YtKoRaY nickli yetkiliyi nereden buldunuz? ( Kendisini tebrik ederim )

Koray iyidir çok başını ağrıtırım ama çeker gene nazımı (:

Cevap: YtKoRaY nickli yetkiliyi nereden buldunuz?

Banlamak için girdim ne yalan söyliyim :P :D Koray abimiz iyidir sayesinde birşeyler öğreniyoruz bizde sağolsun.

Hocam başlığa bakıldığında evet olumsuz bir yazı olabilmek ihtimali de gelir insanın aklına. Ama olumsuz bir yorum da olsa kimse düşüncelerini belirttiği için banlanmayı hak etmez. Nasıl bir anlayışınız var sizin, nasıl bir zihniyete sahipsiniz ?

İlk muhabbetimizde bile sanki yıllardır konuşuyomuşuz gibi samimi davrandı.Hem yönetici hem insan olarak çok çok iyi biri

Hocam başlığa bakıldığında evet olumsuz bir yazı olabilmek ihtimali de gelir insanın aklına. Ama olumsuz bir yorum da olsa kimse düşüncelerini belirttiği için banlanmayı hak etmez. Nasıl bir anlayışınız var sizin, nasıl bir zihniyete sahipsiniz ?

Cümlenin sonundaki :P smileyi ciddi olduğunumu gösteriyor sence ? :) Forum espiri yaparken forumdakilerin espri anlayışı gözden geçirmeli :D

Cümlenin sonundaki :P smileyi ciddi olduğunumu gösteriyor sence ? :) Forum espiri yaparken forumdakilerin espri anlayışı gözden geçirmeli :D

Hocam zaten mesajının devamında da belirtiyo şaka yaptığını, ve öyle bi niyeti olmadığını. Ama " ne yalan söyliyim " ibaresi düşünülen ciddi şeyler mizaha dönüştüğünde kullanılır.

Aaa ben yeni girdim ya sabah cenazem vardı ve inanılmaz hastayım.Skype açtım arkadaşları çok beklettim diye biri senin konun açılmış dedi.Tabi ben de yönetici şikayet etmeye bayılan (!) bir forumda olduğum için işin açığı korkarak girdim.Tüm yorumla sindire sindire okudum.1 arkadaş halinde kötü yorum almamak inanın beni çok sevindirdi.O arkadaşı da eminim ki haksız yere banlamamışımdır.(Yanlış hatırlıyorsam düzeltsin kendisi.Youtube harici bir iş yapmak istiyorum tarzındaki bir konuya kadın pazarlayabilirsin yazmıştı.Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.) Değerli arkadaşlarım abilerim beni çok sevindirdiniz.Ben elimden geldiğince herkesin arkasında olmaya yardımcı olmaya çalışıyorum inanın bu tatlı reaksiyonları gördükçe de bu foruma bağlanıyorum.Konu içeriğini okuyunca biraz da mahcup oldum açıkçası övülmek güzeldir ama mahcubiyeti bende daha ağırdır.Başta konu açan arkadaşım olmak üzere yorum yapan, yapmayan, beni seven, sevmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Herkesi tek tek etiketlemek isterdim ama cenazemizin acısı bir yandan hastalığım bir yandan beni bugün fazlası ile yordu.
Dipnot: Forum tarihinde açtığım konular hariç en uzun yorumumdur.Saygılar..Sevgiler..

Aaa ben yeni girdim ya sabah cenazem vardı ve inanılmaz hastayım.Skype açtım arkadaşları çok beklettim diye biri senin konun açılmış dedi.Tabi ben de yönetici şikayet etmeye bayılan (!) bir forumda olduğum için işin açığı korkarak girdim.Tüm yorumla sindire sindire okudum.1 arkadaş halinde kötü yorum almamak inanın beni çok sevindirdi.O arkadaşı da eminim ki haksız yere banlamamışımdır.(Yanlış hatırlıyorsam düzeltsin kendisi.Youtube harici bir iş yapmak istiyorum tarzındaki bir konuya kadın pazarlayabilirsin yazmıştı.Umarım yanlış hatırlamıyorumdur.) Değerli arkadaşlarım abilerim beni çok sevindirdiniz.Ben elimden geldiğince herkesin arkasında olmaya yardımcı olmaya çalışıyorum inanın bu tatlı reaksiyonları gördükçe de bu foruma bağlanıyorum.Konu içeriğini okuyunca biraz da mahcup oldum açıkçası övülmek güzeldir ama mahcubiyeti bende daha ağırdır.Başta konu açan arkadaşım olmak üzere yorum yapan, yapmayan, beni seven, sevmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Herkesi tek tek etiketlemek isterdim ama cenazemizin acısı bir yandan hastalığım bir yandan beni bugün fazlası ile yordu.
Dipnot: Forum tarihinde açtığım konular hariç en uzun yorumumdur.Saygılar..Sevgiler..

Başın sağolsun koray.

adamın dünya şubesi
googlede aradim bi koray birde altarin oğlu tarkan çıktı

Basin sagolsun dostum, rahmetlinin mekani cennet olsun insallah.

Başınız sağolsun hocam. Aynı zamanda geçmiş olsun.

Kutlama var dediler geldik.
YtKoray Candır. . .

hocam haklisiniz ama bu konu basliginin sonunda tebrik ederim yoktu ilk acildiginda ben ekledim daha sonra yanlis anlasilip girilmesin diye . O sekilde okursaniz insanin aklina ilk olarak küfur geliyor ben onu dusunerek girdim baktimki arkadas guzel dusuncelerini yazmis ve guzel degilde elestiri yapmis olsada üslup benim icin onemli olan yani elestri yapani banlamiyoruz biz yanlis anlasilmasin.

Kendisiyle devamlı olarak alışveriş halindeyim aşırı iyi niyetli ve kimseyi mağdur etmemeye çalışan elinden geldiğince herkeze yardımcı olan bir arkadaş başın sağolsun koray hocam

[MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] başınız saolsun hocam allah razı olsun ne zaman skypedan bişey sorsam bıkmadan usanmadan her zaman cevap verdiniz

koray=adalet:)

bu arada başınız sağolsun

Önceden konuştuğumuz kadarıyla işine sadık, dürüst ve yaptığı işin arkasında olan biri böyle insanlara heryerde ihtiyaç var.. Başınız sağolsun hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri