Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bot çalışmıyor video atmıyor kilitlenip kaldı artık skype dan da cevap vermiyorsun.Şu bot işini bir türlü hakkını vererek yapan yok.
tek seferde 300-500 video ekleme misal 50-60 tane video listesine ekle onlar yüklensin sonra bi 100 tane ekle öyle öyle git..Tek seferde 300-500 atınca listeye kafası karışıyor
Bu arada arkadaş skype üzerinden destek veriyor devamlı o konuda hakkını yemiyelim lütfen.
Tek seferde 5 video atmaya çalışıyorum.Onu da atmıyor sen ne diyorsun arkadaşım.
O zaman senin panelde sıkıntı var.Arkadaşa ulaşırsan sorunu çözer
işte o yüzden skype dan da ulaşamıyoruz dedim zaten.
Elimden geldiğince Yardımcı oluyorum hocam.hocam bot çalışmıyor video atmıyor kilitlenip kaldı artık skype dan da cevap vermiyorsun.Şu bot işini bir türlü hakkını vererek yapan yok.
Teşekkür ederim.tek seferde 300-500 video ekleme misal 50-60 tane video listesine ekle onlar yüklensin sonra bi 100 tane ekle öyle öyle git..Tek seferde 300-500 atınca listeye kafası karışıyor
Bu arada arkadaş skype üzerinden destek veriyor devamlı o konuda hakkını yemiyelim lütfen.
Yerli yabancı forumlarda gördüğüm en ilgili arkadaş kendisi hakkını yemeyin
Hocam şeyi soracaktım bazılarına sana iletmesini söylemiştim de fırsatım olmadı benim, şey mümkün mü botun aralıklarla kanalı tarayıp yeni video eklendiğinde otomatik upload etmesi. Yani ekstra bot da olabilir satın alan çok olur plugin tarzı![]()
Daha önce arkadaşın sistemini demo olarak kullanmıştım gerçekten iyi bir sistem.
Hocam yapılabilir mi bilmiyorum ama yapılırsa çok iyi olur .örneğin video yükleme kısmına 100 video attım .Günlük 10 videoyu otomatik yükleme yapsa nasıl olur
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.