YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Sunucu çok yavaş ve çok sorunlu çalışıyor. Arada yüklüyor arada yüklenmiyor. İzinleri verdiğim halde.

Kardeşiim bir hizmeti veriyorsan eğer herşey sorunsuz olmasa da arada sorun olmalı her dakika değil.

Ben hiç memnun değilim. Benim gibi de olanlar vardır.

Az önce geçici serverda izinleri falan verdim işle dedim video falan yüklemiyor.

Sorunun kaynağı bot ve server bu kadar basit.

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Bugün Pek Bakamadım ancak Sistemde Çok fazla Yoğunluk var Sizden Ricam şudur
Server1 -> Yönetim Paneli

Herkes Server1 i kullanmasın.
server2 -> Yönetim Paneli

böylece herkese daha fazla hız limiti kalır. Ay başında Sunucu sayısını 3 dedicated yapmayı ve Müşterileri Sunuculara ayırmayı düşünüyorum. Hız konusunda sıkıntı yaşamamk için en ideal çözüm bu .

Ben 2 gündür sistemden memnunum, herkese öneririm 2 aylık databilimci kullancısıydım ama artık fazla sorun ve ilgisiz kaldığım için paramla rezil olmak istemedim açıkcası, Ve sitenin tasarımı falan databilime göre daha hoş güzel ve kolay Skypedan arkadaşa ulaşıp sorunları belirtmek ve ya bi konu hakkında konuşmak da çok kolay, teşekkür ediyorum.

bende şahsen kendime özel vds li aldım daha önceden de ayrı bot almıştım 10 numara arkadaş çok ilgili tek şikayetim hızdı bi zamanlar onuda aştı şuan tek bence, databilim botunu dahi kullanmamaya başladım gelecek ay 1tane daha şahsa özel vds li bot açtırıcam arkadaşa enbüyük rahatlıgı 7/24 skaypiden ulaşabiliyorsun arkadaşa

Gece 500 video koydum 50 sini yüklemiş.
Bu öğlen 2 sunucuya giriş yapmaya çalıştım giremedim.
İkindi vakti sunucuya girdim video yükle kısmına bastım bekledim açılmadı.
Şimdi 350 video koydum yükleye bastım 30 dk. dır dönüyor fakat hesaba gelen video yok.
Böyle devam ederse daha kullanmayı düşünmüyorum.

Rigo pm ile bot istegi ilettim sana. Umarim bu defa bir cevap alabiliriz. Seninle iletisimden hic memnun degilim bak haberin ola.

Hocam artık ilgilenin şu botla 1 haftadır düzgün video atamıyorum kanalı ekliyorum koyuyorum dönüyo öle hiç bir hesaba video yüklemiyor.

bende hiç bir sıkıntı yok,çok güzel yüklüyor

ustad misli hesabınızı alabilir miyim ?alalım deneyelim bir de sistemi kendi vdsmiz falan üzerinden kullanabilir miyiz. acıkcası korkuyorum aynı sunucudan onlarca kişinin video yüklemesi bence tehlikeli yakında bunun yüzünden toplu kanal banlanmaları olabilir

Hocam artık ilgilenin şu botla 1 haftadır düzgün video atamıyorum kanalı ekliyorum koyuyorum dönüyo öle hiç bir hesaba video yüklemiyor.

Skypeden cevap yazdım ancak dönüş alamadım.
bende hiç bir sıkıntı yok,çok güzel yüklüyor
güle güle kullanın hocam
ustad misli hesabınızı alabilir miyim ?alalım deneyelim bir de sistemi kendi vdsmiz falan üzerinden kullanabilir miyiz. acıkcası korkuyorum aynı sunucudan onlarca kişinin video yüklemesi bence tehlikeli yakında bunun yüzünden toplu kanal banlanmaları olabilir

kişisel vds lere kurulum yapmaktayım ancak aynı tarife üzerinden yapmamaktayım farklı tarifesi mevcuttur

kendi vds'ime kurdurmak istiyorum ne kadar oluyor hocam böyle?

İki gündür sürekli hasta veriyor.(object..)
Sürekli sunucu değiştirmek zorunda kalıyorum.tuhaf olan server 2 şifreyi kabul etmiyor.

Server2 kimseyi almıyor.

kendi vds'ime kurdurmak istiyorum ne kadar oluyor hocam böyle?

Özelden PM atıyorum
İki gündür sürekli hasta veriyor.(object..)
Sürekli sunucu değiştirmek zorunda kalıyorum.tuhaf olan server 2 şifreyi kabul etmiyor.

Server2 kimsede şifre kabul etmiyor.Ayrıca yeni hesapta ekleyemiyorum ne oluyor.

Server2 de dün şifre dosyaları güncellemiştim. uykulu uykulu yanlış atmışım. Düzelttim dosyaları şimdi

Bot bugün canavar gibi çalışıyor ))
ama para kazanma ışıkları söndü yanmıyor ((

---------- Mesaj saat 14:26:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:24:55 civarında gönderildi. ----------

Ay başı Yeni Çok güçlü Sunucuya Geçmekteyim. Yüklemelerde %200 hız artışı olacaktır. Şimdiden Hayırlı olsun Herkese

Kişiye Özel Bot Satışlarımız Başlamıştır. Botta IP ler size özel olmaktadır.

Ay Başına Kadar Üye Alımı Yapmamaktayım . Yeni Sunucu işlemlerinden Sonra üyelik Satışına başlayacağım

eski üyeler devam edemiyor mu?

Yasin yeni botları ne zaman yükleyeceksin. Önerilerden siteleri göndermiştik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri