YTKazan için deneme yapacak ekip arıyoruz.

Rigobert

Kayıtlı Üye
Merhabalar

2013 başından itibaren yürüttüğümüz Youtube uploader projemizde son 3-4 aylık bir zaman diliminde yeterli ağırlık gösteremedik ve yenilikler getiremedik. Hatamızın farkındayız ve bunları telafi edeceğimizi biliyoruz.

Mevcut olarak YTkazan'da yaptığımız değişiklikler şunlardır;

* Kullanıcı Dostu Menüler
* Not defteri Bölümü

* Proje(CLİENT) havuzu (istenilen kanala istediğiniz proje ile kanal ekleyebilrisiniz)
* Otomatik Yüklemelerde Render işlemi (
Fiyatları ve limitleri tamamen sizin yararınıza olacak bir sistem).
* Toplu küçük resim değiştirme
Mevcut özelliklerimizin üzerinde bunlar eklenmiştir ve bir kısımı üzeredir.

Botumuz için piyasada ihtiyaç duyulan özellikleri bilen ve önerilerde bulunabilecek 7 Kişilik bir ekip kurmak istiyorum.

Ekipteki kimseden ücret talep edilmeyecek ve daha sonra önerilerde bulunan kişilere hediye olarak süre verilecektir.

Haftaya (14.03.2015)Cumartesi günü denemelere başlamayı planlıyorum. Ekip kurulduktan sonraki 1 hafta içerisinde tüm isteklerin yerine getirilerek(Öneriler çok fazla olursa sürede değişiklik gösterebilir) piyasaya güzel, tüm işinizi halledebileceğiniz tek bot olarak girmeyi hedefliyorum.

Başvurmak isteyen arkadaşları özellikle skype hesabımı eklemelerini istiyorum ya da skype kullanmıyorsanız YTKazan destek bölümünden yazmanızı istiyorum.

Önerileri skype üzerinden ya da site üzerinde oluşturacağım bir sohbet alanından alacağım. O şekilde kayıt ederek işlemleri sıralayıp yapacağım.

ilgi gösteren göstermeyen herkese selamlar.

Yapilan yenilikler pek tatmin edici olrmu acaba oda var

Ekipte ki Kimseden Ücret Talep Edilmeyecek Derken Sınırsız lisansımı Olacak Eğer Sınırsız Lisansı Olursa Ek Süre Nasıl Olacak

Pardon Ekipten Ayrı Öneride Bulunan Sanırım

Bu Arada Yazın Benide Listeye Öneride Bulunuruz Aklımıza Geldikçe

Son düzenleme:
hocam yenilik yapcaktin basladin heralde deneriz hocam yaz listeye

Zamanında az ekmeğini yemedik değil. En çok memnun kaldıgım botdu. Bir türlü daiilymotiondan güncel kanal takip gelmemişti. Aha ilk öneriyi yaptım çaktırmadan :)

yer tutalım yarın skype'tan detay alırız

skaype bulunamadı diyor bende eski skaypede devamlı kapalı beni eklesene yasin..

öneride bulunabilirim hocam ama deneme falan yapamam isterseniz yazın beni
gece skypeden sizin gibi deneme yapamayacak ama önerileri olan arkadaşlar olmuş. Sizde skype, ytpara ya da ytkazan üzerinden önerilerinizi sıralayabilirsiniz.

Zamanında az ekmeğini yemedik değil. En çok memnun kaldıgım botdu. Bir türlü daiilymotiondan güncel kanal takip gelmemişti. Aha ilk öneriyi yaptım çaktırmadan :)
Dailymotion eklendi hocam aktif şekilde çalışmakta
Kanal takip ya da kelime takipli şekilde sanıyorum 6 ay önce felan aktif etmiştik.
hocam yenilik yapcaktin basladin heralde deneriz hocam yaz listeye
Başladık hocam ama bitirmeye yakın kullanım kolaylığı, eksikler için yazılımcı gözlerinden başka gözlere ihtiyacım olacak :)
Ekipte ki Kimseden Ücret Talep Edilmeyecek Derken Sınırsız lisansımı Olacak Eğer Sınırsız Lisansı Olursa Ek Süre Nasıl Olacak

Pardon Ekipten Ayrı Öneride Bulunan Sanırım

Bu Arada Yazın Benide Listeye Öneride Bulunuruz Aklımıza Geldikçe
Sınırsız süreli olarak bir hesap vermeyeceğim 1 ya da 2 aylık şekilde bir hesap vereceğim işlemler bittikten sonra.
Önerilerin için şimdiden sağol hocam
Yapilan yenilikler pek tatmin edici olrmu acaba oda var
Neden olmasın diyeyim hocam size. Şuanda bana gelen önerilere baktıkça gerçektende aklıma dahi gelmeyen başka botlarda olan şeyleri görüyorum. bunları yapa yapa tabiki tatmin edici olacaktır.

yer tutalım yarın skype'tan detay alırız

ekledim skype yardımcı olmaya çalışırım sizede uyarsa
Skype eklemeleri kabul etttim
şuanda başvurular beklediğim gibi gayet güzel oldu. Başlayacağımız zaman haber vereceğim. Sistem üzerinde bir alan açıyorum önerile için

1 yıl kadar önce kullanmıştım gözüme çarpan hatalarda oldu o vakit kullanmadığım için o an birşey yazmamıştım

Sınırsız mb ünlem geçme
Sınırsız kanal ve video yükleme
botu eşsiz yapacaktır. Kolay gelsin.

Online encoder dahil edilmeli biraz uçuk bir istek ama en azından shana encoderde ne yapabiliyorsam botda da onu yapmak isterim. GUI olarak olmasada ffmpeg kodlarının çalışması güzel olurdu.

1 yıl kadar önce kullanmıştım gözüme çarpan hatalarda oldu o vakit kullanmadığım için o an birşey yazmamıştım
keşke hatalarımızı yazsaydınız bize hocam. AKtif olarak her noktasını kullanan sizlersiniz sonuçta.

Sınırsız mb ünlem geçme
Sınırsız kanal ve video yükleme
botu eşsiz yapacaktır. Kolay gelsin.
Bunları ortak pakette değil yalnızca VDS li paketlerimizde yapmayı planlyıorum.
Online encoder dahil edilmeli biraz uçuk bir istek ama en azından shana encoderde ne yapabiliyorsam botda da onu yapmak isterim. GUI olarak olmasada ffmpeg kodlarının çalışması güzel olurdu.
Online encoder ile tam olarak ne istiyorsunuz? Sistem videoyu indirecek, istediğiniz özellikte render yapacak ve daha sonra bunu vds ya da bilgisayarınıza mı indireceksiniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri