D
daralll
Guest
kanal takip ne zaman açılır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] beğenmişsin de cevap vermemişsinkanal takip ne zaman açılır
bu yükleme ertelendi olayını bir ben mi yaşıyorum yükleme ertelendi diyor sil token al vs diyor yapıyorum tekrardan yükleme listesinide sıfırlıyorum yükleme başlamıyor nedir benim sorunum arkadaş
Ertelendi demesine rağmen ertelemez çünkü ertelemeyi kaldırdım. Yükleme esnasında bir sorun olursa erteliyorduk ama erteleme olayını iptal ettim. Uzun videolarda sorun yaşamakta.
Güncellemeden sonra o uyarıda kalkacak
Bunları özelden yazsanız daha iyi olmaz mı? Hem alacak varsa önyargı olmaz alıcıdamermer23 içi ödeme yapıldı. ödeme formu gönderildi hesap açıldı
ama
1- 3 aylık yani 25 kallık yerine 20 kanal hakkı verilmiş. bunu düzelt
2- hesabı bugün açıldı. yani 30.01.2015. yani hesabın bitiş süresi 30.04.2015 olması gerekirken 01.03.2015 bunu da düzelt.
allahım şaka gibi.
Hocam aldığınız hata nedir acaba2 gündür video yükleyemiyorum destektende yazdım ilgilenirsen sevinirim
1 Mayıs olarak uzatıldı. Kusura bakmayın. Toplu şekilde onayladığım için karıştırıyorum bazen uyardığınızda kontrol edilerek düzeltilecektir. Hayırlı olsun yeni hesabınız.mermer23 içi ödeme yapıldı. ödeme formu gönderildi hesap açıldı
ama
2- hesabı bugün açıldı. yani 30.01.2015. yani hesabın bitiş süresi 30.04.2015 olması gerekirken 01.03.2015 bunu da düzelt.
allahım şaka gibi.
evet hocam mevcutBu botta da token verme var mı? Client v.s.
teşekkürler. ytkazan candır
Alıntı:
codertr Nickli Üyeden Alıntı
mermer23 içi ödeme yapıldı. ödeme formu gönderildi hesap açıldı
ama
1 Mayıs olarak uzatıldı. Kusura bakmayın. Toplu şekilde onayladığım için karıştırıyorum bazen uyardığınızda kontrol edilerek düzeltilecektir. Hayırlı olsun yeni hesabınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.