YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

youtube to youtube yaparken 20 videonun 2-3 tanesini çekiyor.. bu sorunu yaşayanlar var mı acaba?

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Sunucu Kaynaklı sorun yaşamaktayız. bu gece Sistem Yavaş İşleyebilir. Yarın Firma ile görüşeceğim

Sunucu Kaynaklı sorun yaşamaktayız. bu gece Sistem Yavaş İşleyebilir. Yarın Firma ile görüşeceğim

server1 e hiç girmiyor, server2 yavaş işliyor, herkeste durum bu mu peki ? server1 e kimse giremiyor mu yani ?

server1 e hiç girmiyor, server2 yavaş işliyor, herkeste durum bu mu peki ? server1 e kimse giremiyor mu yani ?

Açtım hocam server1 i

Şuanda server1 giriliyor fakat sistem yavaş

Bu gece ne olduysa şimdi oldu zaten. yarına düzelteceğiz inşallah hepsini

şuanda girebilen varmı sisteme

http://server2.ytkazan.com/gecici/index.php buraya yönlendirince Administration Panel buradaki ekli olan kanallar çıkmıyor. Her yeni server geçişinde böyle sorunlar olacak mı?

---

! HATA !!
Warning: Duplicate entry 'syria' for key 3 in C:\AppServ\www\yserver\ez_sql_mysql.php on line 234
Hata Oluştu. Hesap Girilemedi !

Açtım hocam Şuanda sorun yok.
server2 de ne sorunu yaşadınız anlayamadım tam

Arkadaş güvenilir. Scriptte çok iyi. İşimi görüyor. Rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.

Açtım hocam Şuanda sorun yok.
server2 de ne sorunu yaşadınız anlayamadım tam

Hala yeni hesap ekleyemiyorum.

server1 de dün eklediğim hesaplar server2 de yok malesef yeniden eklemek durumunda kalıyorum.

Hala yeni hesap ekleyemiyorum.

server1 de dün eklediğim hesaplar server2 de yok malesef yeniden eklemek durumunda kalıyorum.

ne hatası almaktasınız hocam tam oalrak?

ne hatası almaktasınız hocam tam oalrak?

!! HATA !!
Warning: Duplicate entry 'syria' for key 3 in C:\AppServ\www\yserver\ez_sql_mysql.php on line 234
Hata Oluştu. Hesap Girilemedi !

o hata Daha önce eklendiğini belirtmekte hocam.

skype var mıydı beraberce yapalım sorunu göreyim bende

imzamdan ekler misiniz

1200 küsür video bulunan hesaptan youtube to youtube yaparken 3.kanaldan sonrasında video bulamıyor.. yani toplamda 150 çekiyor bunu nasıl halledebiliriz ?

1200 küsür video bulunan hesaptan youtube to youtube yaparken 3.kanaldan sonrasında video bulamıyor.. yani toplamda 150 çekiyor bunu nasıl halledebiliriz ?

sanırım bir hata yapıyorsunuz hocam. ben 100.000 e kadar video çektirebiliyorum kanallardan. Bana kanal adını pm atar mısınız bir deneme yapayım . skype var mıydı

sanırım bir hata yapıyorsunuz hocam. ben 100.000 e kadar video çektirebiliyorum kanallardan. Bana kanal adını pm atar mısınız bir deneme yapayım . skype var mıydı

ekledim hocam, bi kontrol edelim.

Şuan sunucu çok yavaş.0.06 saniyedelik videoyu 6 dakikada yüklemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri