YTPara.com İZMİR BULUŞMASI

• Kullanıcı MKunkcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kutlamalar-Tebrikler
Bende geliyorum arkadaşlar. Bir aksilik çıkmaz ise ordayım. Uzun boylu, uzun saçlı, zayıf olan arkadaş benim şimdiden bilginize :)

beyler küçükpark bornova metro civarı benımle gelebılır. Ancak fanteziye kaçtım alsancağa kadar gideceksem tepeciğe de uğrayıp geçeyım dıyorum. talıplı arkadaşlar buluşma 2 olmu son ben 11 gibi çıkar tepeciğe uğrar oradan alsancağa geçerim beklerım beraber gidebiliriz :)

[MENTION=4900]MKunkcu[/MENTION] [MENTION=5450]stone[/MENTION] [MENTION=4385]SeaNoNe[/MENTION] [MENTION=3218]thecruelx[/MENTION] [MENTION=3297]yigit0can[/MENTION] [MENTION=2890]Y4LN1Z_PR3NS[/MENTION] [MENTION=625]KacaK[/MENTION] [MENTION=220]eucalyptus[/MENTION]

Arkadaşlar yarın hava aşırı derecede yağışlı olursa ertelenme kararı çıkarsa duruma göre erteleyebiliriz şuan öyle birşey yok ama kimsenin mağdur olmaması adına ufak bir not düşüyorum sadece özellikle şehir dışından gelicek arkadaşları göz önünde bulunduruyorumda bu arada farzedin iptal edildi yada ertelendi ama siz bilet almıştınız gine sorun değil kardeşiniz bütün gün sizi yanlız bırakmaz rahat olun :D

not : yine evden çıkmadan herkes konuya göz atmayı unutmasın cümleten iyi geceler ekstra bir durumda yazın ben uyumuyor olucam :)

Az önce arabadan ağrı kesici alayım dedim sıçan gibi oldum alçı eridi :D

o değil de dolu yağıyor şuan sağanakla karışık 3. kattayım balkon kapısı kapalı ama balkondan içeri sular süzülmeye başladı çok şükür internet kesilmesinde :D
Alllah dışarda kalanlara yardım etsin :(

resmen su bastı vay ..... bi de bunla uraş şimdi :@

valla tam küçükteyım su an yagmur kestı ama öz önce yıkıyordu beyler nazar değdi havaya ıyıydı bır ıkı :)

valla tam küçükteyım su an yagmur kestı ama öz önce yıkıyordu beyler nazar değdi havaya ıyıydı bır ıkı :)

Modun dediği gibi Yağmur çamur farketmez Ytpara affetmez :D
bu arada benim bütün eşyaları yıkatmıştım ama yağmuru hesaba katamadık uydurucaz artık birşeyler

Vay anasını hani ben kordonda gezecektim, adaletin bu mu dünya? :D Şimdi gelelim mi ya 08:30'da tren kalkıyor... Neyse artık yola çıkarım ben birazdan çok kötü ıslanacağım :confused:

Hadi bana eyvallah ben kaçıyorum trene yetişmem lazım hakkınızı helal edin :)

Vay anasını hani ben kordonda gezecektim, adaletin bu mu dünya? :D Şimdi gelelim mi ya 08:30'da tren kalkıyor... Neyse artık yola çıkarım ben birazdan çok kötü ıslanacağım :confused:

Hadi bana eyvallah ben kaçıyorum trene yetişmem lazım hakkınızı helal edin :)

Gel gel burda hava durdu yağmur dindi gelsen.
Helal olsun olan hakkımda manisalısın sen sana birşey olmaz topramm :D

Hadiiii beyler hadi izmir biz alsancaktayiz

Acil çıkan işim dolayısıyla aranıza katılamadım. Umarım güzel vakit geçirmişsinizdir. Ayrıntıları yazın buraya da haberimiz olsun :)

Hadi ilk resimler benden.

IMG_0931.JPG

IMG_0934.JPG

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri