YTkazan.com/Toplu Video Yükleme/YT Kanal Çekme/90 Bot/Mp4-Flv Yükleme/Youtube Backlink

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Gönderdim Deneme Hesabınızı hocam

Cevap: YTkazan.com / Toplu Video Yükleme / Youtube Kanal Çekme / 30+Bot(Artacak) / direkt Mp4-Flv Yükleme

Ödeme yapıldı, hesabın aktif olmasını bekliyorum.

Haıyrlı olsun hocam

hocam bot çalışmıyor video atmıyor kilitlenip kaldı artık skype dan da cevap vermiyorsun.Şu bot işini bir türlü hakkını vererek yapan yok.

hocam bot çalışmıyor video atmıyor kilitlenip kaldı artık skype dan da cevap vermiyorsun.Şu bot işini bir türlü hakkını vererek yapan yok.

tek seferde 300-500 video ekleme misal 50-60 tane video listesine ekle onlar yüklensin sonra bi 100 tane ekle öyle öyle git..Tek seferde 300-500 atınca listeye kafası karışıyor

Bu arada arkadaş skype üzerinden destek veriyor devamlı o konuda hakkını yemiyelim lütfen.

tek seferde 300-500 video ekleme misal 50-60 tane video listesine ekle onlar yüklensin sonra bi 100 tane ekle öyle öyle git..Tek seferde 300-500 atınca listeye kafası karışıyor

Bu arada arkadaş skype üzerinden destek veriyor devamlı o konuda hakkını yemiyelim lütfen.

Tek seferde 5 video atmaya çalışıyorum.Onu da atmıyor sen ne diyorsun arkadaşım.

Tek seferde 5 video atmaya çalışıyorum.Onu da atmıyor sen ne diyorsun arkadaşım.

O zaman senin panelde sıkıntı var.Arkadaşa ulaşırsan sorunu çözer

Elimden geldiğince Yardımcı oluyorum hocam.

Sistemdeki botları elden geçiriyorum bozuk varmı yokmu vs.
yeni botlar ekliyorum. Yeterince Geliştirmeye çalışıyorum sistemi
Video kesme kırpma olsun
translate olsun. 15 liranın Hakkını Sonuna kadar da verdiğimi düşünüyorum.

Sistemide Kontrol ediyorum Her saniye 2 video upload etmekte Sunucu. Bu demektirki Dakikada 120 Video saatte 7k video upload etme kapasitesi mevcut.

Eğer ki Video yüklemezse Hata raporlarında Nedeni yazmakta Onu bana yazmanız gerekmekte.

o skypeden verdiğiniz videoyu api olarak test ettim ben bulamadım, Sistem de indiremiyor haliyle. Ban yememek maksatlı olarak api kullanmak zorundayım

Teşekkür ederim.

Yerli yabancı forumlarda gördüğüm en ilgili arkadaş kendisi hakkını yemeyin :D

Hocam şeyi soracaktım bazılarına sana iletmesini söylemiştim de fırsatım olmadı benim, şey mümkün mü botun aralıklarla kanalı tarayıp yeni video eklendiğinde otomatik upload etmesi. Yani ekstra bot da olabilir satın alan çok olur plugin tarzı :D

Yerli yabancı forumlarda gördüğüm en ilgili arkadaş kendisi hakkını yemeyin :D

Hocam şeyi soracaktım bazılarına sana iletmesini söylemiştim de fırsatım olmadı benim, şey mümkün mü botun aralıklarla kanalı tarayıp yeni video eklendiğinde otomatik upload etmesi. Yani ekstra bot da olabilir satın alan çok olur plugin tarzı :D

Teşekkür ederim

Otomatik bot Kulalndığım var. Geliştirme aşamasındayım onunlada ufaktan ilgilenmekteyim ancak satışına pek sıcak bakmıyorum. Satış işe İlgilenmek mi yoksa Kanal açıp bota bağlamak mı aklımdaki düşünce.

Eğer ki Satışa sunsam dahi Kanal başı aylık ücret olarak bağlarım ancak. onuda satşa çıkartacağım zaman belirlerim

Satışlar Güncel arkadaşlar. Bot yüzüden kapanma haberlerine kulak asmayın. Kullanmayıpta Kanalı kapanan arkadaşalrda mevcut

Daha önce arkadaşın sistemini demo olarak kullanmıştım gerçekten iyi bir sistem.

Daha önce arkadaşın sistemini demo olarak kullanmıştım gerçekten iyi bir sistem.

Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Arkadaşlar Fiyatta değişikliğe Gidilmiştir. kanal sayısı arttırılmıştır. Diğer bilgiler için İlk Mesajımı Dikkatle okumanızı öneririm

Hocam yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılırsa çok iyi olur .örneğin video yükleme kısmına 100 video attım .Günlük 10 videoyu otomatik yükleme yapsa nasıl olur

Hocam yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılırsa çok iyi olur .örneğin video yükleme kısmına 100 video attım .Günlük 10 videoyu otomatik yükleme yapsa nasıl olur

Otomatik bot var ancak henüz satışına başlamadım. Onunda Satışını gerçekleştireceğim yakında. Belirtilen kanallardan ya da siteden çekecek şekilde

Hocam aylık değilde sınırsız fiyatı nedir? aylık ücret yerine 1 kere ödeme yapamaz mıyız

Daha önce kendisiyle bir arkadaşım sayesinde çalışma fırsatı bulmuştum. Şuanda kendime üyelik aldım. Gayet başarılıdır. Emeğine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri