Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alan arkadaşlara hayırlı olsun. Bol Kazançlar dilerim. [MENTION=2620]webadam[/MENTION] pm gönderiyorum
Gönderdim pm hocam. Hayırlı olsun
Alan arkadaşlara Hayırlı Uğurlu olsun
Merhaba, bu botu nasıl kullanacağız ben bu işte daha yeniyim de botla günde kaç video çekmeliyiz banlanmamak için?
Hocam Allah rızası için şu skype da yazdıklarıma bir dönüş yap. Hiphop botunda sorun var kaç kere söyledim yine aynı
İlk başlarda destek çok iyiydi nazar aldınız Yasin Hocam. Lütfen en azından hergün 1 kez bile olsa dönüş yapın çağrılarımıza.
hocam inanın çok yoğunluk yaşamaktayım heleki bu sıralar. Skypeden de gece geç yazabildim. yarın görüşelim mutlaka hocam.Valla benimde bot süresi doluyor. Bazı aksaklıklar var onu çözmesini bekliyorum bi çözmedi gitti. Umarım yakın zamanda uğrar buraya.
skypeden yazdım hocam3 gündür cevap yok. Almak istiyorum ama arkadaş pek ilgili değil.
1 aylık satıldı Hayırlı olsunHocam 1 aylık için şans oyunları ödeme bilgilerini alabilir miyim.
Skype adresimi pm attımmerhaba forumda yeniyim pm atamıyorum skype alabilirmiyim ? hemen almak isterim botu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.