YTKazan Otomatik Uploader / Az Uğraş Çok Kazanç Mutlaka bakın!

Kullanıyorum ama çoğu özelliğinden mahrumum sanırım.
herşeyi sorup sıkboğazda etmek istemiyorum maille sürekli.
neyin nasıl kullanılacağı hakkında detaylı arşiv hazırlanması gerekiyor.

güzzele benziyor

[MENTION=2836]guardi[/MENTION] biraz yavaş...nereye baksam bişeler yazmışsın... şimdi atıcaklar ahanda benden demesi.. sakın ol şampıyon...

önünü kesmişler guardinin :)

hocam skype ekledim alacağım online olunca yazarmısınız

skypeden görüştük mü hocam? görüşmediysek skype adresini pm atar mısınız

Bir adet bot satın aldım. Cidden bize büyük kolaylıklar sağlamış arkadaş. Başarılarının devamını diliyorum. İyi çalışmalar.
Teşekkürler hocam. hayırlı olsun.
kullanıcı adı ile yanlış demo kullanımı için bilgileri atarmısınız.

Botun demosunu denemek istedim aşırı yavaş bağlanıyor siteye.
http://otomatik.ytkazan.com/otomatik/
demo
demo

bu şekilde giriş yapabilirsiniz siteye

Yasin abi yapmış yine yapacağını ayın ayın 19 unda botu aldım ölü olan adsense hesabıma 5 kanal açıp bota ekledim o günden bu güne kazançlar
wvR9jv.png
özellikle vakti olmayanlar için mükemmel bi bot herkese tavsiye ederim :)
sevindim burak kardeşim. Dahada fazla kazanırsın umarım.

Kullanıyorum ama çoğu özelliğinden mahrumum sanırım.
herşeyi sorup sıkboğazda etmek istemiyorum maille sürekli.
neyin nasıl kullanılacağı hakkında detaylı arşiv hazırlanması gerekiyor.
Mail adresiniz nedir hocam? ya da pm ile sorunları iletir misiniz

Yasin abi yapmış yine yapacağını ayın ayın 19 unda botu aldım ölü olan adsense hesabıma 5 kanal açıp bota ekledim o günden bu güne kazançlar
wvR9jv.png
özellikle vakti olmayanlar için mükemmel bi bot herkese tavsiye ederim :)

Hocam ben bu botu anlamadım kendisi kategori mi belirliyor videomu yüklüyo kanalı mı kontrol ediyor yani bu kazanç tamamen botun sayesindemi yoksa seninde uğraştığın kategori varmı..

Hocam ben bu botu anlamadım kendisi kategori mi belirliyor videomu yüklüyo kanalı mı kontrol ediyor yani bu kazanç tamamen botun sayesindemi yoksa seninde uğraştığın kategori varmı..

ben ygs sınavına hazırlandığımdan pek ilgilenmiyorum kanallarımı açtım kategorilerimi ayarladım kaynaklarımı buldum ayarlarını yaptım kaynaklara video eklendikçe çekiyor benim hesaba ordanda izlenim/kazanç geliyor yani direkt olarak kanalı bğlayıp kazanç bekleme kategorini kaynağını felan hep kendin ayarlıyorsun bu sadece senin eklediğin kaynağa yeni eklenen videoları senin hesabına ekliyor bu sayede kanalın güncel kalıyor

ben ygs sınavına hazırlandığımdan pek ilgilenmiyorum kanallarımı açtım kategorilerimi ayarladım kaynaklarımı buldum ayarlarını yaptım kaynaklara video eklendikçe çekiyor benim hesaba ordanda izlenim/kazanç geliyor yani direkt olarak kanalı bğlayıp kazanç bekleme kategorini kaynağını felan hep kendin ayarlıyorsun bu sadece senin eklediğin kaynağa yeni eklenen videoları senin hesabına ekliyor bu sayede kanalın güncel kalıyor

Anladım peki sadece kategori mi ekliyorsun yoksa kaynak site ve kaynak yt hesabıda istiyormu mesela ben komik videolar adına kelime eklesem yeterli mi?

Anladım peki sadece kategori mi ekliyorsun yoksa kaynak site ve kaynak yt hesabıda istiyormu mesela ben komik videolar adına kelime eklesem yeterli mi?

kaynaklarıda kendim ekliyorum yani ben herşeyi ayarlıyorum bot 15 dakikada 1 tarayarak kaynağa yeni eklenmiş videoları benim kanalıma yüklüyor youtube aramaya kelimeyi girersen yükler fakat kelime değilde kendine bazı kaynaklar belirleyerek onlara çalış yüklenen bütün videoları kanala upload edince spama düşüyor izlenm felan gelmiyor 1-2 yt kanalı kestir gözüne onlardn çeksin

merhaba,
Stok hala açıkmı satın alabilirmiyiz?

hocam fiyat nedir tam olarak paypal ile ödeme alıyomusunuz

paypal ile ödeme kabul ediyoruz hocam. fiyatı aylık 30 TLdir

Ytkazan da sorun mu var . 16 videolu kanalımı çekim yapıyorum fakat 6 veya 7 tanesini ekliyorum diğerlerini eklemiyor .

Memnunmusunuz arkadaşlar, kazançlar ne durumda :)

deneme için bagladıgım bi kanal vardı buraya,kanalı zoomin ile partner yaptıkdan sonra bu bota bagladım ve bidaha elimi sürmedim.sadece günlük kazanca ve sorun olup olmadıgına arada bi girip baktım o kadar.sonuç ise geçen aydan kazancı 9-10günde 52$dı,bu ay ise geride kalan 24 günde (istatistikler malum,2 gün geriden geliyor) 154$.dedigim gibi bu deneme için ekledigim,daha önce bi kazancı olmayan,öncesinde ve sonrasında başka herhangi bi çalışma yapmadıgım bi kanal bu.yeni kanallar ekledim,eklemeyede devam ediyorum sisteme tabi ama en iyi sonucu bence deneme için eklenen bu kanal verir :)

deneme için bagladıgım bi kanal vardı buraya,kanalı zoomin ile partner yaptıkdan sonra bu bota bagladım ve bidaha elimi sürmedim.sadece günlük kazanca ve sorun olup olmadıgına arada bi girip baktım o kadar.sonuç ise geçen aydan kazancı 9-10günde 52$dı,bu ay ise geride kalan 24 günde (istatistikler malum,2 gün geriden geliyor) 154$.dedigim gibi bu deneme için ekledigim,daha önce bi kazancı olmayan,öncesinde ve sonrasında başka herhangi bi çalışma yapmadıgım bi kanal bu.yeni kanallar ekledim,eklemeyede devam ediyorum sisteme tabi ama en iyi sonucu bence deneme için eklenen bu kanal verir :)
fatih kardeş kusura bakma buralardamısın rahatsız ediyorum ama botla ilgili bişe sorcaktım

1 adet alındı ödeme yapıldı dönüş bekleniyor

Alan kişiler mutlaka pişman olmuyacaktır .
tavsiye ediyorum

inşallah arkadaş forumda değil sanırım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri