Ytpara.com Trojaner Uyarisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Youtube2014

Yasaklanmış
Az önce foruma girisi yapmam yandex tarafindan engellendi ve sitenin pc me trojana indirme cabasinda oldugunu bildirdi.

Son düzenleme:
Bilir bilmez suclamak istemem ama yine üstüne gitmek lazim. Belkide zararsiz birseydir.

benimde bu yakin zamanlarda türkiyeden hesabima biri girmeye calismis! Hemen tüm sifrelerimi degistirdim.

Bu sitede kullandigim sifre ile ayniydi maalesef! Veritabanina girip md5 crack ile sifremi ele gecirildigini düsünmüyor degildim...

yinede en dogrusunu Allah bilir tek süphem maalesef bu site oldu digerlerinden aklimin ucundan bile gecmiyor neden baska yerde degilde YOUTUBE hesabim ??

NOT//

Ortami germek istemedigim icin bu konuyu hic kimseye bahsetmedim daralll yöneticimiz ile aram cok iyi olmasina ragmen onada bahsetmedim sabrettim madem böyle bir konu acildi icimi dökeyim dedim bende...

Yetkililer böyle düsündügüm icin kusura bakmasin güvenim 0 oldu artik!

Son düzenleme:
benimde bu yakin zamanlarda türkiyeden hesabima biri girmeye calismis! Hemen tüm sifrelerimi degistirdim.

Bu sitede kullandigim sifre ile ayniydi maalesef! Veritabanina girip md5 crack ile sifremi ele gecirildigini düsünmüyor degildim...

yinede en dogrusunu Allah bilir tek süphem maalesef bu site oldu digerlerinden aklimin ucundan bile gecmiyor neden baska yerde degilde YOUTUBE hesabim ??

harbiden çok tehlikeli hesaplarımız gidebilir bu konu acilen araştırılmalı..
hocam siz nasıl anladınız başkasının sizin hesaba girmeye çalıştığını? link varmıdır bakmak için

malware benim bildigin pc deki bilgileri karsi tarafa bildirmeye yariyor. Ytpara da malware nin ne isi var? Forumdaki banner reklamlarindan da kaynaklaniyor olabilir.

Aciklama bekliyoruz.

yt para kanallarımızımı fişliyor yoksa?
boş boş mesajlar yazmaktan vazgeçin artık.bazı üyeler sadece yazmış olmak için yazıyor ve sonra neden ceza yiyorum diyor...siz burda şaka yapıyor olabilirsiniz ama bunu ciddiye alacaklarda çıkar.

konu sahibinin isteğiyle [MENTION=11620]era[/MENTION] adminim ilgilenir.

harbiden çok tehlikeli hesaplarımız gidebilir bu konu acilen araştırılmalı..
hocam siz nasıl anladınız başkasının sizin hesaba girmeye çalıştığını? link varmıdır bakmak için

Benim internetle para alis verisligim cok oldugu icin telefon numaramla herseyden bilgi almak istiyorum diye ayarladim.

Türkiyeden biri sizin sifreniz ile girmeye calisti cihaz taninlanmadi bu sizmisiniz? Degilseniz hemen sifrenizi degistirin diye uyari aldim....

bu uyariyi hepimiz biliyoruzdur

Benim internetle para alis verisligim cok oldugu icin telefon numaramla herseyden bilgi almak istiyorum diye ayarladim.

Türkiyeden biri sizin sifreniz ile girmeye calisti cihaz taninlanmadi bu sizmisiniz? Degilseniz hemen sifrenizi degistirin diye uyari aldim....

bu uyariyi hepimiz biliyoruzdur
bunu uyarıyı sadece adsense için mi yaptınız

malware benim bildigin pc deki bilgileri karsi tarafa bildirmeye yariyor. Ytpara da malware nin ne isi var? Forumdaki banner reklamlarindan da kaynaklaniyor olabilir.

Aciklama bekliyoruz.

Siteye giriste bir virus hatasi almiyorum. Sitenin virus sorunu yok (benim sorgulamama göre...)

Benim hesabima giris denemeler'de bu sitedenmi kaynaklaniyor onuda gözümle görmedigim icin emin degilim. Bu sadece bir süphe icime kurt düstü ne yalan söyliyim...

karsperky pure 3.0 kullanıyorum o bile bişi algılamıyor yandex nasıl algıladı ilginç :)

bende internet security var hiç böle bi hata vermedi browserda yandex

bunu uyarıyı sadece adsense için mi yaptınız

Hayir facebook hesabim icinde yaptim ama orada kullandigim email adresi farkli oldugu icin bu sitedeki email adresimle ve sifremle giris yapmaya calissa bile O her kim ise giris yapamaz zaten email adresim farkli...

ama yinede her ihtimale karsi oradanda sifremi degistirdim

Hayir facebook hesabim icinde yaptim ama orada kullandigim email adresi farkli oldugu icin bu sitedeki email adresimle ve sifremle giris yapmaya calissa bile O her kim ise giris yapamaz zaten email adresim farkli...

ama yinede her ihtimale karsi oradanda sifremi degistirdim

bot kullanıyorsan o girmeye çalışmıştır.

Uyarıyı okuyun arkadaşlar ads1.solocpm.com'un bilgisayarınıza zarar verebileceğini söylüyor uyarı. Bu demektir ki Google reklamlarına Google adwords kullanarak solocpm.com bir reklam eklemiş bu reklam problem çıkartabilir diyor. Sitemizdeki google reklam kodu dolayısıyla çıkmış bir şey, google reklam kodu kullanan tüm sitelerde çıkabilecek bir uyarı. Tekrar tekrar gelirse o zaman o reklamları engelleriz problem kalmaz. (Sadece o reklamın çıktığı arkadaşa o uyarı çıkar bir başka deyişle)

Bunun yanısıra Vbulletin kullanan azıcık bilen (ki md5 crack vb. laflar ediliyorsa bunu bilmesi beklenir) şifrelerin sadece md5 ile şifrelenmediğini çok daha komplike bir şifre şifreleme algoritması olduğunu ve geri text haline getirilmesinin çok çok zor olduğunu bilir. Şifrelerinizi adminler dahil kimse görememekte. Buna rağmen hala şüpheleriniz var ise, hatta yok ise de, hiçbir websitesinde kullandığınız şifreyi önemli şifrelerinizde kullanmayınız. Güvenlik açısından YtPara.com, hem ticari güvenlik hem üyelerin bilgilerinin güvenliği açısından çağının ötesinde önlemlere sahiptir. Hiç kuşkunuz olmasın. Herkese selamlar...

Uyarıyı okuyun arkadaşlar ads1.solocpm.com'un bilgisayarınıza zarar verebileceğini söylüyor uyarı. Bu demektir ki Google reklamlarına Google adwords kullanarak solocpm.com bir reklam eklemiş bu reklam problem çıkartabilir diyor. Sitemizdeki google reklam kodu dolayısıyla çıkmış bir şey, google reklam kodu kullanan tüm sitelerde çıkabilecek bir uyarı. Tekrar tekrar gelirse o zaman o reklamları engelleriz problem kalmaz. (Sadece o reklamın çıktığı arkadaşa o uyarı çıkar bir başka deyişle)

Bunun yanısıra Vbulletin kullanan azıcık bilen (ki md5 crack vb. laflar ediliyorsa bunu bilmesi beklenir) şifrelerin sadece md5 ile şifrelenmediğini çok daha komplike bir şifre şifreleme algoritması olduğunu ve geri text haline getirilmesinin çok çok zor olduğunu bilir. Şifrelerinizi adminler dahil kimse görememekte. Buna rağmen hala şüpheleriniz var ise, hatta yok ise de, hiçbir websitesinde kullandığınız şifreyi önemli şifrelerinizde kullanmayınız. Güvenlik açısından YtPara.com, hem ticari güvenlik hem üyelerin bilgilerinin güvenliği açısından çağının ötesinde önlemlere sahiptir. Hiç kuşkunuz olmasın. Herkese selamlar...

Zaten kendiniz diyorsunuz cok zor oldugunu ama imkansiz birsey degil... böyle birsey zaten kolay olmaz ama mümkündür. Sonucta tüm bilgiler SQL'de gizli isterse sifrelensin (gizlensin)

Diger arkadasimizin sorusuna gelince tek kullandigim BOT var oda SEO Tube Botu onuda bu siteden arkadasdan daha hizli indexlensin videolar diye almistim. Ama Orada kullandigim sifre bambaskaydi yani mümkün degil o arkadasimizin böyle birsey yapacagi...

bu arada herneyse konu geldi gecti gereksiz yere tatsizlik cikarmiyalim

Web sitesinden kaynaklanan bir sorun yok, bilgisayarına başka bir zararlı siteden trojan da bulaşmış olsa temiz sitelere girerken uyarı alabilirsin. Bilgisayarınızı temizleyin herkesin kullandığı bu siteye konu açmadan önce 2 kere düşünün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri