Ytofis - TqMedia'dan şikayetçiyim (Kanal çalındı!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafa9516

Kayıtlı Üye
Şikayetçi: [MENTION=8757]mustafa9516[/MENTION]

[MENTION=8067]TqMedia[/MENTION] Bu şahıs ile kesinlikle alışveriş yapmayın! 10.04.2016 tarihinde kendisinden 20 adet kanal satın aldım. Günlerce uğraşarak özenli bir biçimde kanalları doldurdum. Bundan on gün önce kanal takipte bir şey fark ettim, kanalın birinde video artışı vardı. Girdim kanala baktım ki benim 2 ay önce yüklediğim videolar silinmiş, yerine başka videolar yüklenmiş.

İki tane seçenek vardı biri videoyap, diğeri mail satıcısı ytofis.

Videoyap ile görüştüm sistemsel bir hata olabileceğini söyledi eğer kayıtlı kaldıysa, gerçekten de kayıtlıydı videoyapta o kanal. Fakat ben videoyaptan olabileceğine inanmadım. Yine de sineye çektim ve kanalları daha sık aralıklar ile takip etmeye başladım.

Bugün ki fark ettiğim olay ise beni tamamen şaşırttı!

Bir kanalın hitlendiğini kanal takipten fark ettim. Adsense hesabıma bağlamak için kanala giriş yapacaktım. Bilgileri yazdığımda ise 23 gün önce şifre değiştirildi yazısını gördüm! Şifremi hatırlamıyorum kısmı ile de kanalı kurtaramadım. Kanalın linki mevcut olduğu için videolara baktım ve adam benim yüklediğim videolara video ortası reklam açmış ve para kazanıyor!

Geçen sefer uyarıyı yapmıştım kendisine, eğer bir sorun daha olur ise konu açacağım demiştim. Kendisini buraya davet ediyor ve açıklamasını merak ile bekliyorum.

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba,
Sizin özenle kanalları hazırlamanız gibi bizim de yüzlerce müşteriye özenle hizmet vermemiz her zaman önceliğimiz oldu. Bugüne kadar 54 binden fazla email sattık.
68a1d737a3284daf9002c2d989dd07fb.png

Ne kadar düzenli çalışmayı hedeflesek de bazen listeler karışıp ufak tefek hesaplar iki kişiye gittiği oldu. Zaman zaman böyle problemler çıktı, hesap açarken yanlış şifreler kaydedildi ama hep orta yol bulunarak zarar giderildi.
Sizinle daha önce de alışveriş yapmıştık.
Neden şimdi kanalınızı çalmak isteyelim?
Öncelikle skype üzerinden iletişime geçtiğinizi göremedim. Lütfen olayını incelemek adına aldığınız kanallar ve aldığınız tarihi verir misiniz pm yada skype üzeirinden iletir misiniz?

[MENTION=8757]mustafa9516[/MENTION]; konuyu şablona göre düzenleyip kanıtlarınızı ekleyiniz.

Şikayet konusuna kanıt eklenmediği için üye 2 hafta uzaklaştırılıp konu kilitlenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri