YTP SMS Sistemi. %100 Gerçek Numara ile Onay...

• Kullanıcı M00nsp3ll
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Tamam üstadım 15 dakka onaylamak için yazmıştım ben de. Teşekkürler.

15 dk onaylamak isterseniz sms ile bir numara kullanarak 2 kanal dogrulayabiliyorsunuz. Bunu dikkate alarak yaptığınız farklı birşey varsa ve uyarıyı alıyorsanız canlı destekten ulaşırsanız detaylı şekilde yardımcı olabilirim

10 adet premium numara (YTPSMS PAKET 2) alınmıştır. ilgi, alaka, kurulum ve detaylar için teşekkürler. bol kazançlar dilerim

Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi YTPSMS aylardır stabil şekilde sorunsuz olarak çalışmaktaydı. Geçen hafta 10 gün şehir dışında olduğum için sistemle ilgilenemedim ve SMS ile ilgili bazı sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Soruna çözüm ararken, kodları baştan sona değiştirip YTPSMS i başka bir boyuta taşıdım. Size sistemin yenilenmiş halini kısaca tanıtmak istiyorum.

YTPSMS ile Artık Sesli Arama isteyerek doğrulama işlemi yapabiliyorsunuz. Az önce [MENTION=151]Tahir[/MENTION] arkadaşımızla "Güney Afrika" numarası kullanarak Sesli arama özelliği ile, ilk testimizi yaptık ve başarılı olduk. Artık YTPSMS-SESLI kullanarak ABD dışı numaralardan sesli arama ile onay işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Yeni Sistem, Ekran görüntüsü:
ACvv7PO.png

Halen YTPSMS paneline sahip olan arkadaşlar Canlı destek üzerinden ulaşırlarsa, Panellerini YTPSMS-SESLI sistemine dönüştürüp, kullanamadıkları numaraları sesli arama kabul eden numaralar ile değiştirmem gerekiyor.

Hayırlı olsun

Merhaba Arkadaşlar,
Bildiğiniz gibi YTPSMS aylardır stabil şekilde sorunsuz olarak çalışmaktaydı. Geçen hafta 10 gün şehir dışında olduğum için sistemle ilgilenemedim ve SMS ile ilgili bazı sıkıntılar yaşamaya başlamıştık. Soruna çözüm ararken, kodları baştan sona değiştirip YTPSMS i başka bir boyuta taşıdım. Size sistemin yenilenmiş halini kısaca tanıtmak istiyorum.

YTPSMS ile Artık Sesli Arama isteyerek doğrulama işlemi yapabiliyorsunuz. Az önce [MENTION=151]Tahir[/MENTION] arkadaşımızla "Güney Afrika" numarası kullanarak Sesli arama özelliği ile, ilk testimizi yaptık ve başarılı olduk. Artık YTPSMS-SESLI kullanarak ABD dışı numaralardan sesli arama ile onay işlemlerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

Halen YTPSMS paneline sahip olan arkadaşlar Canlı destek üzerinden ulaşırlarsa, Panellerini YTPSMS-SESLI sistemine dönüştürüp, kullanamadıkları numaraları sesli arama kabul eden numaralar ile değiştirmem gerekiyor.

Hayırlı olsun

Hayırlı olsun gerçekten sistem güzel olmuş

Hocamla biraz önce sistemi test ettik.Gerçekten çok iyi bir sistem olmuş.Numarayı onay kutusuna yazdıktan 10-15 sn içinde onay numarasını sesli olarak dinleyebiliyoruz.Tebrikler hocam yine size yakışan bir çalışma yapmışsınız.

Sesli arama özelliğini bizzat ilk deneyenlerdenim. Mükemmel bir sistem. Arkadaş parayı iade edecekti. Parasından değilde hesap onaylanması gerekiyordu. Derken arkadaşın aklına sesli arama muhabbeti geldi bunu sisteme döktü. Gayette başarılı. Yola devam sms.yerinial.net ;)

Sistemi şimdi denedim. Harika çalışıyor. Şimdiye kadar zaten mükemmel çalışıyordu, sesli arama özelliği de aynı şekilde mükemmel çalışıyor. Tebrik ederim.

@m00nsp3ll 1. yıl şerefine çekilen kurada 5 adet YTP SMS Siteminden premium numara çıktı ve teslim alındı arkadaşa teşekkürlerimi sunarım. Sitemizinde 1. yılını kutlarım.

10'luk paket aldım.
Bu sistem sayesinde, eşe dosta Dil dökmekten kurtuldum, milletten sanki borç para istiyoz gibi bide Naz yapıyo yok işim var yok yarın, kurtulduk şükür,

Bu sistemi bize sundukları için, YTPARA SMS Sisteminde emeği geçenlere teşekkürler,

Canlı destek'de hiç bir sorunuzu yanıtsız bırakmıyor.
Umarım sistemde bir sorun olmaz ve Herşey yolunda gider,
iyi forumlar, Allah'a emanet olun..

önemli bilgiler kısmını okuyarak işlem yapıyorum. fakat kod gelmiyor. yardımınızı bekliyorum

bu numaralarda son kullanma tarihi gibi bir durum var mı? örneğein ben 5 numara aldım ama ihtiyaç oldukça kullanıcam, hep kanal açma vs yapmıcam. örneğin bir numaray ıbugün kullandım, diğerlerini parça parça belki 3-5 ay sonra kullanıcam.

10 adet aldık diyelim sürekli onlara erişebilecekmiyiz aylık filan mı yoksa

birde paypal ödeme varmı

önemli bilgiler kısmını okuyarak işlem yapıyorum. fakat kod gelmiyor. yardımınızı bekliyorum

Hocam sistemi Sesli sisteme geçirdik, Önemli bilgiler kısmında okuduğunuz üzere, eski sistemde kullanmadığınız numaralar varsa canlı destek üzerinden iletişime geçip. Yeni sistemde Kullanmadığınız numara kadar ücretsiz numara ekliyorum. Canlı destek ile iletişime geçerseniz yardımcı olurum.

bu numaralarda son kullanma tarihi gibi bir durum var mı? örneğein ben 5 numara aldım ama ihtiyaç oldukça kullanıcam, hep kanal açma vs yapmıcam. örneğin bir numaray ıbugün kullandım, diğerlerini parça parça belki 3-5 ay sonra kullanıcam.

Normal sim kartlar gibi, eğer hiç kullanmazsaız numaralar belirli bir süre sonra kapanıyor. Benim tavsiye ettiğim kullanım süresi 1-2 ay.

10 adet aldık diyelim sürekli onlara erişebilecekmiyiz aylık filan mı yoksa

birde paypal ödeme varmı

Normal sim kartlar gibi, eğer hiç kullanmazsaız numaralar belirli bir süre sonra kapanıyor. Benim tavsiye ettiğim kullanım süresi 1-2 ay.

İletişime geçmek için lütfen Canlı destek üzerinden irtibata geçin, günün büyük bölümü Canlı Destek online. Online olmadığı zamanlar da yazabilirsiniz gördüğümde cevapsız bırakmıyorum hiçbir soruyu.

SKYPE ADRES : YTPSMS

sistem hem hızlı hemde harika işliyor,herkese tavsiye ederim-arkadaşımızda çok ilgili,skypten dakikada hallettik herşeyi ))

Yaşadığım şehirden başka bir şehire taşınmam nedeni ile bir kaç gün düzenimi kurana kadar çok sık Foruma ve Canlı desteğe bakamayacağım. Özel mesaj yada Canlı destek üzerinden gönderdiğiniz mesajların hepsine ilk fırsatta dönüş yapıyor olacağım.

Hocam skype üzerinden ekledim fakat henüz dönüş olmadı :)

Bugün itibari ile canlı destek'te daha fazla online olmaya başladım. Başka bi şehire taşındım internetim yeni bağlandı. Kesinti için üzgünüm :)

Arkadaşa sipariş verdim 10 adet ingiltere numarası göndermiş. Beni büyük bir yükten kurtardı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri