YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

inşallah hocam sabırsızlıkla bekliyoruz deneme hesabımızı şimdiden teşekkür ederim.

Hocam ünlem geçmede ve orjinale çevirmede bende bir sıkıntı yoktu bu hali eskisi gibi işe yarıyor mu peki?

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]; hocam benim vds yine takıldı. Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek yazıyor birçok videoda geri kalanlarda yüklenmiyor. Listeyi silip yeniledim aynı oldu hiç değişen yok. Lütfen ilgilenirmisin

@Rigobert; hocam benim vds yine takıldı. Video Yüklenemedi. yükleme işlemi tekrar denemeyecek yazıyor birçok videoda geri kalanlarda yüklenmiyor. Listeyi silip yeniledim aynı oldu hiç değişen yok. Lütfen ilgilenirmisin
hocam kendisi otomatk olarak sıfırlamakta 15dk.da bir.
hala yüklenmedi mi?
Hocam ünlem geçmede ve orjinale çevirmede bende bir sıkıntı yoktu bu hali eskisi gibi işe yarıyor mu peki?
hocam eskisinde ünlem geçme yapılıyordu ve Orjinale çevirme son güncelleme dolayısıyla yapılmıyordu.
inşallah hocam sabırsızlıkla bekliyoruz deneme hesabımızı şimdiden teşekkür ederim.
destekten cevapları vermeye başlamıştım, sürenizi eklemiş olmam lazım
Hocalarim yukleme hizini kac yapmami onerirsiniz ?? En ideali nedir??
yükleme hızı derken aradaki süre mü?

Hocam şuan Orjinale çevirmede bir sıkıntı var mı ? Sürekli orjinale çevirmede Hata alıyorum hiçbir videou orjinale çevirmiyor.Birde bot arayüzünde geçişler çok yavaş.Yani nasıl anlatayım mesela ben 7 tane yeni sekme açıyorum,ytkazan yeni açılıyor.Mesela ytkazan sayfayı yeniliyorum o yenilenene kadar 7 tane farklı sekme açıcak zaman oluyor.

yasin, tamamdır,

ytkazan ünlem geçmede en ufak hiçbi sorun yok şuanda, ister ünlem geçmede olsun, veya orjinale döndürmede

yalnız videoların küçük resimleri, biraz geç ekleniyor, o da youtubdan kaynaklı sanırım

yani ben videoları orjinale çevirdikten videolar işleniyordan çıktıktan bir müddet sonra, küçük resimleri ekleniyor,
Ama hiç sorun değil

Hocam şuan Orjinale çevirmede bir sıkıntı var mı ? Sürekli orjinale çevirmede Hata alıyorum hiçbir videou orjinale çevirmiyor.Birde bot arayüzünde geçişler çok yavaş.Yani nasıl anlatayım mesela ben 7 tane yeni sekme açıyorum,ytkazan yeni açılıyor.Mesela ytkazan sayfayı yeniliyorum o yenilenene kadar 7 tane farklı sekme açıcak zaman oluyor.
şimdi yeni yaptığım şekilde denerseniz eğer orjinale çevirmede sıkıntı yaşamazsınız. Önceki yaptıklarınızda maalesef orjinaleçevirme gibi birşey yapamamam.

botun sayfa geçişleri yavaşladı, sql alanımı değiştirmem gerekecek hocam. kısa sürede yapacağım
yasin, tamamdır,

ytkazan ünlem geçmede en ufak hiçbi sorun yok şuanda, ister ünlem geçmede olsun, veya orjinale döndürmede

yalnız videoların küçük resimleri, biraz geç ekleniyor, o da youtubdan kaynaklı sanırım

yani ben videoları orjinale çevirdikten videolar işleniyordan çıktıktan bir müddet sonra, küçük resimleri ekleniyor,
Ama hiç sorun değil

Çok sevindim %100 hepsi geçti sanırım değil mi?

şimdi yeni yaptığım şekilde denerseniz eğer orjinale çevirmede sıkıntı yaşamazsınız. Önceki yaptıklarınızda maalesef orjinaleçevirme gibi birşey yapamamam.

botun sayfa geçişleri yavaşladı, sql alanımı değiştirmem gerekecek hocam. kısa sürede yapacağım

Çok sevindim %100 hepsi geçti sanırım değil mi?

evet, bu yöntemle böyle tek birtane dahi video ünlem olmuyor

ama ben şu şekilde verim alıyorum bu yöntemden

bir kereliğine bir kanala 70 video basıyorum, neden 70 çünkü ünlemi geçmede 50 video limiti var bir kereliğine 50 videodan fazlasını yapamıyosunuz, youtub izin vermiyor

ben 70 video yüklüyorum, çalıştığım kategoride 70 videodan en kötü 40 hadi taş çatlasın 45 video ünleme düşüyor, bu 45 vdieonun tamamını ytkazanla dolar yapıyorum

ancak dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta var

ben bir keresinde bir kanala 60 video bastım 30 dolar oldu 30da ünlem, ben bu 30 ünlemi ytkazanla dolar yaptıktan sonra, bu kanala birtadaha ikinci birkez 60 video daha yükledim bu kanala,

İnanırmısınız bu 60 videonun böyle tamamı ünlem oldu
ve ben bu 60 videonun 50 sini ytkazan ünlem geçme ile ünlemi geçmeye çalıştım
ve gene bu 50 video ünlem oldu

yani demem o ki, bu ünlem geçme işlemi kanala bir kerelik video yüklemede işe yarıyor
çok kez test ettim, ünlem yiyen bir kanala tekrar video yüklerseniz full hepsi ünlem oluyor

bu bende işe yaramadı diyen arkadaşlar,bu dediklerimi uygularsanız birtane bile ünlem olmuyor videolarınız

ytkazan ünlem geçme 5 eylülde bozuldu

ben 3 ve 4 eylülde 12 kanal açtım, bu 12 kanala 840 video bastım
yani kanal başı 70 video bastım
bu 840 videonun hepsini full dolar yaktım
840 da 840 yani :D:D

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Hocam video ortasi reklam calisiyor mu????

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] Daha denemedim yani bozuk ise yapmayacaktim ondan sordum :D sizi de yoruyoruz hocam sagolun

hocam deneme aldım kullandım gayet memnun kaldım..iki gün sonra bir haftalığına tatile gidiyorum dönüşte inşallah ilk işim botu almak olcak ..bir sorum olcak:bilgisayara indirdiğim bir videoyu atmak istedim atamadım ilk defa kullandığım için ben mi görmedim yoksa öyle bir özelliği mi yok cvb veren olursa memnun olurum

hocam deneme aldım kullandım gayet memnun kaldım..iki gün sonra bir haftalığına tatile gidiyorum dönüşte inşallah ilk işim botu almak olcak ..bir sorum olcak:bilgisayara indirdiğim bir videoyu atmak istedim atamadım ilk defa kullandığım için ben mi görmedim yoksa öyle bir özelliği mi yok cvb veren olursa memnun olurum
pcden yükleme özelliği yok hocam
@Rigobert Daha denemedim yani bozuk ise yapmayacaktim ondan sordum :D sizi de yoruyoruz hocam sagolun
deneyin hocam sorun yaşarsanız bakayım

hocam kendisi otomatk olarak sıfırlamakta 15dk.da bir.
hala yüklenmedi mi?

hocam eskisinde ünlem geçme yapılıyordu ve Orjinale çevirme son güncelleme dolayısıyla yapılmıyordu.

destekten cevapları vermeye başlamıştım, sürenizi eklemiş olmam lazım

yükleme hızı derken aradaki süre mü?

Hocam hayır yüklenmiyor sana yazdığımdan beri durum aynı. Şu an silip tekrar videoları yükledim yine aynı yüklenmiyor ve bazılarında hata veriyor. Lütfen ilgilenirmisin

Hocam hayır yüklenmiyor sana yazdığımdan beri durum aynı. Şu an silip tekrar videoları yükledim yine aynı yüklenmiyor ve bazılarında hata veriyor. Lütfen ilgilenirmisin
hocam sizin kanalınızda birşey var. Tokeni silerek tekrar token alabilir misiniz

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION]
Aynen hocam bot stabil bi sekilde calisiyor sıkıntı yok

hocam sizin kanalınızda birşey var. Tokeni silerek tekrar token alabilir misiniz

Tekrar token verdim, tekrar şifreyi girdim ve captcha iznini tekrar verdim listeyi silip yeniledim halen aynı. Vdsde problem var hocam vds'i sıfırlasan yada başka çözüm bulsan sevinirim beklemedeyim

Tekrar token verdim, tekrar şifreyi girdim ve captcha iznini tekrar verdim listeyi silip yeniledim halen aynı. Vdsde problem var hocam vds'i sıfırlasan yada başka çözüm bulsan sevinirim beklemedeyim
kanalına yüklenemeyen bir videoyu kendi kanalıma yükledim. Skype a gelebilir misin acaba bir bakalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri