tam heveslendim kanal açacaktım
ama sistem bakıma alınmış
ama sistem bakıma alınmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7784]M00nsp3ll[/MENTION] sistemde son durum nedir? ne zaman tekrar aktif olur acaba? 3cx deki numaralar hep kullanıldı diyor bıktım artık bi kanal için 2 saat uğraşılır mı arkdaş.
skype ekledim geri donus bekliyorumYTPSMS Sistemi ile ilgili tüm Satış,Destek Soru ve Sorunlarınız ile ilgili olarak Skype üzerinden,
Sistem ana sayfasındaki Canlı Destek butonu yada konuya yazarak benimle iletişime geçebilirsiniz.
Konuya ilk cevap yazan "Bonna","yumi" ve "JoNeST" Arkadaşlarımıza YTPSMS panelleri gönderilmiştir.
Konuya Mesaj Atan Arkadaşlar arasında Yapılan çekiliş sonucu: [MENTION=247]Titan[/MENTION] , [MENTION=1168]fightclub[/MENTION] , [MENTION=4038]BY_TURKER[/MENTION] . Birer Adet ücretsiz YTPSMS Sistemi kazanmıştır.
Arkadaşlara üyelik bilgileri PM olarak gönderilmiştir, güle güle kullanın.
YTPSMS Sistemi ile ilgili yorumlar ve Referanslar;
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.