Ytpara ailesinden yardım bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O bizim Co Admin Burdaymış :D

Edit : ben doğuda yaşıyorum köylerde görmüşüm bu yıkıntı evde ne kimse yaşar nede otururlar harabe ev olmuş 10bin tl onun çatısına yetmez bırak tadilatı .. biz köy evi görmüşüz o kadar insan düşmemiş o gibi evlerde otursun dışarıdaki çanağın haline bak .. bu kadar duygu sömürüsü yapayın lütfen . yardım etmek isteyenlerde iyi araştırıp ona göre hareket etsin ..

haklısınız hocam tesekkur ettim.

---------- Spam Engelliyici 12:23 ---------- Önceki Mesaj 12:20 ----------

[MENTION=9888]karahasan[/MENTION] hocam herkesin aklındaki şüpheleri giderin. Benim gibi yardım etmek isteyip aklında soru işareti olanlar var. Herkes gönlünden kopanı verir. 10 bin tl toplanır. Ama ilk önce gerçekten zor durumda olduğunuzu insanların bilmesi gerekir. Burada 15-20 tl vermek insanları fakir yada zengin etmez.Ama enayi yerine konmak baya koyar.Onun için ilk başka insanların aklındaki soru işareti gitmeli.
[MENTION=19303]kusursus[/MENTION] hocam gideceğim demişsiniz ne zaman gideceksiniz.?

hocam herseye acıgım bakılsın herseyim arastırılsın.

hocam tc ile olacak iş degil yerinde gorulmesi daha iyi olur sanırım. tesekkurler.

Yapılacak şey belli yakın birisi gidecek yerinde görecek durumları anlayıp forumu bilgilendirecek. Konuda kişiye durmadan soru sormak ve cevap beklemek asılsız ve karşı tarafı istemeden yıpratıp üzüyoruz. :( Gidecek arkadaş varsa yakın illerden olmak kaydı ile yol parasını çekebilirim..

Arkadaslar yalan dolan olmasın konuyu acarken sabırlı hocama danıstım oda o sekil ac dedi. olay tam anlamıyla su sekil o evde duruyoruz yazları yaylaya cıkıyoruz bir baska 3 sene oldu bir ev yaptım. ancak evde durulmuyor yagmur yagdıgında su hep içeri geciyor. kısın hiç durulmuyor. o yuzden o eski evde durmak mecburunda kalıyoruz. benim gayem toplanan yardım ile bu evin uzerini yapmaktı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende üniversite'de öğrenciyim ev kiralamaktansa 1+1 ev alıp rahat rahat 4 yıl okumak istiyorum. Eliniz değmişken aradan birde bana yardım lütfen :)

Not: Bende var biraz nakit şöyle 40 bin falan eksik var. Youtube çok yordu artık hep çalışamıyorum. Yılda 1-2 ay falan :)

Borçlarım olmasa ben elimden geleni yapardım ama yapılacak çok iş var hocam onaylı onaysız bota bağlama api alma vds satma paypal bozma... Herkes internetin bir ucundan tutmuş. Sadece bir motivatör bulup peşinden koşmak kalıyor. Güzel bir hedef koyun kendinize ve yürümeye başlayın, çalıştıkça otomatik olarak koşacaksınız zaten Allah'ın izniyle.

Bunu neden ilk mesajinda yazmadinda farkli bi ev gosterdin peki? Anlamadim ben.

Arkadaşlar bende üniversite'de öğrenciyim ev kiralamaktansa 1+1 ev alıp rahat rahat 4 yıl okumak istiyorum. Eliniz değmişken aradan birde bana yardım lütfen :)

Not: Bende var biraz nakit şöyle 40 bin falan eksik var. Youtube çok yordu artık hep çalışamıyorum. Yılda 1-2 ay falan :)

hocam elimden gelse gercekten yardım ederdim. dalga gecmeye hic gere yok sanırım.

---------- Spam Engelliyici 14:29 ---------- Önceki Mesaj 14:27 ----------

Bunu neden ilk mesajinda yazmadinda farkli bi ev gosterdin peki? Anlamadim ben.

sabırlı hocama konuyu anlattım herseyi oda bastaki 3 resmi at dedi.

Konuya mudahil olmak istemiyorumda konunun kapatılması şuan en doğrusu .. hasanı severim ama bu tur yardım konularında babam olsa bu duruma karşıyım. bizler ekmek paramızı kazanmak için asosyal insanlar olduk gözlerimiz kuculdu bi zahmet onlarda çabalasın yapamiyorlarsa da 3 yıl önce yaptığım gibi gidip türist gelen yerlerde çalışsınlar alanya marmaris çeşme kuşadası gibi yerlerde ..

İnanın konuya karışmak istemezdim ama bir soru takıldı aklıma. Üzerine basa basa özür diliyorum bu soru için ama ev yıkılacakken ve 1 çocuk varken neden bir başka çocuk yolda be adam demezler mi adama ? Saygılarımla.

arkadaslar konuya yazan hepinizden ozur dilerim. aslında acmamam gerekti ancak acmıs bulundum. kusura bakmayın. mod admin arkadaslardan konuyu tamamen silmesini istiyorum.

Allah kimseyi dara düşürmesin. Zorda olana yardımcı olsun.

İlk mesajda yazılıp eklenen fotoğrafların üzerine bir de son fotoğraf gelince açıkçası hoş olmadı.

Allah yardımcınız olsun.

Bu yargısız infaz nedir anlamadım.Kişi yarıdma ihtiyacım var dedi bende aç konunu hayır sever kişiler elinden geleni yapar dedim.Adama demediginiz kalmamış tc kimlik ile arşatırma falan, bir insan dolandırıcı bile olsa bu kadar rencide edilmez.Arkadaş durumunu anlatıyor inanan yardımda bulunur inanmayan bulunmaz, yardım işleri böyle olur.Allah aşkına yardım ettiginiz herkezden böyle bilgilermi istiyorsunuz.Bu forumda her yazılan yorum gerçekten dogrumuş gibi davranmak, sorgulamak yanlış, kimler kendini ne şekilde göstermeye çalışıyor 1 almıyor, 5 alıyorum edasında yorumlar yazıyor.Bu arkadaşımızın durumunu anlatmış sorgulamak bize düşmez, gönlünden kopan yardımını yapar, hayır böyle bir olaydır.İnanırsın yaparsın, inanmazsın yapmazsın yardımını.Adamı rencide etmenin ne alemi var insaf ya...
Senden yardım istiyor kişi, yazdıkları dogru ise ne ala, degilsede yalan ve kandırmaca ile senden para almış olur bunun hesabınıda ruhi-mahşerde sorarsın.
Son olarak şunuda ilave edeyim.Bu rencide edici mesajları yazanlarında 10kr bile yardım edecek düşüncede olmadıgına inanıyorum.Yardım sever insan Allah Rızası için yardımı yapar, gerisi Kul ile Allah arasındadın.Kandırmaca ile senden paralar topluyorsa senin sevabın ve insanlıgın yok olmaz, kendisi her şekilde Rabbim tarafından cezalandırılır zaten.Konuya yazdım yardım isteyen arkadaşa yakın olan aramızdan gönüllü 2-3 arkadaş gönderelim yerinde olayı inceleyip inka olurlarsa bize haber verirler bizde duryurumuzu yaparız, yardım etmek isteyende yarıdımı eder dedik.Bundan daha ilerisi varmı?
Biraz elinizi vicdanınıza koyun, insaf edin.Allah kimseyi yoklukla imtahan etmesin.
Saygılar....

Ben arkadaşın samimiyetine inanıyorum ama yardım istenen şey bi bot yada vds değil 10k dan bahsediyoruz haliyle herşeyin en ufak şüphe bırakmayacak şekilde ortaya dökülmesi lazım,burda yardım isteyen arkadaşta haklı ortalık dolandırıcı kaynadığı için eleştirenlerde haklı,yani bana 10k lazım gönderin demeye benziyor şu anki durum,daha konu açılırken somut şekilde ortaya konması lazım herşeyin yoksa varsayımların sonu bitmez.

Bu yargısız infaz nedir anlamadım.Kişi yarıdma ihtiyacım var dedi bende aç konunu hayır sever kişiler elinden geleni yapar dedim.Adama demediginiz kalmamış tc kimlik ile arşatırma falan, bir insan dolandırıcı bile olsa bu kadar rencide edilmez.Arkadaş durumunu anlatıyor inanan yardımda bulunur inanmayan bulunmaz, yardım işleri böyle olur.Allah aşkına yardım ettiginiz herkezden böyle bilgilermi istiyorsunuz.Bu forumda her yazılan yorum gerçekten dogrumuş gibi davranmak, sorgulamak yanlış, kimler kendini ne şekilde göstermeye çalışıyor 1 almıyor, 5 alıyorum edasında yorumlar yazıyor.Bu arkadaşımızın durumunu anlatmış sorgulamak bize düşmez, gönlünden kopan yardımını yapar, hayır böyle bir olaydır.İnanırsın yaparsın, inanmazsın yapmazsın yardımını.Adamı rencide etmenin ne alemi var insaf ya...
Senden yardım istiyor kişi, yazdıkları dogru ise ne ala, degilsede yalan ve kandırmaca ile senden para almış olur bunun hesabınıda ruhi-mahşerde sorarsın.
Son olarak şunuda ilave edeyim.Bu rencide edici mesajları yazanlarında 10kr bile yardım edecek düşüncede olmadıgına inanıyorum.Yardım sever insan Allah Rızası için yardımı yapar, gerisi Kul ile Allah arasındadın.Kandırmaca ile senden paralar topluyorsa senin sevabın ve insanlıgın yok olmaz, kendisi her şekilde Rabbim tarafından cezalandırılır zaten.Konuya yazdım yardım isteyen arkadaşa yakın olan aramızdan gönüllü 2-3 arkadaş gönderelim yerinde olayı inceleyip inka olurlarsa bize haber verirler bizde duryurumuzu yaparız, yardım etmek isteyende yarıdımı eder dedik.Bundan daha ilerisi varmı?
Biraz elinizi vicdanınıza koyun, insaf edin.Allah kimseyi yoklukla imtahan etmesin.
Saygılar....

hocam sizden allah razı olsun gercekten duygulandırdın beni olmuyorsa olmuyordur. bir kere cıkmıs adımız.

Davranışlarını hal ve hareketlerine begendigim büyüklerim ne kadar iyi dedigim abiler bu konu sayesinde ortaya çıktı ne kadarda kırıcı mesajlar yazılmış bu konuda Allah iyi insanları yoldan saptırmasın karanlıga düşürmesin kalp kırdırmasın. Saygılar sevgiler... Bu arada abi inşallah beklenen yardımda gelir.

Ben arkadaşın samimiyetine inanıyorum ama yardım istenen şey bi bot yada vds değil 10k dan bahsediyoruz haliyle herşeyin en ufak şüphe bırakmayacak şekilde ortaya dökülmesi lazım,burda yardım isteyen arkadaşta haklı ortalık dolandırıcı kaynadığı için eleştirenlerde haklı,yani bana 10k lazım gönderin demeye benziyor şu anki durum,daha konu açılırken somut şekilde ortaya konması lazım herşeyin yoksa varsayımların sonu bitmez.

hocam baska ne yapabilirimki yakın olan kişi baksın denildi kabul ettim tc istendi verdim. konu acılmısken banada yardım edin denildi tamam dedim.

hocam baska ne yapabilirimki yakın olan kişi baksın denildi kabul ettim tc istendi verdim. konu acılmısken banada yardım edin denildi tamam dedim.

Baksın denildi ama daha bakılmadı işte kardeşim,net durum ortaya çıksın bi hal çaresine bakılır.

Saygılar....

Açıkçası yanlış bir yaklaşımdasınız. Bu konuya endişeyle yaklaşanlara hak vermek gerekir. Ne demek bu kul ile Allah arasında olan bir şey?

10k paradan bahsediliyor. Yüz yüze bakarak bile insanlar çok rahat aldatabilirken internet ortamında böyle meblağ yardım talebine tabi ki insanlar şüpheyle bakar, bakacaktır, bakmalıdır.

Yapan yapsın, sonucunu bilerek mi yapıyorsunuz yardımı demek yanlış bir olay. Bu konuda endişe duyanları yardım yapmamakla suçlamak da yanlış bir şey.

----------

Varsa yardımcı olmak isteyen, gerçekten yardımcı olmak isteyen, kişiyi yerinde görmemizi isteyen birileri açık bir şekilde belirtirse ben arkadaşı arabamla gidip yerinde görmeye, durumu görüntülemeye hazırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri