Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Valla serkan abi sayesinde kurduğu ortam iyi kötü hepimize yardımcı oldu az çok birşeyler kazanıyoruz inşallah bizde hayal edemiyeceğimiz rakamları görürüzbu arada r10 yt bölümüne arada bakıyorumda cidden komik hiçbir yardımcı bilgi yok r10 boş ortam o kadar davetiye diye yakınıyorlar ama her yönden ytpara daha elit bi aile ve gün gelecek r10 bitecek ytpara 100 binlere ulaşacak buna eminim.
buna katılan olur katılmayan olur, benim gözümde forum gitgide değer kaybediyor.
Ben 1 yıldır şunu diyorum bu forumu özgünleştirin madem bu kadar açık her şey gelen ilk kimin kanalını kopyalacağını değil nasıl bi fikir üretip youtube dan para kazanabileceğini düşünsün diye ama malesef bu yönde hiç bir şey olmadı gelinen noktada sadece her gün kapatılan kanallar.
Ama bir çok kişi tabi burası sayesine bu işten haberdar ve ekmek yiyor değeri ölçülemez bu yüzden, sanada başarılar
sende öyle kardeşim yüzünü görmesemde yüzünü gördüğüm çok insandan yakınsınevet herşey ytpara sayesin de oldu ytpara olmasa bir çok şeyi bilemezdik bu türlü kazançlara geleceğimizi ummuyorum bile taktik olsun şu olsun hepsi burda paylaşıldı hepsinden allah razı olsun bu yazıya beni de kattığın için ayrıca teşekkür ediyorum
adamsın
sende öyle kardeşim yüzünü görmesemde yüzünü gördüğüm çok insandan yakınsınsana bir video armağan ederdimde bu konuda olmaz
![]()
abi sağol senide ekleyecektim az çok konularda denk geldik ama muhabbetimiz olmadıgı için yazmadımForuma ve üyelerine yazılan teşekkür mesajlarına bile tahammül edemeyenler neden burdasınız?
Bence forumdaki konuların alayı para zaten birde elden paramı versin istiyorsunuz anlamadımki. İnce bi parayı bulan forumu beğenmiyor arkadaş![]()
Konuyu açan arkadaş işin rast gelsin.
şu an cebimde marlboro varsa kendime ayırabildiğim saatler hatta günler varsa bir mekana gittiğim zaman ulan hesap yine acı girecek diye yediğim şey zıkkım olmadan yiyebiliyorsam önce Allah'ın sonra bu forumun sayesindedir o yüzdendir ki burdaki herkesi kardeşim gibi görürüm.
abi sağol senide ekleyecektim az çok konularda denk geldik ama muhabbetimiz olmadıgı için yazmadımseninde işin rast gelsin abi
---------- Spam Engelliyici 02:53 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------
işte bu ya helal kardeşim sana benimde anlatmak isteiğim buydu![]()
nokta atışı yaptın hacıYalan yok doğruya doğru kardeşim asgari ücretle çalışan adamdık hemde ne molozların ağız kokusunu çekip lafını yiyerek şimdi sadece yt var bıraktım işi yavaştanda web site öğreniyorum. nereden geldiğini unutmamak lazım![]()
Ben daha yeniyim pek kimseyle yakından bi bilgi alışverişim olmadı pek ama dolaşıp konuları okumak da güzel illa ki faydasını görüyoruzVakit geçiyor işte, bir şekilde emeği geçen herkese teşekkürler.
Yalan yok doğruya doğru kardeşim asgari ücretle çalışan adamdık hemde ne molozların ağız kokusunu çekip lafını yiyerek şimdi sadece yt var bıraktım işi yavaştanda web site öğreniyorum. nereden geldiğini unutmamak lazımek olarak iddaa batağından da kurtulduk daha ne olsun
![]()
hocam banada taktikler versene![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.