem hocam. bilgilerinizi atarsanız. Birde 10 TL lik için bana mesaj atarsınız kaç video yükleniyor spama giriyor mu ondada girmiyor mu diye hocam. Deneme amaçlı 10 TL lik alacam.
aynen kardeşim öyle saatlerimiz günlerimiz boşa geçiyor
düzelsinde bunada razıyım
toplu unlem geçme ne zaman hallolacak
bugün baktım ancak değişiklikleri yapabilmem şuanda zor. yarın akşam gerekli düzeltmeleeri yapacağım. şimdilik Ünlem geçme ve Video ortası reklam sorunlu gözüküyor. yarın akşam geldiğim gibi bu bozuk yerleri onaracağım.Hocam Ünlem Geç çalışmıyor bu yüzden video atamıyorum,Video Ortası Reklam çalışmıyor istatislikler yerlerde.Nerelerdesin ne zaman bitecek tatilin,bu geçen zamanlarımızın telafisi olacak mı ?
birşey sorabilirmiyim.
Bazı videolar ses eşleşeni veriyor bunlardaki sesi kaldırmak için bottan nasıl bir yol izlememiz gerekli
Hocam muzik eşleşenlerini geçmesi için ek işlem yapackamıyım ?
eşleşen videoalrı silmi diyeceğim
Ses eşleşen geçme için sadece sesi silme vardır.(videodan sesi siler. )Yasin hocam bu eslesen gecme ilee ilgili ozellik varmi botta?
skype açamıyorum.aldığınız hata nedir tam olarak?yasin hocam,otomatik bota kanal ekleyemiyorum.skypedan yazdım dün ama buradanda yazayım dedim.
baktım yazan şey şu. "İlk sayfada 11. Madde.
Rigobert bu özellik yok mu ?
11-) LÜTFEN DİKKAT!! Resimlerden video yapma, Müzik ekleme, Yazı okutma(henüz aktif değil) ( İLK VE TEK YTKAZAN'DA )
Her zaman beklerim hocamsonra inceleyeceğim mesajım bulunsun
10 TL olan pakette sadece tek link yükleme vardır, limit yoktur. ancak kanal çekme ya da toplu yükleme yapamazsınız, diğer özellikler yoktur
bugün baktım ancak değişiklikleri yapabilmem şuanda zor. yarın akşam gerekli düzeltmeleeri yapacağım. şimdilik Ünlem geçme ve Video ortası reklam sorunlu gözüküyor. yarın akşam geldiğim gibi bu bozuk yerleri onaracağım.
Ses eşleşen geçme için sadece sesi silme vardır.(videodan sesi siler. )
skype açamıyorum.aldığınız hata nedir tam olarak?
baktım yazan şey şu. ""Kod:11-) LÜTFEN DİKKAT!! Resimlerden video yapma, Müzik ekleme, Yazı okutma(henüz aktif değil) ( İLK VE TEK YTKAZAN'DA )
şuanda Resimlerden video yapma ve Yazı okutma özelliğimniz aktiftir. Müzik seçeneğimiz yoktur sadece. Resimi seçersiniz ve okunmasını istediğiniz yazıları yazarsanız sorunsuz şekilde ortaya iyi videolar çıkartabilir özgün kanallar hazırlayabilirsiniz. Dil olarak ingilizcedir. Diğer dillerde okutma yapamamaktayız.
Her zaman beklerim hocam
bugün baktım ancak değişiklikleri yapabilmem şuanda zor. yarın akşam gerekli düzeltmeleeri yapacağım. şimdilik Ünlem geçme ve Video ortası reklam sorunlu gözüküyor. yarın akşam geldiğim gibi bu bozuk yerleri onaracağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.