Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam skype dan ulaşamadım yoğunsunuz sanırım. mesajım bulunsun başlıkta dedim. skype a geldiğinizde bilginiz olsun. kolay gelsin diyorum iyi çalışmalar...
[MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION]; Hocam bnm kafama takılan bir konu var belki başaka arkadaşlarda bilmek ister diye buraya yazıyorum şimdi 1. paket 5 numara ve 20 tl yani 5 numara ile 10 adet kanal açılabilir e arkadaşlar 10 adet yt kanalını 10 tl ye veriyor yani kanal başı 1 tl olarak şimdi bu pakedin ne tür bir faydası olacak bu konuda bizi aydınlatırsan memnun olurum.
dip not : Bu bir baltalama değildir
Hazır alınan kanalların kullandığı telefon numaraları YTPSMS kadar güvenilir olmayabiliyor, Kanal açan kişi çok fazla kanal açtığından her kanalı farklı ipden temiz cookie li browserden açmaya dikkat etmeyebiliyor. Buda ilerleyen zamanlarda kazanan kanallarınızın bu sorunlar nedeni ile kapanmasına neden olabiliyor. YTPSMS ile açacağınız kanallarda %100 premium numara kullanıyorsunuz ve Kanal açarken dikkat etmeniz gereken şeylere bizzat kendiniz dikkat ederek açıyorsunuz.
Peki hocam o numaraları kullandık diyelim ve sonra o numaralar ne oluyor
Sistemde barındırılmaya devam ediyor. ilk sayfadaki canlı destek butonuna tıklayarak yada skype: ytpsms ekleyerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
çok acil destek bekliyorum. Skype'a yazdim.
Hocam skype a bi bakarsaniz
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Fiyatları ve her numara ile kaç adet doğrulama yapılabileceğim bilgisini özel mesaj ile alma şansım olabilir mi?
hocam ben aldığım numaralara giriş yapamıyorum. kullanıcı hatasıyla karşılaşıyorum. yardımcı olabilir misin
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.