YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

hocam [email protected] adresım cok once sıze destekten msj attım 2 tane hala cvp olmadı sorularımı mumkunse yanıtlarmısınız?otomatık para kazanma ve lutfen vıdeo ortası reklam yukleme ıslemlerınıde koyarmısınız?

hocam [email protected] adresım cok once sıze destekten msj attım 2 tane hala cvp olmadı sorularımı mumkunse yanıtlarmısınız?otomatık para kazanma ve lutfen vıdeo ortası reklam yukleme ıslemlerınıde koyarmısınız?
Destekte bekleyen mesaj yok muhtemelen cevap vermişsizdir hocam.
Eski bekleyenlerin üzerinden zaman geçti onlar silinecektir.

1-) Otomatik parakazanma kapattık. Dileyen var ise kanal listesi bölümünden "Manuel kontrol" ile açtırabilir.
2-) Video ortası reklam eklenmekte. Yüklü Video işlemleri kısımında video ortası ile yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bilgilerimin olduğu bilgisayarda Anakart arızası nedeniyle kullanamamaktayım. O nedenle geliştirmelere devam etmekte sıkıntı yaşamaktayım.

Sistem üzerinde destek verebileceğim sadece skype a giremiyorum.

token alamıyorum

400. That’s an error.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: yt kazan

You can email the developer of this application at: [email protected]

The redirect URI in the request: http://ytkazan.com/charisma/tokenal.php did not match a registered redirect URI.

Learn more

Request Details
That’s all we know.

token alamıyorumm

token alamıyorum

400. That’s an error.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: yt kazan

You can email the developer of this application at: [email protected]

The redirect URI in the request: http://ytkazan.com/charisma/tokenal.php did not match a registered redirect URI.

Learn more

Request Details
That’s all we know.

token alamıyorumm
Projenizi oluştururken Token alma adresinizi yanlış yazmışsınız sanırım.

Destek bölümünden gerekli cevap verilmiştir.

Eklendi süreniz kusra bakmayın. Eklediğimi sanıyordum eklememişim.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] dün ödeme yaptım hala aktif olmadı üyeligim

Ödemeler onaylandı hocam. Dün 1 kişi vardı destek bölümünden de belirttim ödemenizi isim olarak göremedim diye siz misiniz o acaba?

tekrar destek bölümünden yazabilir misiniz?

Hocam arkadaşa benim pp ile ödeme yapıp 1 aylık paket almıştık ayın 2sinde süre hala eklenmemis yardımcı olur musunuz destekten de yazdık.

Arkadaşlar Maalesef bilgisayarım bozulmuştu ve yenilikleri yapma işlemlerime ara vermek zorunda kalmıştım. Bugün dayanamayıp yenisini aldım ve tekrar işlemlere devam ediyorum.

Güncellemeleri konu altından bildireceğim

Arkadaşlar Maalesef bilgisayarım bozulmuştu ve yenilikleri yapma işlemlerime ara vermek zorunda kalmıştım. Bugün dayanamayıp yenisini aldım ve tekrar işlemlere devam ediyorum.

Güncellemeleri konu altından bildireceğim
Kolay gelsin hocam toplu ek aciklama ve reklam girme aktif mi?

Hocam 1 gunluk deneme alabilirmiyim. 1 paketi kac pcde kullanabiliyoruz bide ?

maalesef ikiside bulunmamaktadır Eft yapmanız gerekmektedir hocam.Sitemizde Ödeme bildirimi alanında hesap numaralarımız yazmaktadır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri