YTPara.Com Komple yenilenmesi

DenqeSiz

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim ama ytpara.com baştan iconlardan tutunda alındı mesajlarına kadar profil ticaret puanları vs renk uyumu filan baştan aşağı yenilenirse iyi olur çok karışık duruyor üye imza ekleme uye profillerin ticaret puanı verilmesi vs çok eksikleri var

Üye rankları konu rankları vs hepsi güzel flat renkler olursa iyi olur

ARKADAŞLAR SİZDE FORUM İLE İLGİLİ İSTEKLERİNİZ VARSA BU KONU ALTINA YETKİLİ MERCİLERE DUYURMUŞ OLALIM ŞU OLSA DAHA İYİ OLUR DİYECEĞİNİZ SONUÇTA YAPILANLAR KİŞİLER İÇİN DEĞİL YARDIM VE DESTEK ALDIĞIMIZ ORTAK KULLANDIĞIMIZ FORUM İÇİNDİR ŞAHSİ OLARAK TALEP YAZMADIM YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN

- Üye rankları

- Konu rankları

- Mobil sürüm veya uygumaları var mı bilmiyorum ama bunlar

- İmza ekleme

- Ticaret puan sistemi

- Anlık üyelerin chat ortamında ticaret veya diğer konuları paylaşması

- Aklıma gelenler bunlar sizin istekleriniz olursa konu içeresine alıntı yaparım

- Sadece Youtube olarak değil birazda web sitelere destek olarak ön plana çıkarsa kitle ve kullanıcı da artış olur üyeler daha çok zaman geçirir ( Site analizi )

DİĞER ÜYELERİN İSTEKLERİ ALINTILAR ŞEKLİNDE AŞAĞIDA

şaka bir yana r10 gibi trade puan sistemi kesinlikle artık şart oldu aktif olarak kullanılması gerekiyor ... dolandırıcılığın önüne bi nebzede olsa böyle geçilir.

Son düzenleme:
B86dqD.jpg

önceden bi denediler söyle sağda solda 2 cm boşluk falan oldu berbat birşeydi Allahtan sonradan eski haline çevirdiler bu seferde eski konuların linklerine tıklandığında başka yerlere atıyor o düzelmedi ve beğeniler silindi bence böyle kalsın :)

şaka bir yana r10 gibi trade puan sistemi kesinlikle artık şart oldu aktif olarak kullanılması gerekiyor ... dolandırıcılığın önüne bi nebzede olsa böyle geçilir.

Hocam konu içeresine alıntı ekledim tüm istekleri bu konu altında toplayalım yetkililer komple bir değerlendirme yaparlar sanırım

Aman değiştirmesinler. bir ara değiştirdiler, ne gözümüz alıştı ne de başka yerimiz. Böyle iyi

Böyle iyi, bir ara denediler forum içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Böyle devam.

bir an aklıma frmtr geldi :D r10 gibi sade olması çok iyi. bide insanın gözü alışıyor.

yıllarca ticaret puanı vardı da kim kullandı
en son sistem delete yapıldığında kimse kullanmamıştı sonrasında

Profil sayfalarındaki kayma sorunu düzeltilse bile yeter, ticaret puanı site içerisindeki aktif ticaretin oranına göre getirilebilir belki.

tapatalk geri gelsin kampanyası başlatacam artık :D tapatalk geri gelsin geçler geri kalmasın ....

Forum temalarını değiştirmek öyle kolay olmaz. Çünkü bizler yıllardır artık bu tasarıma alışmışız. Ben çok forum bıraktığımı ve bir daha girmediğimi hatırlıyorum sırf teması değişti diye. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri