YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!

hocam şuan aktif mi tamamen,kullanılabiliyor mu?bide garip bi soru olucak ama fiyatı ucuz degil mi? :)

Cevap: YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!/ Video Yükler / Telif Siler / Para Kazan

Merhaba

otomatikyoutube.jpg

Sistemin ufaktan özellikleri böyledir.
Hayırlı olsun
Başarılarının ve buna bağlı olarakta kazancının devamını dilerim.

Cevap: YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!/ Video Yükler / Telif Siler / Para Kazan

hocam şuan aktif mi tamamen,kullanılabiliyor mu?bide garip bi soru olucak ama fiyatı ucuz degil mi? :)
ben adsense görüntümü koydumda, youtubeda kazanmak birazda şans işi aslında. Herkes benim kadar kazanacak değil.
belki az kazanacak
belki çok kazanacak.

İki tarafında kârlı çıkması için ideal olduğunu düşünüyorum. fiyatlar hayat boyu böyle mi devam edecek sanmıyorum ama şimdilik fiyatlar böyle hocam
Hayırlı olsun
Başarılarının ve buna bağlı olarakta kazancının devamını dilerim.

Çok sağol hocam.

aynı fiyata kaynak arttırımı yapabilirsiniz
60 TL olur 20 Kanal eklersiniz yani

Hocam hayırlı satışlar,bir emek söz konusu ama
bu tarz programlara botlara sınır eklenmesini bi türlü anlamış değilim!
Zaten 10 tane kanalı olan adam 10 dakikada kontrolleri yapar
Mesele 500 kanalın kontrolunu yapmak.Ben şimdi 500 kanal kontrolu yapmak için 10 tanesine 30 TL den 1.500 TL para mı vereceğim bu bota :D :D

Hocam hayırlı satışlar,bir emek söz konusu ama
bu tarz programlara botlara sınır eklenmesini bi türlü anlamış değilim!
Zaten 10 tane kanalı olan adam 10 dakikada kontrolleri yapar
Mesele 500 kanalın kontrolunu yapmak.Ben şimdi 500 kanal kontrolu yapmak için 10 tanesine 30 TL den 1.500 TL para mı vereceğim bu bota :D :D

Çok yanlışın var.
Ben Kanal Kontrol sistemi satmıyorum.

Benim botum var otomatik kanal cekme icin hatta kaynak kanali her dakikada bir kontrol ediyor. Ancak para kazanma aktif etme,telifli, eslesenli videolari silmiyor. Bu yuzden bu botu da alacagim. Iyi aksamlar.

ben adsense görüntümü koydumda, youtubeda kazanmak birazda şans işi aslında. Herkes benim kadar kazanacak değil.
belki az kazanacak
belki çok kazanacak.

İki tarafında kârlı çıkması için ideal olduğunu düşünüyorum. fiyatlar hayat boyu böyle mi devam edecek sanmıyorum ama şimdilik fiyatlar böyle hocam

Çok sağol hocam.

orası öyle tabi hocam.sistem şuan test aşamasında mı yoksa tamamen aktif,kullanılabilir halde mi?

orası öyle tabi hocam.sistem şuan test aşamasında mı yoksa tamamen aktif,kullanılabilir halde mi?

Test ediyoruz. ben 1 aydır kullanyıorum sıkıntı yok ancak Geliştirmeleri yapıyorum

Bu ozelliklerin onbes kati yutub.org botunda var ustelik 10 lira iyi reklam yapan pahali satar mantigi yt yede bulasti
kisacasi fiyat pahali hocam daha iyileri daha uygun fiyata

yanlış düşünüyorsunuz.
En kötü ihtimal ile 30 Dakika.
video yüklendi 18:55
19:00 da kontrol edecek aktif edecek.
5 Dakikada aktif mesela

ya 18:31 de yuklenen video
19:00 da kontrol ederse ?
o zaman 29 dk olur.
videonun aktif olmasıda boyuta göre değişir. 4 5 dk arası..
..benim gibi film dizi calısanlar için kötu olur.

kontrol suresini bize ait yapsanız ? daha iyi olmaz mı ?

bazı kanallar var gunluk kontrol ister bazıları dk lık ..

ya 18:31 de yuklenen video
19:00 da kontrol ederse ?
o zaman 29 dk olur.
videonun aktif olmasıda boyuta göre değişir. 4 5 dk arası..
..benim gibi film dizi calısanlar için kötu olur.

kontrol suresini bize ait yapsanız ? daha iyi olmaz mı ?

bazı kanallar var gunluk kontrol ister bazıları dk lık ..

dediğim gibi o aralık değişir. zaman ayarı koymadım açıkcası herşey standart olsun diye

bende 3 4 gündür kullanıyorum yasin herzamanki gibi profosyonel bir bot çıkardı ve geliştirmeye devam ediyor, en önemliside her an skaype den ulaşabilmem.sanki yan komşum:)bayadır bekleeti bizi bu bot için ama deydi, hayırlı satışlar yasin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri