YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
aylar önce temmuz ayında sistemi bende demo olarak denemiştim aylardır yapimi devam ediyordu nihayet bitmiş hayırlı olsun

böyle güzel çalışmalarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum. iki sorum var benim.
1: üyelikler aylıkmı yada 1defaya mahsusmu ödeme yapacagız.?
2: 3c deki gibi kullandıgımız numrayı silip yeni numara temin edebiliyormuyuz?

Hayırlı olsun.
Umarım sms doğrulaması ile açtığınız kanallar para kazanmaya kapanmaz.

Çok güzel bir hizmet
Hayırlara vesile olur inşaAllah

Hayırlı olsun.
Umarım sms doğrulaması ile açtığınız kanallar para kazanmaya kapanmaz.

son 7 aydır YTPSMS ile açılan kanallardan, sadece SMS onayı numarası yüzünden kapanan kanallar olmadı. Numaralar sadece size özel ve gerçek numaralar. Kendi telefonunuzla açtığınız kanalın kapanma ihtimali ile aynı YTPSMS le açılan kanalların kapanma oranı.

peki şimdi alsak 3 4 ay sonra kullansak sorun olmaz diğil mi

peki şimdi alsak 3 4 ay sonra kullansak sorun olmaz diğil mi

Bu konuyu Bende Merak Ediyorum %100 Gerçek Olduğunu Belirtiğiniz Numaraları Şuan Alıp 3 ay sonra kullanmak istediğimizde aktif olacakmıdır. bu konuda bizleri Aydınlatın Lütfen.
Hayırlı Olsun Süper Bir sitem.
100 üzerinden 100 Puan Ve Alına bilir listesine giren bir sistem olduğunu Düşünüyorum. Verilen canlı destek ile sorunların daha çabuk giderilebileceğini düşünülmüş buda sisteme ek olarak değer kattı, Sitemi hayranlıkla Kullanılıp Yararlı olaağını Düşünüyorum.
Sistemin Kurucularından Allah razı olsun
Hepimize Hayırlı Olsun.

Bu konuyu Bende Merak Ediyorum %100 Gerçek Olduğunu Belirtiğiniz Numaraları Şuan Alıp 3 ay sonra kullanmak istediğimizde aktif olacakmıdır. bu konuda bizleri Aydınlatın Lütfen.
Hayırlı Olsun Süper Bir sitem.
100 üzerinden 100 Puan Ve Alına bilir listesine giren bir sistem olduğunu Düşünüyorum. Verilen canlı destek ile sorunların daha çabuk giderilebileceğini düşünülmüş buda sisteme ek olarak değer kattı, Sitemi hayranlıkla Kullanılıp Yararlı olaağını Düşünüyorum.
Sistemin Kurucularından Allah razı olsun
Hepimize Hayırlı Olsun.

Tam olarak amacınızı anlamamış olsamda ilk olarak sorunuzun cevabı şimdi alıp istediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama 3-4 ay sonra kullanacaksanız şimdi neden alıyorsunuz sorusu geliyor akıllara. Benim önerim kullanacağınız zaman almanızdır.

Tam olarak amacınızı anlamamış olsamda ilk olarak sorunuzun cevabı şimdi alıp istediğiniz zaman kullanabilirsiniz ama 3-4 ay sonra kullanacaksanız şimdi neden alıyorsunuz sorusu geliyor akıllara. Benim önerim kullanacağınız zaman almanızdır.
Şimdi Almak istememizin Nedeni Şuanda Sistemin %24 indirimli Fiyatı olmasıdır ve 2.si Elimizde 20 kanla var kimi arkadaşta da daha fazlası vardır.Amaç şimdi alıp kampanyadan yararlanmak.

Deneme şansı buldum bir iki doğrulama yaptım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım gayet güzel bir sisteme benziyor.

Bi ekleme daha yapıyım gelen mesajlar kullanılıdıktan sonra işimize yaramayacak silme botunu getirilirse güzel olur diye düşünüyorum.

Deneme şansı buldum bir iki doğrulama yaptım herhangi bir sorun ile karşılaşmadım gayet güzel bir sisteme benziyor.

Bi ekleme daha yapıyım gelen mesajlar kullanılıdıktan sonra işimize yaramayacak silme botunu getirilirse güzel olur diye düşünüyorum.

sistemin geriye dönük olarak Log tutması size Avantaj sağlıyor, Eğer log ekranının temizlenmesini isterseniz Canlı destek ile ulaşıp logu anında sildirebilirsiniz.

Sistem çok güzel. Hele ki yöneticilerinde bu sistem ile kendi kanallarını onaylaması herkese güven vermektedir. Zaten yanlış bir şey yok. İnsan biraz çekinebilir. Ancak kullandığınız numaradan özellik olarak hiç bir farkı yok. Paket 1 satın aldım. Anında doğrulama kodu geliyor. İnş sistemde bir aksilik olmaz. Bizde faydalanmaya devam ederiz :)

Hayırlı ugurlu olsun bende alıcam ilk fırsatta
1 Paket alınmıştır M00nsp3ll saolsun üşenmeyip hepsini tek tek test etti. bayagıdır bekliyorduk en sonunda sistem geldi çokta güzel olmuş.saglam güvenilir insanların arkasında olmasıda cabası.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri