Ytpara Coin Muhabbet Grubu

• Kullanıcı mumru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Bitcoin (BTC) & Altcoin’ler

mumru

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar Bitcoin , altcoin için anlık olarak konusabilecegimiz bir grup kurmayı düsündüm gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum.
Yeni başlayanlar içinde yardım niteliginde bir grup olur.

Telegram uygulaması kurmanız gerekiyor telefona
https://t.me/joinchat/AAAAAA10LwpANrQXmmtO_w

Son düzenleme:
STRATIS EXCHANGE
STRAT
bu benim gözüme iyi geldi . bugun bakıyorumda. 0,00095000 lerde paso

Son düzenleme:
Uygulama indirmeden skype galan oluşturulsa daha iyi olur

STRATIS EXCHANGE
STRAT
bu benim gözüme iyi geldi . bugun bakıyorumda. 0,00095000 lerde paso

ve 8 usd kar cepde :D nasıl bir dünya bu yahuuu 0.00100000 oldu beyler.

ve bu direnç geçmezi sor gibi, satıcam düşerse alıcam. satış yazmışlar toplu. geçerse duruma göre alabilirim. 13 coin satış emrinde

evet gerçektende geçemedi. Ayını borsa mantıgı var. göstergeler doğru çalışıyor.
Borsadaki derinlik analizi gibi kademeler yazılı emirler tutarlılık gösteriyor. Ben baştan dümendir sanmıştım.
Kademe analizi işliyor. Hacimsiz kağıtlar gibi kimi altcoinler birilerinin emrinde yukarı çekiyorlar ve milletin eline veriyorlar.
Büyük paralar ile girmeyin öğrenmeden bu işlere. antcoinler tam bir kumar ... ve şansss

Son düzenleme:
Bende bitcoin almak istiyorum da çok yabancı olduğum bir sistem gerçekten. Ve son 1 yıl içerisindeki grafiğine baktım sürekli yükseliş içerisinde olan bir sistem. Yani şu anda alan kesin karda olarak gözüküyor. Neden hep yükselişte bu bitcoin ?

Yoksa sizmi pupladınız :D

Bence ytpara pump dump grubu kuralım ne dersiniz [MENTION=10199]mumru[/MENTION] [MENTION=13872]Psi[/MENTION] [MENTION=13885]WaDa[/MENTION] ...

Olur walla başımızda psi var sırtımız yere gelmez günü %10 karla kapatsak bile yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cok anlamam ben o işlerden :)

Sen kasadan haber ver anlatırız bitcoin pump ile katlanılır hacmi az olan coine herkes birlikte bastımı fırlıyor kısaca durum bu :)

Olur walla başımızda psi var sırtımız yere gelmez günü %10 karla kapatsak bile yeter

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

psi gibi dev balina oldumu yuzde 10 değil %100 den fazla kar yapabiliriz :D

Sen kasadan haber ver anlatırız bitcoin pump ile katlanılır hacmi az olan coine herkes birlikte bastımı fırlıyor kısaca durum bu :)

psi gibi dev balina oldumu yuzde 10 değil %100 den fazla kar yapabiliriz :D

benim kasa öyle cok degil bende ögrenmek amacıyla girdigim icin cok basmadım ama artık ögrendim isi her türlü ise girerim :)

faydalı bilgiler paylasılabilir bende girdim güzel bi grup olacagına eminim

Bu telegram grubu var mı ? linklere tıklıyorum ama herhangi bir gruba girmiyor

bir 5 usd daha geldi. demek kaybedincede böyle kaybediyorsa işimiz duman :D kazanırken iyide

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri