YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!

Rigobert hocam ytkazanda olduğu gibi çok güzel bir eser ortaya koymuş.Test eden birisi olarak 10 tane site ve 30 kaynak bulduktan sonra kendisinden satın alacağım.Kaliteli hizmetin değerini bilenler için 30 tl çok iyidir bence.
Tebrikler hocam elinize emeğinize sağlık

Bu ozelliklerin onbes kati yutub.org botunda var ustelik 10 lira iyi reklam yapan pahali satar mantigi yt yede bulasti
kisacasi fiyat pahali hocam daha iyileri daha uygun fiyata

aslında olay reklamdan çok müşteri memnuniyeti bence.mesela ben uzun zamandır arkadaşla çalışıyorum,kendisi gayet iyi yapıyor işini.ben şuan özel vdsdeyim mesela,arkadaşa 1 ay için ödedigim parayı 1 günde çıkarıyorum zaten.e geriside cebide kar...bunun en büyük sebebide arkadaşın teknik destegi,müşterilere yaklaşımı vb...daha öncede bu tarz sistemler kullandım ama bi sorun oldugunda 1 haftada çözüldügünde bu kazancın dibe vurmasına neden oluyor meslea.diger arkadaşı tanımam belki o da işini iyi yapıyordur,siz de aynı şekilde o arkadaştan memnunsunuzdur.o zaman çözüm basit,herkes kimle isterse onla çalışsın :)

herkese bol kazançlar.

Sistemi yeni test etme şansı buldum.Hiç uğraşmadan videoları sorunsuz bir şekilde kanalıma yüklüyor.Mutlaka alacağım çıktığı zaman.

Hocam eski botunu kullanıp satın alanlara test verebiliyormusun ??

Eğer aktif müşterilerimden isteyen olursa tabiki verebilirim

onu kullanın o zaman efendim? pek reklama hacet yok yani

---------- Mesaj saat 20:38:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:03 civarında gönderildi. ----------

dediğim gibi o aralık değişir. zaman ayarı koymadım açıkcası herşey standart olsun diye

Simdi orda benden alinti yapmis gibi gosterdiginiz yazi bana ait degil

msj duzenletip altina yorum yazmissiniz sanki size saldiriyorumda bakin forum bunun yazdigina aldirmayin diye
neyse gecelim onu kullanin kelimenize venim sahsi botum var yetismedigi yerde 1.yutup.org botunu kullaniyorummmm
insanlar burnundan kil aldirmiyor
lafa gelince forumun yarisi ogrenci diyorlar ama sen elestirince benim msj boslaf yazar gibi alintiliyorlar
ilginc

---------- Mesaj saat 21:39:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:36:34 civarında gönderildi. ----------

aslında olay reklamdan çok müşteri memnuniyeti bence.mesela ben uzun zamandır arkadaşla çalışıyorum,kendisi gayet iyi yapıyor işini.ben şuan özel vdsdeyim mesela,arkadaşa 1 ay için ödedigim parayı 1 günde çıkarıyorum zaten.e geriside cebide kar...bunun en büyük sebebide arkadaşın teknik destegi,müşterilere yaklaşımı vb...daha öncede bu tarz sistemler kullandım ama bi sorun oldugunda 1 haftada çözüldügünde bu kazancın dibe vurmasına neden oluyor meslea.diger arkadaşı tanımam belki o da işini iyi yapıyordur,siz de aynı şekilde o arkadaştan memnunsunuzdur.o zaman çözüm basit,herkes kimle isterse onla çalışsın :)

herkese bol kazançlar.

Zaten benim kimle calisip calismayacagina karisma gibi bi durumum soz konusu degil
sadece fiyati elestirdim

İyi bota benziyor çıkarsa almayı düşünüyorum, yakında kpps sıkıntısı başlayacak o yüzden manuel zor oluyor..

ayrıca hocam bu ünlemlere çözüm bulunamıyor mu?

Simdi orda benden alinti yapmis gibi gosterdiginiz yazi bana ait degil

msj duzenletip altina yorum yazmissiniz sanki size saldiriyorumda bakin forum bunun yazdigina aldirmayin diye
neyse gecelim onu kullanin kelimenize venim sahsi botum var yetismedigi yerde 1.yutup.org botunu kullaniyorummmm
insanlar burnundan kil aldirmiyor
lafa gelince forumun yarisi ogrenci diyorlar ama sen elestirince benim msj boslaf yazar gibi alintiliyorlar
ilginc

Bakın fiyatı eleştirecekseniz sadece fiyatı çok fahiş diyebilirsiniz. başka bir ürünü reklam etmeyin en azından?

fiyata Yüksek Diyen arkadaşlar olduğu gibi, Fiyatı Düşük bulanlarda var. İşlev fiyatta en önemli şey olsada. fiyatı etkileyen farklı faktörlerde mevcuttur.

---------- Mesaj saat 23:14:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:53:19 civarında gönderildi. ----------

İyi bota benziyor çıkarsa almayı düşünüyorum, yakında kpps sıkıntısı başlayacak o yüzden manuel zor oluyor..

ayrıca hocam bu ünlemlere çözüm bulunamıyor mu?
yok ünlemleri sildirmiyoruz hocam
Aktif müşteri değilim hocam 2 ay önce aktiftim
hocam ne yazıkki olumlu yanıt veremeyeceğim :/

diğer bot gibi kanal silip kanal ekleme varmı?
bide ben bu botu kanalı kurup kapatmak istemiyorum.
belirttiğim kanallara anlık yüklemede yapmak için kullanabilirmiyim?

Bota kendi kaynağımızı ekleyebiliyor muyuz?
bana ulaşırsanız size özel şekilde uygularız hocam
diğer bot gibi kanal silip kanal ekleme varmı?
bide ben bu botu kanalı kurup kapatmak istemiyorum.
belirttiğim kanallara anlık yüklemede yapmak için kullanabilirmiyim?
anlık yükleme yapmak için bunu değil diğer sistemimizi almanız gerekiyor.
Burada sistem kendisi yükleme yapmakta

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] yani bu kanala bot yüklüyorda bizde istersek manuelde atabiliyoruz değil mi

ben bir kaç araklanacak kanal bulayım da şu yeni sisteme bakalım hocam...
bir daha ki ay bundan devam ederiz belki.bu zaman kaybı beni mahvedecek yoksa.

[MENTION=705]Rigobert[/MENTION] yani bu kanala bot yüklüyorda bizde istersek manuelde atabiliyoruz değil mi
yok bu yalnız otomatik
Manuel Yüklemek için YTKazan ı tavsiye ederim :)
ben bir kaç araklanacak kanal bulayım da şu yeni sisteme bakalım hocam...
bir daha ki ay bundan devam ederiz belki.bu zaman kaybı beni mahvedecek yoksa.

iki bot arasında farklıklar var hocam. tercih sizin tabi

Arkadaşlar bende bottan biraz bahsedeyim, rigobert burayı biraz geçiştirmiş
bu konuda önceki yorumlarda hani bir kanala 3 kaynak eklenebilir dedi ya
bu 3 kaynak hem kelime olabilir hemde kanal olabilir

rigober kardeşim üstte birisi bir soru sordu aynı soruyu bende soruyorum
mesela 10 tane kanal ekledik sonra bu kanallarda istediğim sayıda video oldu
ben bu 10 kanaldan istediğimi silip yeniisni ekleyebilirmiyim

bu arada sizi ekledim skypeden bakabilirmisiniz

Evet Silinip eklenebilir şekilde kanallar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri