YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Cevap: YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Telefon ile Onay...

Pahalı olduğunu yazan arkadaşların ne ile karşılaştırdığını merak ediyorum. Tekrar sms alınabilecek şekilde numara sağlayan daha ucuz sistem varsa o zaman pahalı denilebilir. gidip bir hazır kart almanın maliyeti 30 tl en az.
Bedavadan biraz pahalı o kadar ki bedava servislerle kıyaslanamaz.

Tebrik ediyorum...

Bu işi ücretle yapan arkadaşlar çok , fakat güvenilir birilerinin yapması daha hoş olmuş. Teşekkür ederiz

iyi bir çalışma teşekkür ederiz

YTPARA AİLE'si
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] üstad ile
01.07.13 saat 21:23:34 tarihinde test amaçlı kanalımı onaylattım.
aradan uzun zaman geçti ve hiçbir sorun yaşamadım.
kanal haala ayakta duruyor. numara Amerika numarası idi (607).
alacak olanlar için benim görüşüm ve yorumum bunlar.

yetkili [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] üstad dır :)

saygılar :)

Hizmet gerçekten güzel.Yeni hesap açmayı düşündüğümde mutlaka alacağım.

Ücretli olduğu için sistemde çökmeyecek artık :) Artık gmail onaylama derdi kalmadı

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam öncelikle hayırlı olsun sistemi ilk test edenlerden biri de benim gayet başarılı bir sistem alacak arkadaşlar hiç kaygı yaşamadan alabilirler. [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] hocam bana on numara vermişti onaylamada gayet de hızlı ve başarılı olmuştu.

Ama benim şöyle bir sıkıntım var aynı ip den günde 5 10 kanal açıyordum ve bir süre sonra hepsi kapandı tamamıyla kendimi hatalı buluyorum ip değiştirmem gerekliydi.

Numaraların 3 4 adetini kullanmıştım panelimdeki diğer numaralar duruyordu . [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] e hocam a ulaşmaya çalıştım ama çok yoğun olduğu için ulaşamadım .
Şu anda sisteme giremiyorum eğer hala geçerliyse kullanmadığım numaraları kullanabilirmiyim üyeliğimi tekrar aktif edebilirmisiniz hocam ?

Allah razı olsun
bu forum sayesinde hiç bir eksiğimiz ve sıkıntımız olmuyor

ilerdekullanabilirim. Hayırlısı olsun.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Hocam öncelikle hayırlı olsun sistemi ilk test edenlerden biri de benim gayet başarılı bir sistem alacak arkadaşlar hiç kaygı yaşamadan alabilirler. [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] hocam bana on numara vermişti onaylamada gayet de hızlı ve başarılı olmuştu.

Ama benim şöyle bir sıkıntım var aynı ip den günde 5 10 kanal açıyordum ve bir süre sonra hepsi kapandı tamamıyla kendimi hatalı buluyorum ip değiştirmem gerekliydi.

Numaraların 3 4 adetini kullanmıştım panelimdeki diğer numaralar duruyordu . [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] e hocam a ulaşmaya çalıştım ama çok yoğun olduğu için ulaşamadım .
Şu anda sisteme giremiyorum eğer hala geçerliyse kullanmadığım numaraları kullanabilirmiyim üyeliğimi tekrar aktif edebilirmisiniz hocam ?

siteden canlı destek ile oulaşırsanız yardımcı olurum

Ohh be sonunda beklenen hizmet uzun süredir bekliyorduk

Hayırlı olsun.

Hadi Hayırlısı ama 5 telden nasıl 30 hesap çıkıyor +15 doğrulaması değil dimi bu sadece gmail

Hadi Hayırlısı ama 5 telden nasıl 30 hesap çıkıyor +15 doğrulaması değil dimi bu sadece gmail

1 numara ile 5-6 onay kodu gönderiyor google. Eğer 15 dakika doğrulama yaparsanız şu an için 2 kanal onayı+ 2 15 dakika onayı yapıyor.

1 numara ile 5-6 onay kodu gönderiyor google. Eğer 15 dakika doğrulama yaparsanız şu an için 2 kanal onayı+ 2 15 dakika onayı yapıyor.

1 sene sonra tekrar kullandırıyor google peki 1 sene boyunca teller bizde kalıyormu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri