[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] yasin hocam skpyedan yazdım dönüş yaparmısın oradan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dosya boyutu 2GBtan büyük olan dosyaları youtube kabul etmemekte onun haricinde sorun yaşıyor musunuz?arkadaşlar dün geceden beri yüklediğim filmleri hep ''süre çok uzun '' yüklenemedi sorunu yaşıyorum..kanalım onaylı ve düne kadar film falan yükleniyodu dünden beri bu sorun var genel mi yoksa sadece bende mi vaar..nedenini bilen varsa cvb yazarsa da sevinirim
hangi videolar hocam bakabilmem mümkün mü?5 GB lik 2 video yükledim dün sorun yoktu.
yasin nerdesin , buldun bayramı geziyorsun yineSistemde şuanda bekleyen destek mesajı bulunmamaktadır. Hepsini cevapladım isteyen arkadaşlara deneme süresini ekledim.
#Sistemdeki bozulmuş botlar düzeltildi.
#Tamamen otomatik Dailymotion Kanal çekme botunu hazır ediyoruz inşallah sorun çıkmadan halledeceğiz
#Tamamen otomatik Youtube Kanal çekme botunu yarın aktif ediyorum. Sadece kanalid gireceksiniz ve kaç dakika aralıklarla yüklemesini istediğini yazıyorsunuz. gerisini sistem kendisi hallediyor.
Öz fikrimiz olan $ yakılmış kanal satış projemiz henüz bitmedi üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. sistem bitmeden konu açmak istememiştim konu altından bilgilendireyim.
1 ay önce skypeden kanal projenden bahsettiğine gerçekten mükemmel bir fikir olduğunu söylemiştim şahsen benim su siralar hiç vaktim olmuyor kanal acip ayarlamak felan çok zamanimi alacagindan ugrasamiyorum biran önce cikarirsin insallahSistemde şuanda bekleyen destek mesajı bulunmamaktadır. Hepsini cevapladım isteyen arkadaşlara deneme süresini ekledim.
#Tamamen otomatik Dailymotion Kanal çekme botunu hazır ediyoruz inşallah sorun çıkmadan halledeceğiz
#Tamamen otomatik Youtube Kanal çekme botunu yarın aktif ediyorum. Sadece kanalid gireceksiniz ve kaç dakika aralıklarla yüklemesini istediğini yazıyorsunuz. gerisini sistem kendisi hallediyor.
Öz fikrimiz olan $ yakılmış kanal satış projemiz henüz bitmedi üzerinde çalışmaya devam ediyoruz. sistem bitmeden konu açmak istememiştim konu altından bilgilendireyim.
Çarşambaya kadar süre ekledim.yasin nerdesin , buldun bayramı geziyorsun yine
benim süre yine tatil gününe denk gelmiş,bildirim attım.
spama düşüyor derken kapanıyor mu hocam yoksa sonradan atılanlar ! mi oluyor?Hocam son 2 gündür hangi kanalı açıp ytkazanla video atsam spama düşüyor.Yoksa sadece bendemi oluyor ?
Yavaş yavaş sona geliyoruz inşallah güzel bir iş çıkacak ortaya. Şuanda önümüzdeki tek problem olarak "Boş kanal" gözüküyor. bir yandan projeyi bitimeye çalışıyoruz bir yandan ise onaylı kanallar bulmaz zor onlar için bir çözüm arıyoruz.1 ay önce skypeden kanal projenden bahsettiğine gerçekten mükemmel bir fikir olduğunu söylemiştim şahsen benim su siralar hiç vaktim olmuyor kanal acip ayarlamak felan çok zamanimi alacagindan ugrasamiyorum biran önce cikarirsin insallah
hayırlı olsun1 aylık paket için ödeme yapılmıştır.
Paypalda sorun var maalesef. yakın zamanda aktif edeceğiz sorunu çözmeye çalışıyoruz.Paypal ile neden ödeme yapamıyorum şuanda
Hocam site üzerinden destek bölümü ile deneme süresi isteyebilirsiniz.@Rigobert döndüğünüzde pm alayım hocam deneme surumu ıcın
hayırlı olsun
Paypalda sorun var maalesef. yakın zamanda aktif edeceğiz sorunu çözmeye çalışıyoruz.
Hocam site üzerinden destek bölümü ile deneme süresi isteyebilirsiniz.
Hayır hocam. Süre verdildikten sonra 24 Saat boyunca sürenizi kullanabilirsiniz.şuan istesem dırek bıtermı hocam sure ?
Sistemde şuanda bekleyen destek mesajı bulunmamaktadır. Hepsini cevapladım isteyen arkadaşlara deneme süresini ekledim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.