YTKazan hakkında Açıklama ( 15 mayıs Kanal kapanması Sorunu )

• Kullanıcı Rigobert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 mayıstan önce bu bottaki ünlemgeç sistemi tamamiyle sorunsuz çalışırken dünden beri ne attıysam ünlem oldu. sistemi kullanarak çevirmeye çalıştım ama yine de ünlem devam etti. ünlemgeçi nasıl kullandığınızı öğrenebilir miyim?

yükleme bitince ünlem geç yap işlenme bitince para kazanmasını aç dolarlar şakır şakır yanar...

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] , [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] . Birçok konusundaki göndermeler yüzünden yasin'i uyarmıştım ancak burada olay biraz farklı arkadaşlar. Forum olarak kapanmaların nedenini araştırıyor ve anket yapıyorsak bu ankette de çoğunluk Web tabanlı bot kullanıyordum ve kapanma oldu diyorsa web tabanlı bot sahiplerine de bu konuda cevap hakkı düşmektedir.( Bu illaki sorunun sizden olduğunu göstermez bunu ima etmiyorum kanaldan vs. birçok sebepten olmuş olabilir ) [MENTION=705]Rigobert[/MENTION] 'de burada cevap hakkını kullanmış konuyu tartışmaya çevirmeyelim arkadaşlar. [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] siz de kendi açıklamanızı yayınlayabilirsiniz ancak şunu belirtmek gerekir ki bu konularda açıklamalarınızı karşı botu dahil etmeden yapın bu işin sonu forumda satış yasaklanmasına kadar gidebilir lütfen bu konuda dikkat edin.

Arkadaslar sinirsiz video diyor ama aradaki uye farkini herkes biliyor videoyapda sinirsiz olursa sistemin bunu kaldiracagini sanmiyorum cunku baya fazla uye var oyuzden kiyaslamaya bile degmez

Bende ytkazanin sistemini gecen deneme surumu istedim ama kullanmak nasip olmadi zaman dardi :)

Anket sonuçları aldatabilir
(Sonuçta çeşidine göre bot kullanan abone sayıları eşit ve tutarlı değil)

Web tabanlı bot kullananlar
Masa üstü bot kullananlar

şeklinde anket yapın bence yine benzer sonuç çıkacaktır

Açıklama için konu açılıyo ancak Karşı komşu kötüleniyo . Bence Gereksiz Müşteri kullanır bakar hangisi işine gelirse onu kullanır. Kapanma vs. sonucu tam bilinmeyen şeylerden dolayı karşı tarafa yüklenme yapılmamalıdır.

herkes kendi artılarını ön plana çıkarmalı, bizler müşteri olarak hangi botu daha verimli ve faydalı kullanıyor ve buluyorsak onu kullanmalıyız. ancak bu bir talihsizlik ve herkesin başına gelebilir.

yükleme bitince ünlem geç yap işlenme bitince para kazanmasını aç dolarlar şakır şakır yanar...

hocam o şekilde de denedim 15 mayıstan önce çatır çatır yanıyordu suan yanmıyor.. videoları atıyorum, yükleme bitiyor, ünlem geç yapıyorum (her iki yöntemle de denedim) işlemlerin bitmesini bekledim bota manuel kontrol ettirdim ama yok hepsi ünlem...

Konunun amacı arkadasin kendi sistemini ovmesi degil karsi sistemi yermesi sanirim . Hos degil boyle seyler .

yasin bey yarın aynı şey sizin başınıza da gelebilir. lütfen biraz vicdanlı davranın. benim düşüncem videoyap kadar üyeniz olursa şuanki haline bakarak söylüyorum siz asla altından kalkamazsınız.

benim amacım kendimi övmek, Başkasını yerele sokmak değil.

öyle bir açıklama yapılıyor ki, sanki başka bot alınsa yine kanallar kapatılacak. Konuda da haklı olarak benim müşterilerim endişeye kapılıyor "hocam ben ünlem geç yapıyorum kanalım kapanır mı", diye soruyorlar. ben insanların kanalları kapandı diye gülmedim. aksine kaç kişinin emekleri hiç oldu üzüldüm.

kalın yapılan yer ile ilgili yorumum ise şudur. sistemlerin üye sayılarını nereden bilebilirsiniz? ne kadar emin olabilirsiniz? geçen sene şubattan beri bu işteyim ve emin olun her türlü sorun ile yüzleşecek seviyedeyim. hatam var ise bilirim, yaptığım şeyi bilirim. dediğim gibi amacım Temiz olan sistemimim karalanmasına izin vermemektir. tartışmakta istemem amacımda o değil.

1 günlük deneme rica edebilir miyim?

Teşekkürler.

ytkazan kadar berbat sorunlu bir bot görmedim.

Videoyap 1 numara ve öyle kalacak.

senin böyle yazmalarından dolayı bu forumdan süresiz uzaklaştırma alıcaksın insan 1 kere banlanır 2 kere banlanırda akıllanmazsa vardır birşeyler

Yönetici arkadaşlar konuda bot kullanıcılarının karşı tarafdaki bot hakkında yazılanları pas geçmemeli.Burda söz Bot sahiplerinin olmalı bence.Piyasadaki botları kullanan kişiler karşı tarafı kötüleyici mesajlar yazarsa bu işin içinden kimse çıkamaz.Elbetteki fikirlerini düşüncelerini belirtmekde serbestdirler ama kötülemek yakışık olmaz.

Bu sorunu çözmenin tek bir yolu vardır.Buda bot sahipleri bütün kurtlarını bir kenara atacak ve karşılıklı skypde oturup aralarında ne gibi bir diyaloğun ne gibi bir sorunun olduğunu çözecek ve bunu forum ortamında üyelerin müşterilerinin önünde yansıtmayacak şekilde karar almalıdır.

Kanallar kapanabilir.bot yüzündende kapanabilir kapanıyorda.Ama bu iş 1 kişiye olacak diye birşey yok.Bugün buna olan yarın sana olur.Bu yüzden biraz sakin olun ve bence sizlerin büyüklüğüne ismine yakışır şekilde yazışmalar yapın arkadaşlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri