Ytpara ailesine küçük bir hediye*

Teşekkürler hocam
Eline emeğine sağlık...

peki hocam üşengeçlikten nasıl kurtulabiliriz siz bunları üşenmeden sürekli araştırarak bulmuşsunuz bazen insan hiç video atası gelmiyor tam bişeyler yapıcağm mesela şunu şunu yapaym devam ederim diye geçiştiriyorm çoğu zaman bunları nasıl aşıyorsunuz

1. Tez : hocam , tam saglam kazanirsiniz yt kafaniza vurur. ne zaman guzel kazanclara ulasilsa: kanallar kapanir , para kazanmalar gider, adsense banlanir , flaglar , telifler havada ucusur vs ...

Bu da insanda soyle bir psikolojiye sebep oluyor. çalissamda didinsemde yt zaten bi felaketle karşima cikacak. Bu da insan da isteksizlige yol acabiliyor.

2. Tez : youtube işi , moral ve motivasyon , huzur ve rahatlik işi . çok fazla derdi tasasi olan adam , bir an önce kazanmak icin acele ediyor ve bu da ters tepiyor ve isteksizlik olarak karsimiza cikiyor...

3. Tez : dogru düzgun yokluk cekmemis kisiler , paranin kiymetini ve ne kadar zor kazanildigini tam olarak bilmiyor. Kisacasi paraya cok deger vermiyor. Bu da ytbu iş olarak degilde , goygoy olarak gormeye sebep oldugu icin disiplinli calisamiyor ve odaklanamiyor... ( Para kalpte degil, akilda olmalidir ...)

4. Tez : Bizler asosyalizmin kuruculari olduk :). Bir cogumuzda Spor yok , sinema yok , tiyatro zaten yoktu ... Buda bütun gun evde oturmalara ve bunalmalara sebep olabiliyor... kimse yanlis anlamasin lutfen , köpekleri vahşilestirmek ve yabanilestirmek icin gunlerce karanlik odada bekletirler , kimseyle gorusturmezler... kisacasi azda olsa sosyalleşmek lazim bence...

5. Tez : bildigimiz ya da bilmedigimiz saglik problemlerimiz, halsizlik , surekli uyuma istegi , hayata ve bir cok seye karsi isteksizlik yapiyor olabilir... En basitinden bel agrisi , bacaklarda cekme bir cogumuzda mevcut ... ( gecmis olsun )

bunlar benim düşüncelerim. Sen seç kendine gore olani ...

Nasil bir çözüm buldum : 4 kisilik bir ekip kurduk( hepsine burdan tesekkurlerimi sunuyorum). Herkes sevdigi ve üşenmedigi işi yapiyor. Riski ve şans faktörünü bölmüs oluyoruz . sürekli istişare yapiyoruz ( istişare sünnettir) böylelikle birlikte kazanç sagliyoruz... İnsallah da böyle huzur icinde devam eder..

Son düzenleme:
Konuya eklemeler yaptim. Tek tek alinti yapmiyim konu cok dagilmasin, teşekkur eden etmeyen tüm arkadaşlardan Allah razi olsun.. (rica ederim )
Allah sizdende razı olsun çok degerli bilgiler, skype eklemiştim sizi ama bir türlü fırsat olmadı sohbet etmeye engin yaratıcılıgınızı burdan takip etmeye devam.Anlayanlar için kategori vermekten çok daha degerli bir makale olmuş.

peki hocam üşengeçlikten nasıl kurtulabiliriz siz bunları üşenmeden sürekli araştırarak bulmuşsunuz bazen insan hiç video atası gelmiyor tam bişeyler yapıcağm mesela şunu şunu yapaym devam ederim diye geçiştiriyorm çoğu zaman bunları nasıl aşıyorsunuz

bende üşengeçlikten şikayetçiyim kendi kendime:)

şimdi bunu buldum ama hep bildimiz şeyler

✔NLP ile tembelliği yenin. İstediklerinize ulaşın. Ali Gülkanat✔ - YouTube

5. Tez : bildigimiz ya da bilmedigimiz saglik problemlerimiz, halsizlik , surekli uyuma istegi , hayata ve bir cok seye karsi isteksizlik yapiyor olabilir... En basitinden bel agrisi , bacaklarda cekme bir cogumuzda mevcut ... ( gecmis olsun )

Bu tez bana uymuş diğerleri de başka arkadaşlara uymuştur sizde bu evrelerden geçmişsiniz iyi analiz etmişsinz aynn bu tezdeki gibi dizimde ağrı bide saçta bi hastalık var bunaltıyor insanı spora başlamam lazım vücudu canlandırmak lazım

banka hesaplarina bak,ev sahibini hayal et,bunlar sökmesse yeni taktik veririm:)

---------- Spam Engelliyici 01:03 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

1. Tez : hocam , tam saglam kazanirsiniz yt kafaniza vurur. ne zaman guzel kazanclara ulasilsa: kanallar kapanir , para kazanmalar gider, adsense banlanir , flaglar , telifler havada ucusur vs ...

Bu da insanda soyle bir psikolojiye sebep oluyor. çalissamda didinsemde yt zaten bi felaketle karşima cikacak. Bu da insan da isteksizlige yol acabiliyor.

2. Tez : youtube işi , moral ve motivasyon , huzur ve rahatlik işi . çok fazla derdi tasasi olan adam , bir an önce kazanmak icin acele ediyor ve bu da ters tepiyor ve isteksizlik olarak karsimiza cikiyor...

3. Tez : dogru düzgun yokluk cekmemis kisiler , paranin kiymetini ve ne kadar zor kazanildigini tam olarak bilmiyor. Kisacasi paraya cok deger vermiyor. Bu da ytbu iş olarak degilde , goygoy olarak gormeye sebep oldugu icin disiplinli calisamiyor ve odaklanamiyor... ( Para kalpte degil, akilda olmalidir ...)

4. Tez : Bizler asosyalizmin kuruculari olduk :). Bir cogumuzda Spor yok , sinema yok , tiyatro zaten yoktu ... Buda bütun gun evde oturmalara ve bunalmalara sebep olabiliyor... kimse yanlis anlamasin lutfen , köpekleri vahşilestirmek ve yabanilestirmek icin gunlerce karanlik odada bekletirler , kimseyle gorusturmezler... kisacasi azda olsa sosyalleşmek lazim bence...

bunlar benim düşüncelerim. Sen seç kendine gore olani ...

Nasil bir çözüm buldum : 4 kisilik bir ekip kurduk( hepsine burdan tesekkurlerimi sunuyorum). Herkes sevdigi ve üşenmedigi işi yapiyor. Riski ve şans faktörünü bölmüs oluyoruz . sürekli istişare yapiyoruz ( istişare sünnettir) böylelikle birlikte kazanç sagliyoruz... İnsallah da böyle huzur icinde devam eder..

hocam 3.tez yanlis olmus galiba,para ya cüzdanda,yada cepte olur.birde bende sünnete uymak istiyorum:)

Özetle çinden gelen zehirli ayakkabı milyonlar izleniyor :)
Şaka bir yana ellerinize sağlık hocam güzel bilgiler var.

içerik ifşa etmemek ve kategorileri çöp etmemek adina farkli örneklerle açiklayacağim. Umarim anlaşilir ve uygulanabilir...

youtube veya google a giriyoruz ve arama kismina :

ayakkabi OR çanta OR saat yaziyoruz . ( youtube uyarlarsiniz ;) )

google bize bu 3 icerigi de cikariyor. ben en fazla 5 kelime yaziyorum, daha fazlasinda sapitabiliyor .OR aynen bu sekilde büyük yazilmalidir...Bu sayede tek tek arama yapmaktansa hepsini birden yapmiş ve zaman kazanmiş oluyoruz... .Ayni zamanda içerik çeşitliligi saglanmasina yardimci olur... Youtube da OR aramasinda filtreleme yaparsaniz OR iptal olur... ( güncellenmediyse)

....................................................

google da ariyorum ama hep youtube cikiyor diyen arkadasim :

-- google aramasinda , video sectikten sonra , herhangibir kaynak yazan yeri tiklayip secenekleri degerlendirebilirsin ... Baska video siteleri secebilirsin.

-- google aramasinda video sectikten sonra -site:youtube.com yazarsan youtube disindaki icerikleri gösterir .
örn : çanta -site:youtube.com , aynen bu sekilde arayabilirsin ...

not : pmden soran arkadaşin cevabini herkese hediye etmek istedim. İnsallah örneklerim anlaşilmiştir da " çanta , ayakkabi ve saat yukledim ama izlenim alamiyorum " diye pm gelmez . Sadece kimsenin icerigini ve kategorisini ifşa etmemek için bu örneklerle açikladim...
.......................................................

Edit : Gaza geldim bi hediye daha :) . çanta , ayakkabi ve saat kelimelerini , google ve youtube degilde , bing ve yahoo gibi diger populer motorlarin video kisminda ararsaniz çok farkli içeriklerle karsilasabilirsiniz. onlarinda filtrelerini kullanmayi unutmayin...

Edit : iyice gaza geldim ama bu hediye sadece bu gece uyumayanlara , yarin silebilirim :)

JotPix.com | Advanced Photo & Video Search diyorum... kullanmayi becerebilen faydalansin ondan da . Azicik kurcalayan herkes faydalanir. video puaninin önemini jotpix te daha iyi anlayabilirsiniz..

bide Dogpile Web Search veriyim abime , tam olsun...

Bu son edit :) : English-MultiLingual Online Dictionary. Free online English-MultiLingual translation - ECTACO UK bilmeyenler için coklu sözlük ...

Mesela ayakkabi yaziyoruz ( shoes ) farkli dillerde topluca ceviriyor... Yorumlarda " ayakkabi mi yuklicez? " diyen arkadaşlar , farkli dillerde ayakkabi videosu yükleyebilirler ;)

süpersin hocam :)))

Laa biz bu hizmetlerini parayla almıştık:-P şaka şaka wilwood kraldır. Dediği gibi YT de kaynak sınırsızdır... bazıları gibi ketum değildir Wood

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ellerinize sağlık bu değerli bilgileri bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri