YTPara Counter Strike 1.6 Server

Cs Swsine Gelirmisiniz

• Geliriz Tabi

Oy: 1 100,0%
  • Gereksiz Olmuş Arada Sırada Uğrarım

Oy: 0 0,0%
  • Cs Sevmem Oynamıyorum

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    1
iletişime geçiyoruz oyunyonetcisiyle en yakın 8 şubatta varmış stokları bitmiş

Olursa bende gelirim.Stres atarız :)

bayrak kapmaca server olsun her türlü geliriz. ama pro yapmayın her yer pro server kaynıyor zaten

serveri aldık [MENTION=4478]nescafe3in1[/MENTION] kardeşimle.

8 şubat 2014 de teslim alıcaz 30+2 olucak

İsmini YTPARA koymada tüm bebeler dolacak ondan sonra telif dünyasına hoş geldin.

Ödemeyi yaptık sorun olmazsa 8inde alıyoruz diye düşünüyorum. İsim bence ytpara olmalı bunun herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum sonuçta üye alımları falan da kapalı hem adımızı duyurmuş oluruz

Hayırlı uğurlu olsun bırakmıştım ama yine başlayacağım.

1 günlük adminlik isterim :D :D

Bana adminlik yazın d2 oynamaya gelirim ;) sxe filan ne varsa tüm güvenlik zımbbırtılarını açın ama

bana yardımcı olacak var mı ozan_22 skype

oyunyöneticisinden kurdum 1.6 finali sxe mi ne onu da kurdum 1.6 exe dosyasına tıklıyorum sxe programı çalışıyor diyor oyun açılmıyor ne yapmam lazım :(

adminlik istekleri geliyo yavaş yavaş :D yolumuzu bulucaz gibime geliyo youtubeyi bıraksammı napsam

hocam plugin kurma konusunda veya normal yardım için bana özelden ulaşabilirsin. Aile serverimiz sonuçta her türlü yardımı yaparım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri