Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] konuya bekleriz
Dikkat +18 Sohbet içerir bizden demesi
YTPara.com IZMIR Buluşması - YTPara.com IZMIR MEETING - YouTube
hoba beyler facete engel gelmiş bana ekleyın sız benı facebook.com/cmusavat oradan telleşiriz de devamı da önümüzdeki süreçte olur umarım
---------- Mesaj saat 00:25:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:20:05 civarında gönderildi. ----------
reis dediğim gibi uğraşırsak beraber sizlerde tek kanaldan bu kazancı görürsünüz rahat ki üstüne hepberaber daha fazla da koyabılırız. ben de memnun değilim çok ucu açık bir sektör sınır yok elımızden gelenı yapalım![]()
İzmirin kızları güzel olur derlerde Saplarıda bildiğin Mağra adamıymış yala.
( şaka şaka )
Birkaç İzmir kızı olaydı iyiydi hakkaten.
Birde Videoda Behzat Ç.'deki Harun Komser var.
![]()
Türkiye'de en son mağara adamı diyebileceğiniz erkekler İZMİR'de yaşar hocam dikkatinize![]()
![]()
İstanbul'u hiç görmesem tamam dicem de arkadaşın esprisi pek tutmadı
Sinan abiiiiiortamı şimdiden özledim tekrar
Merak etmeyin sık sık buluşuruz. İzmir marjinal şehir,
hani herkes özgün video diyor ya mutlaka İzmir'den çıkarıcaz bir şeyler.
![]()
İyiydi iyi. He bu arada hepinize arayıp sorduğunuz, özel mesaj attığınız için teşekkürler sağ salim vardım ben![]()
reis numarayı sen aldın sms attın kaydettıkte mı aramadık ayıp ettın![]()
Face'de arkadaşlık isteği gönderdim abi. Demokraside çareler tükenmez oradan bile yazabilirdiniz haniNeyse sağlık olsun artık ben çağrı atıyorum kaydediniz
![]()
abı deyıp durma reıs öldürdün nereden abınız oluyorum yaşıtız arkadassınana abı dersenız deyın
![]()
tele kayıt edıyorum sımdı face gencler görmeyenler ıcın bı daha facebook.com/cmusavat ekleyın kolay bulusalım![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.