Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her Türlü oynarız)
bir gün karşıyakadaki este buluşup kapışalım en iyiHalf Life Crossfire oynayan varsa istediğiniz zaman kapışabiliriz![]()
bir gün karşıyakadaki este buluşup kapışalım en iyicrossfire da şu ana kadar kendi arkadaşlarıma bir kere yenilmedim
turşu suyu benden
---------- Mesaj saat 16:17:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:32 civarında gönderildi. ----------
@zQrrQ sw açıldıktan sonra cs ve sxe indirme link, oyun kuralları, teamspeak grubu falan yeni bir konu açalım detayları orada paylaşalım dostum
bekleriz
Açtınız mı Server ip ney ?
bir gün karşıyakadaki este buluşup kapışalım en iyicrossfire da şu ana kadar kendi arkadaşlarıma bir kere yenilmedim
turşu suyu benden
![]()
Beni de yazin arkadaslar, genclik anilarim deprestiAyrica Turnuva gibi bisey olacaksa Youploader hediye ederiz sampiyona
![]()
Beni de yazin arkadaslar, genclik anilarim deprestiAyrica Turnuva gibi bisey olacaksa Youploader hediye ederiz sampiyona
![]()
1 haftalik rank birincisine 1 haftalik bot hediye ederseniz guzel olur eger forumdan degilsede sansina kuserler![]()
dosyaları eklerseniz indirelim, hayırlı olsun bu arada server.
takim halindemi oynayacagiz?![]()
öncelikle hayırlı olsun arkadaşlar top15'de birinciliğe kesinlikle talibimşimdiden çok iddialı konuşuyorum bakın
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.