YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
çözüldü çerezler silinmesi gerekiyorm uş

M00nsp3ll neden banlanmış ?

düzeltme :konuyu buldum okudum.

kod gelmiyor yardımcı olur musunuz

Bugün aynı şekilde sms gelmiyor sorunu için M00nsp3ll ile Canlı destek üzerinden iletişime geçtim, sonuç olarak kullandığım Browser Yada ip yüzünden sorunun benden kaynaklandığını, Teamviewer ile m00nsp3ll il bilgisayarından kanal açmayı deneyerek bulduk. Kullandığın Browseri değiştirerek tekrar dene Cookieleri temizle, Proxy kullanıyorsan kullandıgın proxy kara listede olabilir proxysiz dene.

suan ben takır takır kod alıyorum sistemde sıkıntı yok yukarıda arkadasların belırtmıs oldugu kriterlere dikkat edersen kod sanıyesınde gelıyor kardes , mail acmaya devam :)

bende skype ekledim ama açık göremedim yardımcı olurmusunuz kimseye ulaşamıyorum

Paket 1 satın alındı canlı destek çok iyi herkese tavsiye ederim çok teşekkürler

Arkadaşlar bu ara genel sorulan soruları tek mesajla cevaplamak istiyorum :

- Sms panelinize 4 5 günde bir Boş sms ler geliyor sorun olurmu diye soranlar var. sistem belli aralıklarla numaralara ping gönderiyor, Ben takip edip temizliyorum. Aldığınız sms ler herhangi bir sorunun göstergesi değil, Rutin sistem kontrolü.

- Hesap oluştururken Browser olarak Firefox gizli gezinmeyi öneriyorum

- VDS lerden onay kodu almaya çalıştığınızda Sabit ip olduğundan google genelde ipnizi tanıyıp göndermiyor. O yüzden onay kodlarını kendi bilgisayarınızdan 2-3 kanalda bir yada vaktiniz varsa her kanal için Modeme reset atarak yada güvenilir bir ip değiştirme programı ile ip değiştirerek alın.

- SMS sistemini başka amaçlar için Kullanan arkadaşlar var. Facebook onay kodu deneniyor. Facebook engelli arkadaşlar :)

-Sesli Sms göndermeyi deneyen arkadaşlar için, Sistem şimdilik sesli sms almıyor.

- Buradaki sorular dışındaki sorularınızı Canlı destek ile bana ulaşarak sorabilirsiniz.

1 adet daha paket 2 alınmıstır , stabil sistemleri seviyorum abi elimde değil :) tesekkurler ytpsms süper bir buluşsun sen :) ayrıca tesekkurler ytpara.com ailesi.

Paket 1 satın alındı. Canlı destek sistemi ile detaylı şekilde yardımcı oldu. Teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri