Arkadaşlar bildiğiniz gibi kanalım çalındı.Adam iyi para kazanıyor mal gibi bakıyorum.Elimden geleni yaptım.Sizden istediğim adminlerin şuanda konudan haberi var.
Kanala flag atmak istiyorum yada sahte telif olur.2013 beri foruma üyeyim en eski üyelerden biriyim.Kimseye ne flag ne sahte telif attım.
Sizden istediğim sahte telif ve flag konusunda yardımcı olmanız.Adminlerin haberi var arkadaşlar
O çalan kişiye bulmak inanın çok sinirliyim zoruma gidiyor herhalde çiğ çiğ yerdim o kişiyi bu konuda yardımınızı bekliyorum.Gerekirse para da veririm arkadaşlar
yada hediye veririm özelden atabilirsiniz sıkıntı yok.
Arkadaşlar lütfen kanal linki istemeyin.Sizden istediğim öğretmeniz karşılığından çam sakızı çoban armağanı hediye gönderirim nakitte verebilirim.Ama kanal linki istemeyin benden
Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa konuyla alakalı hem ytofis'e ulaşmak için hem de kanalı kapatmak açısından, lütfen özel mesaj ile crazykanka61'e ulaşsın. Genel alanda bilgi paylaşımında bulunmayın. Konunun yargıya taşınma ihtimali de var. O nedenle kilitliyorum, yardımcı olabilecekler özel mesajla crazykanka61'e ulaşsınlar lütfen.