YTKazan.com - SINIRSIZ RENDERLİ Otomatik Yükleme - Render Ayarları - Site Kanal Takip

Sanıyorum ki YTKazan.com <-> YTPara.com ile bir karıştırılma yaşanmış hocam.

ne zaman isterseniz yazabilirsiniz.

ben o sıralarda forumdaki bir arkadaşa iş karşılığında bot aldıracaktım, 1,5 aydır kendi yavaş internetimle, tek kanaldan kazanmaya çalışıyorum. bot özellikleri, ne yapar, nasıldır kanallar kapanır mı, hangisi iyi, kullanıyor mu vs. sordum. Oda kanallarım kapanıyor, artık bot kullanmıyorum vs. demişti.

hatta yt kazan bitmiş tarzında cümle kullandı. yani fazla kullanan yok gibi. o ara muhabbet dönmüştü.

ilginiz için teşekkürler.

Destek bölümünden deneme süresi için talepte bulundum.

ben o sıralarda forumdaki bir arkadaşa iş karşılığında bot aldıracaktım, 1,5 aydır kendi yavaş internetimle, tek kanaldan kazanmaya çalışıyorum. bot özellikleri, ne yapar, nasıldır kanallar kapanır mı, hangisi iyi, kullanıyor mu vs. sordum. Oda kanallarım kapanıyor, artık bot kullanmıyorum vs. demişti.

hatta yt kazan bitmiş tarzında cümle kullandı. yani fazla kullanan yok gibi. o ara muhabbet dönmüştü.

ilginiz için teşekkürler.
iki yılı geçtik artık hocam. Çok şükür kilit müşterilerim mevcut. daha fazlasında gözümde yok. Youtube işi bitene kadar ytkazanda bitmeyecektir inşallah.

iyi geceler.

Çok teşekkür ederim deneme süresi için.

Çok teşekkür ederim deneme süresi için.
Rica ederim. Umarım memnun kalırsınız.

Sınırlı havuz, günlük yükleme, Render mb boyutu YOK!. Testimiz başarılı olursa da böyle kalacak.

Sınırsız Render boyutumuz, Sınırsız yükleme emrimiz ile denemelerdeyiz.

Sınırsız ytkazan ı hala denemeyen var ise bugün bekleriz.

Rica ederim. Umarım memnun kalırsınız.

Sınırlı havuz, günlük yükleme, Render mb boyutu YOK!. Testimiz başarılı olursa da böyle kalacak.

Sınırsız Render boyutumuz, Sınırsız yükleme emrimiz ile denemelerdeyiz.

Sınırsız ytkazan ı hala denemeyen var ise bugün bekleriz.

bende deneme süresi talep ettim bakalım bir kaç kanal deneyelim.

Destek bölümünden yazılan tüm deneme süreleri eklenmiştir. Başka isteyen arkadaşlar var ise bekleriz.

"YTkazan karışık" diyenler olabiliyor sadece alışmanız gerek karışıklık vs. yok.

Destek bölümünden yazılan tüm deneme süreleri eklenmiştir. Başka isteyen arkadaşlar var ise bekleriz.

"YTkazan karışık" diyenler olabiliyor sadece alışmanız gerek karışıklık vs. yok.

eskisi gibi değil sevdim bu halini :) farklı bit bottu kullanıyorum sürem bitince ytkazana geçeceğim hocam, kolay gelsin

valla ytkazan kendisini asti iyice. daimi musteri derken beni de kastetti. ytkazan candir.

hocam botun güncellemesi bittimi merak ettim bu botu denemek istiyorum
kime sordumsa çok met ediyorlar botu

hocam botun güncellemesi bittimi merak ettim bu botu denemek istiyorum
kime sordumsa çok met ediyorlar botu
Hocam güncellemeleri arkaplanda yapmaya devam ediyoruz.
Şuanda denemek isterseniz deneyebilirsiniz.
Destek bölümünden yazabilirsiniz.

Umarım beğenirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 20:25 ---------- Önceki Mesaj 18:54 ----------

Render alanımızda Önizleme özelliği getirilmiştir.

Videonuza uygulanacak render ayarları, Resim üzerine uygulanarak size önizleme olarak sunulacaktır.

Böylece videonuzun renderdan sonraki halini görebilir. Beğenmez iseniz tekrar düzenleyerek yeni ayar ekleyebilirsiniz.

img

Render işlemleri arasına Hızlandırma seçeneği eklenmiştir.
Videolarınızı belirlediğiniz oranda hızlandırabilirsiniz.

Testler son aşamasında. Yakında Fiyatlarımızla sizleri şaşırtacağız.

Test etmek isteyen arkadaşları siteye davet ediyorum. Destek bölümünden yazmanız yeterlidir.

[MENTION=8450]Rigobert[/MENTION] merhaba hocam. Son konuşmamızdan sonraki güncellemeler yapıldımı?

Hocam Bota Üye Oluyorum. Giriş Yapılamıyor. Yanlış Kullanıcı Adı ve Şifre Diyor

Tamam Sorun Giderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri