YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

uzatırız hocam . Yeni üye alma işlemini 01.08.2013 ten sonra yeni sunucu işleminden sonra yapacağım yani

---------- Mesaj saat 23:45:01 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:13 civarında gönderildi. ----------

Yasin yeni botları ne zaman yükleyeceksin. Önerilerden siteleri göndermiştik.

üstat bugece birazdan sisteme entegre etmeye başlayarak 10 taneye yakın yeni botlar eklenecek. bir kaç tane sorunlu bot vardı. onlarda düzeltilecek

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

tamam sana kolay gelsin o zaman.

Özelden PM atıyorum

Server2 de dün şifre dosyaları güncellemiştim. uykulu uykulu yanlış atmışım. Düzelttim dosyaları şimdi

bana mesaj gelmedi hocam, bekliyorum...

not: kendi vds ime kurdurmak istiyordum botu?

Botu 2. kez alarak süreyi uzattım gerçekten çok ilgili arkadaş bir yerde takıldığımda skype'tan her yazdığımda hemen ilgileniyor.Sisteminiz gerçekten çok güzel çalışıyor hayırlı satışlar. :)

2. ay için ödemeyi geçtim . Bot Gerçekten kullanışlı almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim :)

Botta şuan sıkıntı var hocam.Veritabanı sıkıntısı çıkarıyor.

1 ay günlük kullandıktan sonra diyebilirim ki: piyasadaki en iyi bot. Rigobert sorun olursa anında ilgilendiği gibi istek botları hemen gerçekleştiriyor.

Benden tam not! Kesinlikle tavsiye edebilirim.

Kaç gündür adam gibi yükleme yapamadım atarken duruyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum zaten sistem şuan tamemen uçtu.

Bakım yapmaktayım o nedenle siteye erişimi kestim. açacağm tekrardan

Kaç gündür adam gibi yükleme yapamadım atarken duruyor yeniden başlatmak zorunda kalıyorum zaten sistem şuan tamemen uçtu.

Haklısın, sistem şu an çalışmıyor.

Rigobert'ten açıklama bekliyoruz.

bu bot u aldıgımızda vds vps falan almamıza gerek yok dımı

yok gerek yok hocam. ama şuan sorun var

Erişimi ben kapattım hocam zaten. Açacağım birazdan tekrardan

---------- Mesaj saat 18:07:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:54:36 civarında gönderildi. ----------

Sistemi Açtım. Tekrardan Test edip bana bilgi verir misiniz

Erişimi ben kapattım hocam zaten. Açacağım birazdan tekrardan

---------- Mesaj saat 18:07:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:54:36 civarında gönderildi. ----------

Sistemi Açtım. Tekrardan Test edip bana bilgi verir misiniz
kardeş skype ekledım sadomax61
en yakın zamanda bana gerı donus yaparsanız sevınırım almayı dusunuyorum botu

ödeme yapildi dönüs bekleniyor.

Çok Teşekkür ederim. Sİstemi sayenizde Geliştirmeye devam ediyoruz. Herbirinize Bol kazançlar diliyorum.

Ramazan Ayı dolayısı ile bir hayli açlık çarpıyor beni. Arada Ulaşamama sorunu yaşayabiliyoruz. Kusura bakmayın. Er geç dönüş yapmaktayım.

Takip ettiğim kadarıyla işini en iyi,en temiz yapan arkadaşlardan biri.Tebrik ederim.Ticaret ahlakınız için de teşekkür ederim.

Kesinlikle öyle...

Rigobert, en kisa zamanda videolara yazi ve logo basa bilme secenegide istiyoruz. Bunu yapabileceginden hic süphemde yok.

2 gün olacak neredeyse kendisinden cevap alamadım.. ßir türlü karşılaşamayacağız böyle giderse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri